• hardek
    5.1k
    Nebi bilo tako strašno ako prag minuta nije previsok. 3000 minuta npr realno bi stvarno trebalo biti lako dohvatljivo za svaku ekipu ako računaš da u sezoni ima 36 utakmica po 90 minuta i 11 igrača na terenu dođeš do brojke 35640. Ili ti ga 8,4% vremena ukupno ti treba biti u21 igrac na terenu.

Al okej slažem se da se nebi trebali oduzimati bodovi
  • Goncalo Santos
    93
    meni se cini da bi HNS uvrijeden nakon sto im je propao pokusaj postavljanja drugih momcadi u drugu ligu mogao ovu odluku o u21 igracima na silu provesti, ne zbog neke vizije nego cisto zbog ega, jednom su im klubovi vec srusili prijedlog, ako budu opet HNS ispada neozbiljan, amaterski, poljuljan im je autoritet i vjerojatno bi se pocele zazivati ostavke i promjene sto se #obitelji nikako ne bi svidjelo.
  • Zg123
    2k
    Pa dobro sad je vec tradicija da hns donosi retardirane odluke ko sto je npr bilo da se finale kupa igra na 2 utakmice pa evo vec sad su i to ponistili
  • M94
    1.8k
    Kaže Blaž:
    Interes Porta se pojavio prije nešto više od dva mjeseca. Pregovore je započeo sportski direktor François Vitali, te došao do iznosa odštete od 3,5 milijuna eura.

No, posao se nije završio, da bi prije nešto više od 10 dana to preuzeo Goran Vučević, te u razgovorima uspio podići iznos na spomenutih 5 milijuna fiksno

Ka'e Goran, oćete qurac dat samo 3,5 milje, 5 milja plus bonusi ili ništa.
    Goran spasitelj.

Ovo mu iz kluba valjda poslali da napiše. :lol:

Jedan od jačih plaćenih članaka u zadnje vrijeme, falilo je samo da je i LJPV sudjelovao u transferu s par poziva i donio milijune.
  • Teofil Kateran
    2.8k
    Ovo pravilo je totalna glupost za prvi rang. Apsolutno podržavam slična pravila u ligama poput 1. NL i 2. NL kako bi se poticao razvoj mlađih igrača. Po meni se treba eventualno nagradit klub koji ispromovira najviše igrača do 21 godine, odnosno klub u kojem isti odigraju najviše minuta, i neka se to pravilo odnosi samo na domaće igrače naravno.

Uzmimo hipotetski da nismo doveli Vinlofa i Domingueza nego nekog lijevog beka od 22 godine i iskusnijeg stopera od 28 godina. Nama u tom slučaju Jakirović mora upasti u prvih 11 i igrati praktički sve utakmice jer ne bi imali neku drugu opciju.
  • vlatkomarkovic
    1.6k
    Ja bi iskreno još postrožio ova pravila i pozdravljam ovu odluku, ja bi dodao da dva moraju igrati određeni broj na klupi i još dodao neke stavke da X broj igrača u zapisniku moraju imati UEFA Homgrown status…

Mislim da bi i Dinamo najviše profitirao od tih pravila u budućnosti i mislim da je to zdravo i za nas klub i za reprezentaciju.

Sad to sto to nama u ovom datom trenutku ne odgovara je jedan drugi par rukava i vezano je za prijašnje upravljanje klubom koje nas je dovelo do toga….
  • vjeko1701
    16.3k
    Apsolutna glupost. Poticanje, nagrađivanje, sve 5. Neka minimalna minutaža kroz sezonu, opet ok. Ne možeš stavljati pravila koja klubovima diktiraju slaganje ekipe, tok promjena tokom utakmice i to svaku utakmicu, obavezno. Neozbiljno, površno i vrlo lako kontraproduktivno. Ovdje se u par sati izvuklo nekoliko superiornijih primjera i prijedloga. Čemu onda liga 10, neka bude opet 16, dekretom ubacivati populacijska središta koja ne mogu ispasti jer je interes da se tamo igra prvoligaški nogomet.
  • Jay
    2k
    Kakva nakupina amaterizma je taj HNS. Sve najgore moguće ideje stare 20 godina će uzeti, nijedna nije bila uspješna u puno boljim i razvijenijim ligama i oni opet po svome. Da to pravilo ima smisla onda bi ga imale najbolje lige Europe, ali ne eto idemo mi na silu "razvijati mlade igrače". Pobrinite se za početak o travnjacima i uvjetima treniranja, to proizvodi više mladih igrača nego pravilo koje još više slabi ligu.
  • Josip Frank
    57
    Oprostite ako je već odgovoreno, ne mogu biti aktivan na forumu u zadnje vrijeme.
    Ostaje li Loksa na Maksimiru i iduću sezonu?
    Ne vidim zašto nebi mogli igrati u Rudešu, ako je to već dopušteno prije dvije sezone, kad tu Zaprešić otpada jer spada u Zagrebačku županiju
  • striko
    2.3k
    Index prenosi da je Marko Livaja pretukao zaštitara u Sloveniji. U 1 ujutro.
  • Omake
    10.1k
    Mašala. Ne bi me začudilo da je istina.
  • Tvrdica McTvrdi
    914
    Ako netko želi plaćati 20 30+ igrača da se ovdje natječu, nema razloga da se to brani.vjeko1701

Okej, istina, ali onda možemo reći i može netko plaćat 25 stranaca, nema razloga da se to brani. Intervencija "odozgo" i postoji da se nešto sprovede u interesu svih, iako na prvu akterima to ne odgovara. Bizarno je ovo baš da u slučaju ozljede ti moraš drugog na silu ubacivat i taj dio bi se trebao nekak doradit. Opet, najbolji klubovi vani ovako iz glave bi za svakog pronašao barem jednog u21 igrača u prvih 11. Zar je onda Gorici tako teško imat jednog na terenu? I da je 20% lošiji od svojih suigrača, što imaju za izgubit? Ionako ne znaš u ligi koji klub je neambiciozniji.
  • shameless86
    343
    nema nikih problema,jedan ulazak zabrane za naseg markana
  • badjibadara
    6.2k
    Bledsko jezero neće na more!
  • rokikaciga
    2.6k
    Bledajo jezerajo ribo plivajo Livajo udarajo zastitarajo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.