• GOAT
    4.2k
    "Detalji nam trenutačno nisu poznati, a izbor iz kruga obitelji je potvrdio da su Beljo i Boban dogovorili dolazak mladog Vatrenog u Maksimir s tim da još treba definirati finese među klubovima"

Finese od par milijuna eura :lol:
  • GOAT
    4.2k
    Upisao sam Beljo na google (mukotrpno istrazivanje znam) prvi najnoviji clanak je od maxportala ako se dobro sjecam a koliko oni imaju tocnih informacija ne znam
  • Crni86
    18.3k
    Beljo i Boban dogovorili dolazak mladog Vatrenog u MaksimirGOAT

Pa ovo se pise vec mjesec dana. Svi znamo da je Augsburg najveca prepreka.
  • Dani Olmić
    2.1k
    2 milja za Cordobu nije loš novac s obzirom na to kolko je pokazao … ako to dobijemo onda na njemu nismo tolko izgubili … ali s druge strane lako moguce da proradi u nekom drugom klubu, ali to je rizik tog posla
  • ShanKu
    1.9k
    To Bernaeur izrazio želju za rođendan u ST.Etiennu: "Dovedite mi Cordobu iz Dinama za rođendan.."
    i puf, odjednom ponuda za Cordobu :sweat:
  • Odani Zgd
    1.1k
    Ja mislim da Cordoba uopće nije loš,dečku treba kontinuitet utakmica,kod nas je problem što mi nemamo vremena i imamo velika očekivanja od novih igrača.Utakmicu,dvije loše odigra i odmah ostane zacementiran za klupu.Pravu priliku još nije ni dobio,kod Bjelice nešto,dečko je mlad i sigurno ima vic za igru i nogomet.
  • penetrisac
    295
    Upravo je Cordoba zabio eurogol Bravu na pripremama
  • C@ptain Koons
    335
    sad znamo nick Balkan Dede :joke:
  • Davieboy86
    1k
    Sjecam se vremena Serie A, Batigol, Totti, Ronaldo, Maldini itd i kada bi god neki stranac iz Juzne Amerike dosao u ligu je uvijek glasilo pravilo da im treba godina dana prilagodbe. Jedino su mozda Kaka i jos par njih bili izuzetak.Ne usporedjujem tadasnju Seriu A i danasnju HNL ali u slucaju Cordobe mislim da ga treba zadrzati i dati mu kontinuitet. Puno je utakmica u sezoni i imam osjecaj da je on divlji pastuh kojeg treba tehnicki i takticki ukrotiti te ce onda biti spreman pokazati svoju superiornost u HNLu.
  • Odani Zgd
    1.1k
    Dečko ima tek 21 godinu,mlad,zaigran,treba ga i istrpit malo i dat mu priliku.Kakve smo sve panjeve trpili u prošlosti i ko je sve dobivao priliku,zaslužuje je i on
  • Filip85
    1.2k
    Čak je i prasičko u jednom podcastu rekao da bi od stranaca jedino Cordobu ostavio jer je mlad....a svi znamo da prasičko mrzi strance u Dinamu.
  • hardek
    7.8k
    Ja sam u startu bio protiv dovođenja Cordobe, al kad smo ga već doveli sada bi bio najgori trenutak za prodaju po meni jer talenta u njemu ima. Taman se sad već aklimatizirao polako i siguran sam da će biti bolji nego prošle sezone. Osim toga desno realno imamo samo Lisicu kojem će isto trebat neki period da se privikne tako da mu realno ni konkurencija nije bajna.
  • Goncalo Santos
    2.8k
    Index veli da Cordoba nije u Kovacevicevim planovima, iako je na pripremama, igra, a bome i zabija...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.