• CastAway1986
    3.3k
    47 nastupa , 7G i 9A ,s obzirom na uloženo slazem se da nije dao koliko je trebao ali opet je dao neki doprinos našim uspjesima i iz tog razloga ga neću pljuvati a sto nije dao više najveći krivac je on sam ..Ono sto se mogu složiti je to da je krajnje vrijeme za nove mlade snage i da za igrače poput Pere , Špikica , Bulata više nema mjesta
  • Jurki
    18.2k
    Špikić je realno lose krilo, međutim bil bi vrlo dobar desni bek.
    Mislim, da su ga treneri forsirali na beku, da bi on sam imal puno vise dobrih odigranih utakmica nego ovak kao krilo. Defanzivno vrlo dobar, ali ipak za krilo kakvo mi trebamo je to sve preslabo.
  • rokikaciga
    2.6k
    Njemu je nogometna inteligencija preslaba za bilokoju poziciju za klub kao Dinamo.
  • Dinamo-SB
    404
    Desna strana po meni zacementirana Galešić,KTC, Živković.Dinamo-SB

I jos sam zaboravio - tu je jos i Dominguez koji ce sigurno igrati ozbiljnu ulogu. Ja ne bi otpisao ni Torrentea koji je lijevak i sigurno ima jos nesto za reci u Dinamu. Jakir je trenutno prirodni ljevak i velika nada,a lijevog stopera bez problema mozemo kombinirati i sa nekim od navedenih dešnjaka ponajvise Domingueza i iskusnog KTC-a.
    Kad nam dođu još Torrente i ako se Mauro Perković vrati s posudbe na polusezoni,stvarno je obrana nešto što me ne brine toliko.

Samo da bekovi i vezni red budu na razini tokom sezone i u rangu svojih kvaliteta i ne bi trebali imati problema sa prvenstvom. Tu smo baš ekstra jaki i sa prvotimcima i sa zamjenama.
  • Ivdzo11
    7.5k
    Transfer igrača hrvatskog Dinama Samija Mmaeea u Qarabag nije uspio. Prema informacijama koje je dobio Sport24.az, pregovori između stranaka bili su neuspješni. Branič nije postigao dogovor o plaći.

28-godišnji marokanski igrač ostat će u zagrebačkom predstavniku dok ne stigne nova ponuda.

Za igrača su zainteresirani i drugi klubovi. Međutim, plaća će i dalje igrati ključnu ulogu u pregovorima.
  • NKDZ86
    4.4k
    idemo skupljat donacije samo da ode više i nek se nosi
  • Sajla
    10.3k
    idemo skupljat donacije samo da ode više i nek se nosiNKDZ86

[ekipa ispred karatane u redu za godišnje]: a kaj misliš da upravo radimo?!
    :wink:
  • Odani Zgd
    626
    Njega će se izgleda bit najteže rješit,pitanje je tko se uopće zanima za njega i koliko su ga spremni platit.Lik ima top ugovor u Dinamu,Marić mu napunio đepove,i normalno da mu se ne ide negdje bezveze.Dinamo je za njega Real Madrid
  • Common Sense
    1.1k
    Špikić je realno lose krilo, međutim bil bi vrlo dobar desni bek. Mislim, da su ga treneri forsirali na beku, da bi on sam imal puno vise dobrih odigranih utakmica nego ovak kao krilo. Defanzivno vrlo dobar, ali ipak za krilo kakvo mi trebamo je to sve preslabo.

I ja sam tako mislio, čak sam i napisao sličan komentar da je njega netko od trenera u mlađoj kategoriji zeznuo jer ga je stavio na krilo, a ne na beka. Međutim, nedavno sam o njemu razgovarao s jednim našim iskusnim trenerom u akademiji koji mi je rekao da Špika ne bi bio dobar bek jer ne nema fizičke predispozicije za to, fali mu aerobni kapacitet da bi mogao odraditi tu zahtjevnu trkačku dionicu. To je bilo vidljivo još dok se razvijao kao dijete i zato je stavljen na krilo.
  • mikser
    24
    I ja sam tako mislio, čak sam i napisao sličan komentar da je njega netko od trenera u mlađoj kategoriji zeznuo jer ga je stavio na krilo, a ne na beka. Međutim, nedavno sam o njemu razgovarao s jednim našim iskusnim trenerom u akademiji koji mi je rekao da Špika ne bi bio dobar bek jer ne nema fizičke predispozicije za to, fali mu aerobni kapacitet da bi mogao odraditi tu zahtjevnu trkačku dionicu. To je bilo vidljivo još dok se razvijao kao dijete i zato je stavljen na krilo.Common Sense

A kruh te neće, ako išta ima to je aerobni kapacitet, nekad je znao od kornera do kornera letiti s loptom
  • rokikaciga
    2.6k
    Je al bek to mora ponoviti cca 15-20x u utakmici
  • Common Sense
    1.1k
    Da, ali bek treba trčati cijelu utakmicu, a to Špika ne može. Inače Moharrami je bio odličan materijal za beka da je kojim slučajem u Europu/Dinamo došao ranije, kao dijete s 10-12-14 godina. U toj dobi bi sve one mušice s kojima je imao problema (koncentracija, pozicioniranje, markiranje) bi se mogle ispeglati.
  • Krizy
    58.6k
    Nek se on razigra i vrati na godinu.
    Znam da imaju pravo kupit ga ali lako im igrač kaže da neće ostati tamo...
    Droljo

Klubovi se većinom ugovorno zaštite od takvih stvari...
    Ne vjerujem da su u LASK-u glupi.
  • Ijayi Atiemwen
    3.2k
    IMG-4015.jpg

Potvrdio mi i azerbajdžanski insajder :confused:
  • Pacho
    1.9k

Kiksao si. Nista od postotka.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.