Desna strana po meni zacementirana Galešić,KTC, Živković. — Dinamo-SB
Špikić je realno lose krilo, međutim bil bi vrlo dobar desni bek. Mislim, da su ga treneri forsirali na beku, da bi on sam imal puno vise dobrih odigranih utakmica nego ovak kao krilo. Defanzivno vrlo dobar, ali ipak za krilo kakvo mi trebamo je to sve preslabo.
I ja sam tako mislio, čak sam i napisao sličan komentar da je njega netko od trenera u mlađoj kategoriji zeznuo jer ga je stavio na krilo, a ne na beka. Međutim, nedavno sam o njemu razgovarao s jednim našim iskusnim trenerom u akademiji koji mi je rekao da Špika ne bi bio dobar bek jer ne nema fizičke predispozicije za to, fali mu aerobni kapacitet da bi mogao odraditi tu zahtjevnu trkačku dionicu. To je bilo vidljivo još dok se razvijao kao dijete i zato je stavljen na krilo. — Common Sense
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.