• deda
    38.3k
    Osobno ću zatražit da se klub javno očituje o toj temi.
  • Neron53
    1.8k

Hvala lijepa :)
  • Mr Anderson
    12.5k
    Pazi, to nije mala stvar. Nekoliko tisuca (kolokvijalno receno) najvjernijih navijaca se godinu dana trude sto bolje odraditi "zadatak/ljestvicu" koji im je klub postavio, a na kraju se to izignorira kao sa nije postojalo. I "prepusti mjesto" je , da ne zaboravimo, bio bombasticno najavljen projekt upravo unutar tog zadatkaNeron53

Apsolutno se slažem. Osobni primjer. Nas je 7 koji otkad nema istoka idemo na zaoad s godišnjima. Onako otprilike, nas trojica imamo oko 90% prošle sezone, dvojica imaju oko 60%, a dvojica ne vjerujem da imaju 30%, ako gledamo samo HNL, jedva 20%. I opet smo svi jednako kupili godišnje ko da svi imamo isti odaziv na tekme.
    Baš me zanima kak će biti za Kranjčevićevu.
  • Purgeri
    1k
    Osobno sam u situaciji da sam u cijeloj prošloj sezoni imao dva nedolaska, u pretprošloj dva ili tri i nemam godišnju i veliko je pitanje hoću li do nje moći ove sezone. Prošle godine online nije bilo ozbiljne šanse za doći do godišnje a sam znao da će je svi koji će biti u redu moći kupiti (da će se premašiti brojka prvotno dostupnih) bi otišao s posla tih par sati, ali je to isto odlučeno i priopćeno u hodu pa sam izvisio.

Ove sezone sam računao sam na ono što je klub jasno i javno komunicirao, da će se osloboditi dio godišnjih od onih koji ne idu redovito, ali i to se promijenilo preko noći bez ikakvog objašnjenja. Bilo je ovdje cinizma i da su to dvije osobe koje idu na (praktički) sve i nemaju godišnju. Naravno da nisu, ali i da su dvije, svejedno nije fer.

Ako se već nije provelo ono što se predstavilo kao gotovu stvar, onda bi bilo barem pošteno da se od nas koji nemamo godišnju napravi lista priroriteta po dolascima, ali šanse da se to dogodi ove sezone su vjerojatno nikakve.
  • Crusades
    16.7k
    Ne znam koliko ima takvih, ali mislim da bi bilo fer da se osobama koje nemaju godišnju, a ispunile su uvjet o dolaznosti koji je načelno bio postavljen godišnjacima omogući kupnja godišnje za sljedeću sezonu. Tako bi se na neki način honorirala njihova vjernost i redovitost. A ovako će ovisti o tome koliko godišnjaka neće ponovno kupit godišnju.

Ipak je tu bilo i većeg troška i čekanja u redu i svačega, a ima godišnjaka koji debelo ne bi ispnuli uvjet za kupnju godišnje.
  • Rile
    91
    Fora je u tome kaj pracenje dolaznosti nije štimalo cijelu sezonu tak da od toga ništa.

Al ajde da se onda sredi za sljedeću i to odmah od Vukovara.
  • Papastrumf
    17.3k
    Da, problem je nastao jer sustav nije zabiljezio sve dolaske. Buduci da ne znaju koliko je toga bilo, nisu htjeli nikoga zakinuti i odustali su od te odluke.

Samo sto su trebali to javno komunicirati.

Sto se tice onih koji su bili na svim ili gotovo svim utakmicama, a nisu imali godisnju, neka se jave na pa cemo nakon provjere predloziti Upravi da im omoguci kupnju godisnje ulaznice ukoliko bude moguce.
  • fakin
    959
    a hoće li se preispitati odluka da se poveća broj godišnjih zbog očite ogromne potražnje?
  • Papastrumf
    17.3k

Vidjet cemo potraznju kad prodje prvokup. Ne vjerujem da ce biti nekog znacajnog povecanja godisnjih ulaznica, pogotovo ne za sjevernu tribinu.
  • Svi na Sjever
    2.9k
    IMG-20250702-WA0007.jpg

Mama nemoj plakati,ne mogu si pomoći...
  • DinamoKa
    0
    Zonaši prvi put pišem ovdje,

Prošle sezone sam prvi put bio godišnjak na ZD. Uzeo onaj red za strgana koljena broj 23. Nisam znao jbg, kolko sam upoznat i red 25 ili 24 je takav. Imate li info kolko je takvih redova i koji su to tocno. Planiram u ponedjeljak po zamjenu mjesta pa pitam da ne bi opet popljugao.
  • deda
    38.3k
    Da, ta 2 ili reda su problematična. Ostalo je ok.
  • Thor
    260
    ajmo zaboravit da dinamo nije nastao 2024.godine . i nemojmo zaboraviti da su navijaci dinama postojali i prije 2024.godine ne zato sto je netko vodio ili nije vodio klub i nemojmo zaboraviti da su ti navijaci bez obzira tko je vodio klub aktivno sudjelovali u svim bitnim dinamovim promjenama pa i zadnjim 2024.godine . Jednako kako u bivsoj jugi, prema pokojnom prvom predsjedniku drzave i njegovim poltronima tako i prema savjetniku i bjeguncu. I ti i takvi navijaci su trazili i sudjelovali u promjenama i podrzavali promjene koje su konacno nastale 2024. Cinjenica da su takvi navijaci bili clanovi kluba i kupovali karte i odlazili na utakmice i prije 2024. pokazuje tom cinjenicom odanost prvenstveno klubu i idealu kluba a ne povladjivanje garnituri koja ju trenutno vodi.
    Bilo je trenutaka kada su i ti navijaci bili nepozeljni na stadionu ali i tada bi se snasli ako su mogli.
    Dakle ne prihvacam te i takve opaske na tu temu jer vrijadjaju i obezvrijedjuju i rade neprihvatljiv nepotreban razdor.
    Znam i svjestan sam da je veliki broj navijaca aktivno odustalo od kluba radi vodstva bjegunca i nisu htjeli dolaziti, neki su dobijali i zabrane dolaska ali oni koji su kroz povjest kluba dolazili i bili aktivni u dolascima na tekme ne znaci da su podrzivaci prosle vlasti kako ih se zeli prikazati. Mi smo navijaci dinama! I ovi i oni, svi su sudjelovali u onome sto je dinamo danas i konacno od dinama ni onda ni sad ni u buduce ne odustajemo tko got ga i u buducnosti bude vodio. :victory: :heart:
  • Thor
    260
    da meni je aplikacija pocela biljeziti dolaske tek krajem listopada. Sve ovo od 7-10 mjeseca nije evidentirano,barem ne u aplikaciji. A i mislim da fali jos po neka.
    Mozda mala sugestija ako se moze intervenirati u aplikaciji da se dolazak na utakmicu evidentira nazivom utakmice npr. 1. Kolo dinamo-? datum pa tako i za euro i kup utakmice pa se onda odmah zna i evidentirano je koja je tocno tekma bila. Ovak pise samo dolazak na utakmicu, vecu, datum pa se mira traziti kija je tekma bila.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.