• criticus
    4.3k
    ma kakav ZG, staviš dodatni kotigent 1000 ulaznica za SDfakin

To nije uopće ista publika. To je koda prodajem cokoladu na stadionu pa umjeato da ju prodajem di su djeca odem na Sjever prodat sta cu bzvz se penjat na ZG. To što ću se vratit sa par prodatih čokolada i vjerojatno kojom u kosi nema veze...
  • The Undertaker
    8.3k
    Sad bi ja trebao pitati zar nije Dinamo ideja, tradicija, osjećaj pripadnosti, dio zagrebačkog i hrvatskog identiteta, nevezano tko je na vlasti?
    Ali neću, jebe me se zašto netko dolazi ili ne dolazi na utakmicu, to je privatna stvar.
    Samo kažem da je uobičajeno kod svih klubova da dugogodišnji pretplatnici i članovi, ako hoćete i kupci, imaju prednost kod kupovine.
    Oni koji nisu kupovali pretplate i učlanjivali se, neka ostvaruju pogodnosti na mjestima na kojima su tada bili.
  • deda
    38.3k
    Dobro, mi trenutno nemamo problem sa postojećim pa čak i ovim godišnjacima o kojima ti Under govoriš. Neki od njih su pretplatnici već 2, 4 ili 10 godina. Pitanje je novih pretplatnika koji nemaju nikakav staž po tom pitanju. Kako njih posložiti na neku listu, to je pitanje.
  • The Undertaker
    8.3k
    Kako ja vidim, ako ostane 4.500 pretplatnika onda je to dovoljno malo da na Kranjči svi dobiju mjesto, po nekom ključu Zapad za Zapad i Sjever za Sjever.
    Ako je tih 4.500 ipak previše onda će se broj pretplata regulirati cijenom. Ne znam kako drugačije (a da je pošteno).
  • NitkoBitan
    28.4k
    po nekom ključu Zapad za Zapad i Sjever za Sjever.The Undertaker

Cemu "kljucevi" kad su na Kranjci dostupne sve 4 tribine?
  • deda
    38.3k
    Vjerojatno da. S tim da će vjerojatno dio navijača birati i južnu tribinu Kranjče s obzirom da će biti jeftinija od zapada pretpostavljam.
  • The Undertaker
    8.3k
    Ako će sve tribine biti dijelom pretplatničke onda si u pravu, ne treba "ključ".
  • deda
    38.3k
    Osobno bih volio da klub napravi listu "čekanja" tako da ljudi znaju na čemu su, a ne da ovise o najbržem prstu, brzini interneta ili naguravanju pred karatanom. Ta lista može se napraviti iz niza podataka kao što su dolaznost na utakmice, broj gostovanja, dugotrajnost članstva.
  • jakov1
    734
    Bolje pitanje bi bilo koliki je okvirni trosak otvaranja tribine: redari, plavi korner, odrzavanje nakon itd...criticus

Otprilike jedna Spikiceva godisnja placa ili pola otpremnine trenera s velikom igrackom, a nikakvom trenerskom karijerom ili iznos koji se na velikom transferu izgubi u zaokruzivanju ili valutnoj konverziji.
  • Pip
    182
    Dakle za 10 utakmica se sigurno otvara a za 24 je zatvoren (kup nisam racunao).criticus

Kak 24? Valjda 12
  • criticus
    4.3k

Ma naravno, cetverokruzno al 2 domace, lapsus.

Evo kad već bubam idem bubat so kraja. Akonje trosak otvaranja ZG po utakmici 10 tisuća eura to je za 22 domaće utakmice 220 tisuća eura.

Sa 880 prodanih godišnjih po 250 eura pokrijes taj trosak. 847, ako je cijena 260. Ona se formira slicno ko za ostale tribine po cijenj pojedinacne pa da se isplati sa određenim brojem utakmica. Po meni to nije problem. Onda ove besplatne idu za tu tribinu j prakticki ta tribina postaje clanska obiteljska jer ce ljudi vodit djecu sa besplatnim clanskim a za europu i derbije ce im kupit ako ih zele vodit, a kad se vec djeca zaraze naravno da ce ih vodit.

Ono di vidin problem je onda za ZD, jer ce se prvo rasprodavat ZG a tek onda ZD jer smo to vidili na lanjskim primjerima di je ljudima razlika u cijeni hnacila dosta i prvo se islo na ZG. Neki će se preselit za stalnk sa ZD na ZG. Sad je na ljudima u klubu da donesu procjenu koliko se tu gubi na ZD a dobiva na ZG. Vjerojatno bi se povećala dolaznost ljudi, jel taj match day prihod moze pokrit sto ce ZD bit manje popunjen? Doći će novi ljudi kojima je ZD preskup a Sjever nije za njih...
  • Neron53
    1.8k

Sto god klub odlucio, koji god "kljuc" postavio da rangira prioritete za kupovanje godisnjih u buducnosti ili bilo sta drugo za cime je potraznja veca od ponude, samo je jedno vazno: da se te odluke i drzi . A ako se ne drzi(kao ove godine) da barem objavi zasto je od toga odustao . To bi bilo fer prema svojim clanovima/godisnjacima koji su svoj dio pogodbe/obaveze ispunjavali.
  • deda
    38.3k
    Slažem se u potpunosti i ne znam zašto to nije jasno iskomunicirano.
  • Mr Anderson
    12.6k
    Riješene godišnje za cijelu ekipu. Doživljaj koji moram podijeliti da se vidi kakvih mikimausa ima. Dakle, lik ispred mene sa ženom, psuje jer ne može kupiti karte za njih 4, psuje i Bobana i Zajeca jer ga cura valjda pitala jeli član kluba. Ja već lagano s povišenim tlakom ga pitam jeli imao godišnju prošle sezone. Naravno, nije imao. Rekoh doslovno...pa po koji kurac ste došli onda, ovaj tjedan je za vlasnike prošlogodišnjih. Lik me gleda ko tele. Ja ne kužim jesu li ljudi nepismeni ili namjerno dolaze raditi scene.
  • Neron53
    1.8k

Pazi, to nije mala stvar. Nekoliko tisuca (kolokvijalno receno) najvjernijih navijaca se godinu dana trude sto bolje odraditi "zadatak/ljestvicu" koji im je klub postavio, a na kraju se to izignorira kao sa nije postojalo. I "prepusti mjesto" je , da ne zaboravimo, bio bombasticno najavljen projekt upravo unutar tog zadatka
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.