• Marley
    4.4k
    Neki vrag me kao i uvijek tjerao citati komentare na drustvenim mrezama. Samo cu reci... "fejsbuk navijaci" nikad ne razocaraju :starstruck:

Posebna sorta ludjaka je dobar dio te ekipe.
  • NKDZ86
    4.4k
    tad najviše vole palit ...

fejsbuk navijaci"Marley
    to su ipak ljudi na zadatku, rade svoj posao, tak da ih ne treba ozbiljno shvaćati
  • Junina
    8
    Nema gore neg kad završimo pripreme sa svim pobjedama.
  • BBB Mataa998
    2.6k

Ja se samo nadam da 1997 u tvom nicku nije godina rodjenja. Osoba sa nekih 27-28 godina ne moze tako razmisljati. Pazi prva tekma i vec su zabrinuti fizickim stanjem momcadi hahahaha
  • Mr Anderson
    12.5k
    Ja se samo nadam da 1997 u tvom nicku nije godina rodjenja. Osoba sa nekih 27-28 godina ne moze tako razmisljati. Pazi prva tekma i vec su zabrinuti fizickim stanjem momcadi hahahahaBBB Mataa998

Jebi ga, ima ljudi kojima je jedini dodir s nogometom igrice i TV. Nemaju pojma kako su uopće koncipirane pripreme. Možda nebi bilo loše da klub izda neki vodič kroz pripreme da ljudi steknu uvid kako to izgleda i kad bi se mogle vidjeti neke konture željene igre. Čitam intervju s Brodićem (btw s njima igramo za tjedan dana). Nahvalio je Kovu, ali isto kaže da će se s obzirom na broj novih igrača prava slika vidjeti možda tek nakon 2-3 kola prvenstva. Ako bude prije, super.
    Jebi ga, forum struka nakon prvih pol sata već vidi tko je taraba, a tko nije. Mi smo fenomen.
  • Peškaman
    7.3k
    Razumijem da je početak priprema,da početni dio ima naglasak na teške fizičke treninge + igranje teške utakmice na 35 stupnjeva, dolazi do crpljenja i opravdano vremensko smanjenje utakmice.
    Ali ako si još jučer najavljivao da ćeš prenositi utakmicu (u kakvim god je vremenskim okvirima) ne razumijem zašto nema prijenosa.
  • Crni86
    12.1k
    zašto nema prijenosa.Peškaman

Da opet ne nastane debakl s dinamo plusom koji ne mozes ocito popravit u manje od 24h?
  • Pacho
    1.9k

Mogu staviti na YouTube kanal
  • Marley
    4.4k
    A ne znam evo, meni je bas zao da nema prijenosa.
    Niti imam ikakva ocekivanja ni ista, samo se vec dugo veselim tim utakmicama. I sad kad je napokon doslo vrijeme za opusteno pogledati Dinamo, oni naprasno otkazu.
    Jos k tome necu moci ni u subotu gledati, mah... bezveze mi je ovo danas, eto.
  • skener
    4.6k
    U prvih pola sata igrat će: Čavlina - Pierre-Gabriel, Galešić, Jakirović, Goda - Ljubičić, Mišić, Stojković - Cordoba, Kulenović, Hoxha, dok bi u drugih pola sata šansu trebali dobiti: Zagorac - Špikić, Živković, Theophile, Perez-Vinlöf - Mudražija, Bulat, Soldo - Lisica, Kulušić, Vidović. Kovačević će poštedjeti 16-godišnjeg Cardosa Varelu, velikog talenta koji je 'ukrao šou' protiv Radomlja, a neće biti niti Španjolca Gonzala Villara, kao niti Dinamovih klinaca Mislava Ćutuka i Patrika Horvata te Frana Topića.
  • din
    869
    Prvih 30 minuta:
    Čavlina (G)
    Pierre-Gabriel
    Galešić
    Jakirović
    Goda
    Mišić (K)
    Ljubičić
    Stojković
    Cordoba
    Hoxha
    Kulenović

Drugih 30 minuta:
    Zagorac (G)
    Špikić
    Theophile
    Živković
    Vinlöf
    Bulat
    Mudražija
    Soldo
    Lisica
    Vidović
    Kulušić
  • Mr Anderson
    12.5k
    Trebao je poštediti Špiku i Bulata da se ne ozlijede.
  • deda
    38.3k
    1-0 Kule
  • Roky
    24
    Bude to sve dobro nema jos naznake standardnih 11 tako da opusteno vjerovat u Kovu i momke i tjt...
  • hardek
    5.1k
    Znaš možda da li će biti neki sazetak nakon tekme ili sutra?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.