• CISCO
    412
    Znamo.

U bačvu s ledom.
  • Keyser Soze
    14.6k
    Varela, Goda, Vinlof veliki plus, drago mi je zbog gola Mudražije. Ostali se moraju uigrati, ipak je to puno novih igrača i ne treba biti kritičan prema njima kakva god sezona na početku bila.
  • Svi na Sjever
    2.9k
    Dajte ljudi malo strpljenja, svi smo znatiželjni i željni vidjeti nove igrače, al raditi famu zašto nije prijenos zašto ovo, zašto ono.

Nakon deset dana priprema nećete vidjeti Ljubičića da pretrčava tri igrača Radomlja, vidjeli ste Varelu, to vam je dosta.

Gledajte malo interes kluba , razumio bih vas da je trideseti dan priprema , treba nam mir i odgovora nam da smo što veća nepoznanica do početka sezone.
  • Mali Zeus
    18.1k
    Mudražija će biti hit sezone, možete me citirati.
  • Jos-Optimus
    6.3k
    Pa prilično si isključiv za prvi hint...Mišić igrač koji samo trči i ima glavu dolje? Ok, dosta mi je Zone za danas.

Mudri će se nazabijati, uvjeren sam
  • Droljo
    17.9k
    Takvi bi našli mane pa da je baš sve išlo ko po špagi.Mr Anderson

Točno tako. Da smo jučer ubili 19:0 bilo bi pre rano za takvu formu, na šta ćemo izgledati poslije bla bla bla. Takvi ljudi možeš se yebat.
  • mrgud
    466
    Da ima punu minutažu uvjeren sam da bi Mudri zabio u HNL-u najmanje 18 golova.Ja bi sa njim čak probao na mjestu lažne devetke,nešto kao Fruk u Rijeci i mislim da bi bio uspješan
  • prefontaine
    2.6k
    Postoji li negdje snimka utakmice?Imamo Dinamo
  • Orc123
    12.4k
    Mudrazija je igrac koji je najslicniji Andrijasevicu...forte mu je ulazak u zavrsnicu, lazna 9ka, osjecaj za gol....obavezna igra kreacija, sudjelovanje u igri, ubrzavanje igre...to mu sve nije forte...bit ce zahvalan rotacijski igrac ali ne moze se on nametnuti ispred Stojkovica i Vidovica pogotovo ne u jacim tekmama gdje ce trebati puno vise raditi da bi se uslo u gol sansu....odlican da rjesava Vukovar, Istru, Belupo.....
  • OsamŠest
    5.7k

Mudražija je minimum duplo bolji igrač od Andrijaševića..
  • Dr Hofmann
    3.2k
    Uz ove highlightse mi treba koji bonkas
  • BBB Mataa998
    2.6k

Jel stvarno vjerujes u ovo?
  • tp1997
    1.6k
    Odluka da se utkamica s Bravom skrati i zatvori za javnost je donijeta manje od 24 sata prije iste, naprasno nakon Radomlja, s izgovorom da je to Radomlje bilo jako zahtjevno.

Dakle, koji je drugi razlog osim da su očito u klubu ostali iznenađeni ishodom, igrom i/ili fizičkom spremom momčadi?
  • Paggini
    57k
    Pa vjerojatno su shvatili da nije pametna ideja igrati dvije pune utakmice treci dan u sloveniji na 35 stupnjeva, a vjerujem da su tome kumovale i komplikacije sa D+ aplikacijom što se tiče prijenosa.

Slažem se sa nekima koji govore da pripremne ne bi ni trebale biti prenošene
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.