• Droljo
    23.4k
    Radeljić u DinamuSlepicka

Radije bih stavio kulušića na stopera. Slični su fizički.
  • CastAway1986
    4.7k
    ma kakav Radeljic on nikako..Ali treba nam lijevi stoper pod hitno , jer je ovo pretanko
  • Paggini
    74.5k
    Raskid posudbe Perkovića + Jakir i mislim da je to kvalitetnija kombinacija nego eventualni Radeljić.

U Jakiru malom ima jebačkog nogometa, a potencijala da ne pričam. Perković bi tu bio sigurnija, naoko stabilnija opcija, ali stvarno se ne bih čudio da Jakir Jr. se ustali od zime kao prva opcija.

I to ne govorim samo na temelju današnje utakmice, u juniorima je također jako često pokazivao klasu, a pokatkad i te dječje bolesti jbg.

Desno imamo Galeta, Sergija, Mmaeea (?) i KTCa ako zatreba, a i mali Orlić i Zebić mi se sviđaju. Plus i Živković, jel.
  • BPAM
    312
    Minus Živković, jel.
  • Amigo86
    55
    Znaci ja nekuzim navijace na fejsu i ig-u žale se da igramo za k, a tek je prva tekma 10 novih igrača i decki jos nisu uigrani ne znam te profesionalce...
  • Dudu 9
    939
    Navijači na fejsu su najgluplja vrsta ljudi koja postoji, nebitno za koga navijaju.
    Još nisam čuo da je netko nešto pametno napisao o svom klubu, samo negativa, serendanje, i loši pokušaji humora, kako naši tako i ostali.

Valjda misle da tako ispadaju pametniji.
  • mrgud
    646
    Kakav mi imamo ugovor sa Varelom.Da li ga mi možemo prodati za par godina po cijeni koju mi odredimo ili je već nešto dogovoreno sa Barcom ?
  • GOAT
    4.2k
    Navodno 5 milijuna plus jaaaaako navodnih 20 mil bonusa.. nista iskreno ne znamo
  • skener
    6.7k
    Kakav mi imamo ugovor sa Varelommrgud

Mislim da to nitko ne zna osim par ljudi iz kluba
  • Nolifer
    13.6k

Daj Bože! :pray:
  • Droljo
    23.4k
    Ti iz jagiellonie su slijepi ili baš očajni?
  • rokikaciga
    8.1k
    Dario špikić jest najlepszym prawoskrzydłowym w chorwackiej lidze ostatnich 20 lat i powinien zostać zawodnikiem reprezentacji Chorwacji.
  • BPAM
    312
    Špika je top za Poljsku ligu. Jagi dajte nam 800.000 i vozi.
  • Crni86
    18.1k
    Dajte 3 lopte i 2 markera i nosite spikica u poljsku. Ako nadodate i pumpu za lopte dobite i mmaea gratis.

Nek se javi jos neko i za bulata molio bih jer mi se jucer opet smracilo nakon godinu dana sta sam ga vidio kako igra.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.