• Bosskovitz
    17.3k
    Naravno da je bitnije kako radi nego kako priča, zato i je trener. No isto tako ne bi uopće bilo na odmet s njim raditi na komunikaciji i stilu odjevanja - do sada mu to i nije bilo bitno, ali sada je. Na kraju krajeva, sada je trener Dinama.
  • rokikaciga
    2.6k
    Aj nek on prvo pokaze da ima osnove..trenersko znanje i rezultate da bude trener Dinama prije nego se brinemo o ovakvim banalnim stvarima

Uostalom, ta njegova jednostavnost mu mozda i donese rezultate i priblizi igracima.
  • Mr Anderson
    12.5k
    Sad se već gleda i kak trener priča, neki stvarno nemaju pametnijeg posla. Neka on u miru odradi pripreme, pa se onda može s njim popričati o nastupu i imidžu.
  • Jurki
    18.2k
    Kaj se mene tice moze na presicama igrati i krizic kruzic, mlatarati rukama.. svejedno..
    nek on samo prica na terenu.. jebes medije.. tak i tak o tim istim medijima 99 posto nas nemre niti jedne lepe rijeci reci..
  • Jaro
    10.5k
    Nek on poslozi momcad da izgleda kako Boban i svi mi ocekujemo, osvoji naslov, napravi neki k u europi, a ne mora nis ni govorit...
    Ionako ono kaj ljudima smeta nema veze s razumom. Imali smo elokventne prodavace magle pa znamo kako je zavrsilo...
  • jedan u nizu
    13.9k
    Odmah da kazem, ne zamjeram Kovi na nacinu govora ili odjevanja, zelim da na terenu pokaze znanje, ovo mi je manje bitno.

Ali kao sto je Boss rekao, nebi bilo lose da se poradi na necem takvom, ipak je sad ''napredovao''.

Svatko od nas ce se poceti drugacije odijevati kada napreduje na neku drugu poziciju, kada se prebaci iz proizvodnog pogona, dostavnog vozila, skladista u neki ured ili postane trgovacki putnik. To je svima normalno, to ce svi napraviti i to se ocekuje od te osobe.

Tako da ne vidim razloga zasto se to nebi ocekivalo i od nogometnog trenera.

Ne kazem da se ne treba vise pojavljivati u casual trening izdanju, Ima trenera koji su uvijek u trenirkama, ali da covjek moze poraditi na poboljsavanju imidza - moze (ne mislim samo na njega, nego opcenito)
  • prefontaine
    2.6k
    A u čemu je uopće bio, nisam upratio? Ako je u službenoj klupskoj garnituri, ne vidim problem.

A što se tiče govora tijela, načina komunikacije, bojim se da se on u 51.godini tu može jako malo popraviti/poboljšati. Prije nego li je došao, mnogi su mu tu zamjerali javne nastupe. Pa kad je došao i predstavio se, bilo je "super nastup, govor, jasan, glasan, jednostavan". Sad opet ne valja...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.