• Ivan1
    39
    Jel vama isto pocelo stekat sad
  • Droljo
    17.9k
    Svim igračima bi dao loptu na korner i tko ne pogodi 3 od 5 na vrh peterca dobio bi papire.
  • Fan
    1.2k
    Ljudi, znam da smo svi bili nabrijani za ove pripremne tekme, al oni koji su očekivali iole dobru igru, nek prespavaju do početka sezone.
    Radomlje je bolje, razbija nas, al mi imamo gro novih igrača i nije realno da imamo automatiku u prvoj utakmici.
    Dapače, realno je za očekivat i da ćemo dosta slabo uć u sezonu, al to nas ove godine i čeka, uigravanje, vidjet ko će bit dobar, ko ne (pola pojačanja će sigurno bit između prosječnog i lošeg, a pola će bit dobri), ko će od rezerva eksplodirat...
    Uživajmo u Dinamu, a, makar to glupo zvuči, igra će kad tad doć...
  • Ritam Ulice
    1k
    ugasim tebe reci kad i gdje
  • Crni86
    12.1k
    Soldo, gale i goda mi solidni iz ove druge ekipe.

Gale i jakir dosta zanimljiv par stopera, obijici jaki na lopti. Gust ih gledat
  • hardek
    5.1k
    Od kad je izašao roster za pripreme pokušavam shvatit odluku da Mikić ne ide na pripreme i dalje je ne mogu razumit. Bez obzira što ide na posudbu, otišao je i Kač pa je išao na pripreme. Ajde da je Valinčić zdrav pa bi još razumio, al ovako mi baš ne ide u glavu.
  • tigric
    741
    Čak solidna Zona, prvi banovi idu tek u drugom poluvremenu
  • bbb medimurje
    4.1k
    Nakon poluvremena i pol mozemo zakljuciti da i dalje nebudemo igrali visoki presing... neznam koji trener mora doci da to konacno pocinjemo igrati
  • NitkoBitan
    28.3k
    Evo Barille!! Kokice spremne...
  • BBB Sibenik
    5.9k
    Na cooling breaku se pomoćni trener na klupi pocesa za jaja, triba novog pomoćnog dovest ne valja ovo ništa
  • Crni86
    12.1k
    Varela je za top 15 igraca. Recite kaj ocete. Ova dva dodira lik izbacio igrace ko da ih nema

A evo i golgetera mudrog.
  • Filip 91
    1.6k
    Mudrazija zabija, asist Varela
  • Nolifer
    11.8k
    Kakav asist Varele za Mudrog :love:
  • Ivan1
    39
    Brutalan gol
  • Omake
    10.1k
    Prodaji Hoxhu odmah.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.