• Dino
    4.3k
    meni je jos uvijek proslosezonski treci daleko jaci od svih ovihMarley

Mislim da je to popular opinion hahah. Taj treći dres će bit jako teško nadmašit.
  • Bosskovitz
    19k
    Teoretski mogli bi u plavoj kombinaciji sa štucnama rezervnog.NORTE

Istina, no takve frankenstajn kombinacije su razlog zakaj treći dres postoji. Bumo vidli.
  • NORTE
    19.3k
    Zvone u Maksimiru.
    Plavi dres i bijele hlačice.

FB-IMG-1751310773064.jpg
  • Crle
    1.3k
    I onda danas kad kažu da teren ne valja. :rofl:
  • Felip
    652
    Derbi gostovanja u hnlu prošle sezone: 5/6 u trećem dresu. Samo smo u onom debaklu u Rijeci igrali u domaćoj garnituri iz nekog razloga.
    U Šibeniku oba puta kao gosti u domaćoj varijanti, u Varaždinu i Koprivnici oba puta žuti, u Gorici oba puta crni. S Lokomotivom jednom žuti, jednom crni, a u Puli jednom plavi, jednom crni.
    Dakle plavi 4, žuti 5, crni 9 (od toga 5 derbiji)
    Znamo svi kakvi smo bili u gostima, tako da ne moraju ovosezonski biti atraktivni, samo neka budu pobjednički i na kraju krajeva šampionski. :strong:
  • Felip
    652
    Villar u plavom dresu Getafea.
    Ovaj mu ne stoji baš nešto.

FN40-FF8-Xw-AEv-Mto.jpg
  • Dadox
    937
    vjerojatno nepersonalizirani.Mi uzeli malom danas,ali tek sutra bude gotov zbog štampanja.Vani kada se uzima u fan shopovima bude odmah gotovo samo je kod nas procedura 2 dana…
  • Ritam Ulice
    1.9k
    Juventus je imao za away 23/24 roze elemente
  • Thor
    696
    Ne znam dal bu 3.dres iso van ali meni je stari dobar. Zajedno s ova dva nova kopleta dobra cjelina. Kaj se mene tice ni ne treba 3.garnitura . jedino dodatna ponuda novih trenirki mozda i ostale opreme. Ove tri garniture, dvije nove +3 stara su top :ok:
  • Efes Pilsen
    12.6k
    Gdje? Jer u Ilici bude odmah, kod stadiona nemaju prostora, a za Arenu ne znam..
  • Dadox
    937
    mi na stadionu bili popodne i rekli nam sutra.Nisam znao da ovi odmah mogu.
  • Pacho
    4.7k

I prvi dres za 25/26 ima roza elemente. Njima je prvi dres bio te boje.
  • Efes Pilsen
    12.6k
    da, jbg tako je na stadionu jer print se tamo ne moze odradit. Nisu ti preporucili Ilicu? Ja kad sam bio s frendovima prije par godina su nam preporucili da odemo u (ne sjecam se prijasnje adrese) 'Ilicu' ako nam treba odmah.
  • Dadox
    937
    Žena je s njim bila unutra,ali kaže da im nisu ništa rekli.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.