• CastAway1986
    3.5k
    Vjerujem da će uz Domingueza doći još jedan stoper .Radeljica sam već rekao da ne želim u Dinamu samo neznam odakle su tu neki izvukli Krizmanica :lol: lika koji je triput lošiji igrac I kao slobodan ima ponude iz Irana i od tovara ..
    S druge strane kao backup stoper mi se sviđa Marešić
  • Haza
    10k
    Danas bi ugovor s Dinamom trebao raskinuti Bočkaj. Ugovor mu traje još 18 mjeseci, i dobit će kako stvari stoje 9 mjeseci plaće kao otpremninu. Iako je imao dobru ponudu Sarajeva, otići će u Varaždin. Dojma sam da mu je klub previše izašao u susret, i da mu nismo trebali dati više od 6 plaća.
    Petković i Pjaca su, primjera radi dobili 4 plaće, od preostalih 12 mjeseci.
  • blue heart 72
    2.4k
    Slažem se, jedino možda Pero nije htel pristati na manje od toga
  • Haza
    10k
    Haza i Miro su takodjer pometeni od strane Bobana.Papastrumf

Haza samo ne stigne više pratiti forum:) Boban i Haza nisu i neće biti na ratnoj nozi!
  • Fan
    1.2k

Ne moraš pratiti forum, samo tu i tamo javi da si živ....uz obaveznu insajdersku :)
  • BPAM
    288
    Onaj Faze Nouns napisao da ima problema s raskidom Ugovora za Dinu Perića i da to koči potpisivanje novog Ugovora za Josipa Mišića.
    Nije mi jasno kako i zašto jedno s drugim ima veze. Pa bili oni kumovi i imali istog menađera il bilo kaj.
  • Orc123
    12.6k
    taj covjek je tolko gluposti napisao da se fakat ne isplati citati!
  • Crni86
    12.8k
    imaju istog managera, napisano je i ovdje cini mi se da postoje neke druge okolnosti oko misica koje se rjesavaju…

Cini mi se da je bas Haza to napiso
  • Orc123
    12.6k
    Dinamov fotograf zapratio Domingueza.....
  • Olmic
    5.1k
    koliko vidim nije
  • modri-kibic
    611
    Vidim da se Dominguez i Villar prate. Sada jel to još od prije i nešto svježe nemam pojma.
  • Orc123
    12.6k
    fotograf ti se preziva Beljo....
    Ima ih vise...nije samo jedan.
  • Olmic
    5.1k
    aha mislio sam da Fantom sve radi, a on ne prati ;)
  • Ivanmtk
    1.6k
    frende bio sam ironičan. Di vam se izgubio smisao za zajebanciju na ovom forumu?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.