Al zašto ne reći da je ljigav i licemjeran kad to jest. Svaka čast na uspjesima, al kao osoba nije baš neka kvaliteta. I ok u hr nogometu ima ljigavih likova na tone, al to ne znači da on nije jedan od njih i da tu i tam to treba reći. — Mali Zeus
Pa može svatko napisati što hoće naravno, ja samo ''zazivam'' određeno poštovanje kada netko napravi na dobar način ono što mu je primarni posao. Da taj posao ne radi ili da ga ne radi kako treba, ne bi niti znali tko je on pa ne bi ni spominjali njegovo ime. A ako je netko ''zajebao'' i radi loše stvari, onda zaslužuje i uvrede itd. - ali + jasne dokaze i argumente... a ne, zalizani (vau, razina 3. osnovne) - linolada (nez ni koja je to razina?). Ili nez: ''čuo sam da je od jedne firme kupio jedan stan pa ga prodao za više''... koje firme, koji stan, koji grad? Argumenti neki, valjda toliko zasluzuje. - Ili ''čuo sam da prodaje krunice ne želiš niti znati za koliko''... za koliko, kome, kada? Eto neki minimum... a ne Index style - ''Odlazi li jedan Hrvatski reprezentativac u jedan strani klub?'' (i na kraju obavezno upitnik da ne bi bila tvrdnja, da se zaštiti glupost). — dzg2024dzg
isto kao Davor Šuker nogometaš i Davor Šuker čovjek..jedan najbolji u onom sto radi, a drugi ljiga — Ludovic IX
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.