• BBB Mataa998
    2.6k
    Planira li se kakav video svaki dan sa priprema? To mi je jesko zanimljivo kad klubovi rade isjecke sa treninga,uglavnom kao nekakav vlog. Nadam se da ima i drugih koji to prate kod ostalih klubova
  • serbus
    5.1k
    Planira li se kakav video svaki dan sa priprema?BBB Mataa998

Čeka se da se snimatelj vrati iz Slovačke, bit će materijala samo polako.
  • Fantom
    225
    Planira li se kakav video svaki dan sa priprema?BBB Mataa998
    Bit ce sadrzaja, bez brige.
  • rioda
    9k
    Ipak nije sve tako crno, npr. Cibona je danas na fejsu zahvalila Bogdanu Bogdanoviću :lol:
  • Pip
    171
    Ne znam je li netko već napisao ovdje nekaj o ovom ali primjetio sam da je u sklopu ove kampanje oko novog dresa i tog njegovg sutrašnjeg reveala sklopljena suradnja sa svim većim influencerima (poglavito tiktokerima) koji imaju ikakave veze, pa makar i milimalne, s nogometom i Dinamom. Sam sam primjetio to kod njih par, a malim traženjem po društvenim mrežama našao sam barem 10 popularnih influencera koji su objavom najavili sutrašnju objavu novog dresa.
    To je svako izrazito pohvalno jer realno klinci čine većinu publike kojoj se kupuju dresovi. A ovim se dolazi direktno do njih, i siguran sam da ćemo s ovim dobit bar 50 klinaca koji će vuć starce za rukav da im kupe novi dres kad vide da je njihov omiljeni tikotoker/youtuber il kaj već to objavio. Tako da veliki rispekt za ovo i izgleda da se ipak nešto radi u tom odjelu za marketing.
  • mlinchica
    3.3k
    Na Top radiu se vrti kampanjica prije predstavljanja dresova.
    Ljudi se javljaju sa svojim predviđanjima kakav će biti dres, snimaju navijanje i tak, bum klik kak.
    Malo podizanje atmosfere.
    Jel objava samo bude online?
  • Ritam Ulice
    1k
    Bravo za reklamu i kampanju i ja jutros čuo na radiu.
  • Bosskovitz
    17.2k
    Pohvala marketingu za ovu kreativu, svi mi jako dobro znamo kakav je portal Telesport i koliko je baš zato ovo moćno.

IMG-4052.jpg
  • Paggini
    56.4k
    Automatski mi je suradnja s Telesportom postala legendarna
  • Marktwain
    554
    Vitamin d. :grin:
  • Shkera
    528
    kak je vama taj font? meni je normalno.. nisam skužio
  • Mali Zeus
    17.9k
    Ispravili su.
  • Imamo Dinamo
    4.1k
    Ajde da cujem da marketing ne radi dobro :lol:
    Ovo je legendarno.
  • Ritam Ulice
    1k
    meni je i dalje Dinamo malo d posvuda :grin:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.