• Crni86
    12k
    Vrijeme je da mozda netko krene pregledavat postove prije nego sto se objave
  • dinamo u srcu
    2.2k
    Greške u poslu se događaju svakome i to svakodnevno. Nema osobe koja ne napravi malih miljiun grešaka.

Dati ljudima otkaz zbog greške. Slažem se da greške poput krivog napisanog prezimena ili nekih krucijalnih većih grešaka su stvari koje se ne bi smjele događati, ali danas di ljudi rade sto stvari gdje te društvo i život ubijaju sa tempom ja ih ne usuđujem. Jednostavno povećat broj ljudi u tom polju i rasteretit ih obaveza i to je to.

Pa jednom konobaru svaki dan na poslu padne ĉaša boca zbog žurbe i nikom ništa popraviš,paziš i nastaviš dalje. Ne odbija mu od plaće ili da dobije otkaz.

Pojačat tim u marketingu i to je to. Ne znam jel stranice na društvenim mrežama vode cure ili dečki, ali dojma sam da bi ženska ruka bila bolja za vođenje društvenih mreža. Iako muški puno bolje znaju materiju nogometa,hnla i sporta općenito, tako da ne znam.

Očekujem još grešaka realno gledajući, ali bitno da se objavljuje, da se marketing dignuo na veliku razinu i da će to biti još bolje po najavama.
  • Shkera
    497

Cura radi objave na društvenim mrežama, a dečki grafiku na fotografijama, ali nije bitan spol, trebaju jedni drugima pomagat i nekog da iskontrolira prije objave po potrebi jer to nedostaje.

Prevažni smo i preveliki da se događaju takve greške, treba pojačati tim očito. Mislim da je za marketing zaduzen Globan pa eto neka se potrudi on ili tko vec je odgovoran.
  • ShanKu
    1.6k
    A dobro, 2009. je bila puštena slovačka himna na tekmi Belgija - Slovenija... :sweat:

Budu to u klubu riješili bez brige..
  • fakin
    924
    ali ovo nije greška ono da napišeš krivu poziciju mudražiji ili da napraviš skicu dresa iz 84., a napišeš da je iz 88.

ovo su greške na razini osnovne škole. ono znati razliku između zastave slovenije i slovačke, znati koliko sekundi ima u danu i sl. meni je to fascinantno stvarno.
  • skener
    4.3k
    Evo malo zajebancije na svoj račun

Bravo za admina
  • don
    13.9k
    :lol: :lol:

• Shkera
    497
    Sve super, samo se uozbiljite ubuduće da ne bude nakon svake objave šala na vlastiti račun.
    Možda nama nekima sve oko Dinama previše znači pa nam nije do zajebancije.

Jednom, dvaput okej, ali ne može triput u tjedan dana bit hebemu miša.
  • dmil
    756
    Ako ih stvarno ima samo troje koji udaraju prekovremene svaki dan onda je razumljivo da se kakva greska potkrade, jer nitko ne moze biti toliko fokusiran.

Btw koja je na kraju uloga direktora komunikacija u ovome svemu?
  • rioda
    8.9k
    Ajde dobro, bar nas u kampu nije dočekao grb sa zvijezdom... :lol:
  • puxigadjurdja
    2.3k

Izgleda ko da je Zeko prešao iz sportskog dijela u marketing.
  • Mlađi referent
    13.2k
    Je li stvarno sad na ovoj objavi gdje se admin “opravdava” označen krivi Stojković ili mu je to pravi acc? :rofl: :rofl:
  • Izet Hajrović
    5.7k
    naravno da je krivi acc. :lol:
  • Mlađi referent
    13.2k
    pa ovo je terorizam hahahhahahahahahaahah
  • fakin
    924
    Ocito ljudi iz marketinga ne kuze koliko Dinamo znaci ljudima i da kad radis u Dinamu ne radis u nekoj firmi tipa Ledo, Konzum, Dm pa da te bas briga za tog poslodavca. Dinamo nije poslodavac, Dinamo je emocija.

Da radim u klubu dao bi sve sto imam, trudio bi se nebrojeno puta vise nego u nekoj firmi, svaki zarez bi 5 puta provjeravao, a ocito je nekim ljudima zajebancija raditi u Dinamu i ne razumiju uopce tu emociju. Drugacije ne znam ovo opisati vise.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.