• Hnlovac
    2.5k
    Lopez kupi Hajduk molim te :pray:
  • Jay
    1.9k
    You're just a shit Željko Karajica
  • Tvrdica McTvrdi
    801
    Ništa čudno, ako gazda ostane bez para onda je ostao bez para i logično da svi klubovi ispadaju.
  • Pacho
    1.8k
    Bilo bi dobro za nas da Salzburg danas ne prode.
  • nemapredaje
    5.5k

Misliš sutra. Zašto? Kakve veze nastup RBS na klupskom svjetskom prvenstvu ima s nama?
  • Pacho
    1.8k

Da, sutra rano ujutro po vasem. Ja sam na zapadnoj hemisferi pa sam tako napisao.

A oni su jedna od ekipa koji su nam stalno konkurencija za ta mjesta koja direktno vode u LP pa bas ne bi volio da uzmu enormnu lovu na ovom turniru.
  • Ritam Ulice
    1k
    IMG-6574.jpg

Drago mi je zbog Tudora da mu je krenulo.
  • Droljo
    17.7k
    Ja sam za da tudoru krene (iako Juventus ne volim uopće) jer nam treba kvalitetnih trenera. Pogotovo u kontekstu reprezentacije.
  • NORTE
    17.1k
    Ako je Lyon izbacen iz lige zbog pola milijarde eura, nema te stele koja ce im rijesiti UEFA licencu. UEFA najcesce licencu odbije zbog financijskih problema.Infinity

Zadnja vijest je da će igrati EL.
    To sam očekivao i tome se nadam.
  • ZrnTSCHeZ
    1.2k
    Spursi povodom osvajanja EL izbacili liniju obleke s natpisom "Lads, it's Tottenham"...famoznom izrekom Sir Alexa iz 2001. na poluvremenu kad je United gubil 0-3.

Da fora bude jača, prije ovogodišnjeg finala procurile su fotke unaprijed pripremljenih "pobjedničkih" majica Uniteda s istom izrekom, slikom trofeja i datumom
  • Mlađi referent
    13.2k
    Marco Pašalić ponovno gol

Zadnjih 8 tekmi za klub, 5 golova i 3 asistencije.
  • Droljo
    17.7k
    Da je bar miško tražil 30 miljona pa da smo ga kupili. Al kad ono bek iz istre ili varteksa neda pucat sa 20 metara i mali se ne vrati u obranu pa pajaziti metne za 1:0 gorica dinamo
  • Dani Olmić
    1.7k
    skoro ko cordoba :nerd: ali ipak je cordoba bolji
  • Ludovic IX
    9k
    U americi svjetsko klupsko prvenstvo ali oni igraju ujedno svoje prvenstvo u isto vrijeme.

Također u isto vrijeme, njihovs reprezentacija igra na gold cupu.. sto u MLSu ne igraju igrači koji igraju za reprezentaciju? Ili je tak gold cup ko neki miki maus turnir di igraju sa nekom b postavom? Turnir na kojem i Kanada može doći daleko
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.