• Hnlovac
    8.1k
    Lopez kupi Hajduk molim te :pray:
  • Jay
    3.2k
    You're just a shit Željko Karajica
  • Tvrdica McTvrdi
    5.1k
    Ništa čudno, ako gazda ostane bez para onda je ostao bez para i logično da svi klubovi ispadaju.
  • Pacho
    21.6k
    Bilo bi dobro za nas da Salzburg danas ne prode.
  • nemapredaje
    6.9k

Misliš sutra. Zašto? Kakve veze nastup RBS na klupskom svjetskom prvenstvu ima s nama?
  • Pacho
    21.6k

Da, sutra rano ujutro po vasem. Ja sam na zapadnoj hemisferi pa sam tako napisao.

A oni su jedna od ekipa koji su nam stalno konkurencija za ta mjesta koja direktno vode u LP pa bas ne bi volio da uzmu enormnu lovu na ovom turniru.
  • Ritam Ulice
    3.3k
    IMG-6574.jpg

Drago mi je zbog Tudora da mu je krenulo.
  • Droljo
    32.4k
    Ja sam za da tudoru krene (iako Juventus ne volim uopće) jer nam treba kvalitetnih trenera. Pogotovo u kontekstu reprezentacije.
  • NORTE
    27.8k
    Ako je Lyon izbacen iz lige zbog pola milijarde eura, nema te stele koja ce im rijesiti UEFA licencu. UEFA najcesce licencu odbije zbog financijskih problema. — Infinity

Zadnja vijest je da će igrati EL.
    To sam očekivao i tome se nadam.
  • ZrnTSCHeZ
    2.3k
    Spursi povodom osvajanja EL izbacili liniju obleke s natpisom "Lads, it's Tottenham"...famoznom izrekom Sir Alexa iz 2001. na poluvremenu kad je United gubil 0-3.

Da fora bude jača, prije ovogodišnjeg finala procurile su fotke unaprijed pripremljenih "pobjedničkih" majica Uniteda s istom izrekom, slikom trofeja i datumom
  • Mlađi referent
    16.3k
    Marco Pašalić ponovno gol

Zadnjih 8 tekmi za klub, 5 golova i 3 asistencije.
  • Droljo
    32.4k
    Da je bar miško tražil 30 miljona pa da smo ga kupili. Al kad ono bek iz istre ili varteksa neda pucat sa 20 metara i mali se ne vrati u obranu pa pajaziti metne za 1:0 gorica dinamo
  • Dani Olmić
    2.4k
    skoro ko cordoba :nerd: ali ipak je cordoba bolji
  • Ludovic IX
    12.8k
    U americi svjetsko klupsko prvenstvo ali oni igraju ujedno svoje prvenstvo u isto vrijeme.

Također u isto vrijeme, njihovs reprezentacija igra na gold cupu.. sto u MLSu ne igraju igrači koji igraju za reprezentaciju? Ili je tak gold cup ko neki miki maus turnir di igraju sa nekom b postavom? Turnir na kojem i Kanada može doći daleko
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.