• Jos-Optimus
    6.5k
    ne nije, na toj poziciji u veznom redu je puno bolji, moderniji i taktički uredniji od Kača
  • zmujcinslbrod
    57
    ljudi, jel ima info je li se Cordoba "pripitomio", jel naučio išta hrvatskoga, može li nam biti jackpot možda?
  • Heisenberg1986
    362

Naučio je psovati na hrvatskom.

Bit ce nam najveće pojačanje za iduću sezonu, tako mu kaže natalna karta
  • Time
    1.3k

Cordoba kao Postecoglou...u drugoj sezoni osvaja trofeje
  • zmujcinslbrod
    57
    jbg, vi se sprdate a možda dečko ostaje dodatno sa Špikićem i uči fore i cake.
  • Izet Hajrović
    5.8k
    Na slikama s treninga u jednom duelu nalaze se Stojković i Varela, Varela napada, Stojković brani. Ako je vjerovati tome, Stojke je desno krilo.
  • scooniepenn
    5.1k

Na kraju je stvar percepcije, jednostavno nam se razlikuju kad je rijec o Kaci. Prvi od tri scenarija mi je prihvatljiv, drugi i treci nisu, jer kod drugog lova je premala, a kod treceg su nam gotovo unistili svaku sansu da se Kaca isplati ili financijski ili kroz igracki doprinos u sezonama pred nama. Nebitno na kraju, ako odlazi zelim mu svu srecu.
  • rokikaciga
    3k
    Obozavam Kacavendu...ali decko je nazalost potrgao dvaput krizne, pozicijski je nedorecen (4 trenera prosle sezone...), takticki nediscipliniran, divlji kao i Stojke...nazalost u nekom paralelnom svijetu gdje je bio samo jedan trener i mi smo pomeli HNL ovaj decko bi jako napredovao i dobio puno vise sansi i tvorio bi prvih 11 sa Stojkovicem.
  • Efes Pilsen
    11.9k
    Prosle sezone je igrao dobro kad je dobio sansu, sve zadace je ispunio, ali rezultati u tom periodu nisu bili zadovoljavajuci, a onda su se vratili Misic i Sucic i jednostavno mjesta vise nije bilo. Steta, drag je vecini i kao covjek i kao igrac, ali neke price jednostavno nisu sudene.
  • Jaki991
    334
    Ne kuzim to ruganje sa Soldom, decko je odigrao sasvim postenu sezonu, 8 golova 4 asista, 21 god tek ima, ne cini se ko debil u glavi… za rotaciju dusu dao…
  • dinamozivivjecno
    2.8k
    Stojke desno krilo, Vidovic lijevo i DDB/Mierez u napadu :fire:
  • veselko tenžera
    4.7k
    Ne kuzim to ruganje sa Soldom, decko je odigrao sasvim postenu sezonu, 8 golova 4 asista, 21 god tek ima, ne cini se ko debil u glavi… za rotaciju dusu daoJaki991

Imao je još jedan asist Hernaniju u Varaždinu koji mu nije upisan jer je netko okrznuo loptu prije šuta. Zdrava glava, išao po posudbama i skupljao iskustvo, učinak korektan i svjestan je da mu je Dinamo prilika života. Mislim da će biti jedno od iznenađenja sezone.

sve zadace je ispunioEfes Pilsen
    osim ispraćanja Goričana, nažalost.
  • Ivdzo11
    8k
    "Dinamo je na kraju izašao ususret, to su bile nekakve ostvarive brojke koje smo mi mogli ispuniti u ovom trenutku. Dogovorili smo se vrlo brzo i Luka je isto prepoznao projekt.” s.d. Osijeka Petrović

Izađi i ti nama u susret s Matkovićem..... Kako mi uvijek izlazimo ususret drugima
  • Praskaton
    4.4k
    Možda nepopularno al Radeljica i Matkovica nebi uzeo taman da su besplatni.
  • E46
    1.6k
    recept da se dogodi jos jednom prosla sezona.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.