• vjeko1701
    16.2k
    Morš računati da su komentari na takvim mjestima prepuni plaćenih botova a sam zaključi kome odgovara da se takvi komentari pišu.
  • Tvrdica McTvrdi
    801

Nama su možda tu stvari jasne, ali realno u velikoj mjeri smo sami krivi. Da su složili ekipu (a mogli su) koja je osvojila 90 bodova ne bi Denisi i Dede ništa mogli komentirat
  • Paggini
    56.3k

Pa ok, ali sad opet otvaramo onu vječnu raspravu - "kako su uspjeli složiti ekipu od 11 bodova u LP, a u isto vrijeme ekipu koja je imala 65 bodova u HNL?"

Odnosno, kao sto sam i pisao, imaju svojih pizdarija - davanje povjerenja Mariću i Zajecu u sportskoj politici kao primarna krivica, ali ti isti navijači jako vole kad mi izgubimo da i taj gubitak pripišu DPu.

Dovoljno je bilo čitati komentare nakon poraza od one mrtve Gorice, i to je bila krivica Manenice i DPa.

Sve je njihova krivica, a sve ovo što je bilo dobro je bila zasluga Bjelice, Petkovica, Kulenovica, ovog, onog.

Ne sjećam se da je itko poslije pobjede na Poljudu pisao "Bravo Manenica, bravo DP!", ali se itekako sjećam komentara o Manenici i DPu nakon Gorice.
  • Bosskovitz
    17.2k

Ali to je normalno. Komentare na društvenim mrežama najčešće ostavlja najveći šljam, dokoni i mrzovoljni ljudi koji imaju previše slobodnog vremena i svoje životne frustracije iskaljuju tamo gdje mogu - u komentarima. To nije ništa drugačije od ekipe koja cucla pivo ispred kvartovskog dućana, samo je svima vidljivo zbog čega neki tome daju veći značaj od onog kojeg zaslužuje. Imaš praktično par arhetipova tih komentatora u vezi Dinama:
    • anonimci s lažnim ili poluskrivenim profilima
    • 65+ pametnjakovići koji imaju profilne s unucima i pišu najodvratnije uvrede koje postoje
    • kvartovski/seoski "di si ti bio dok sam ja išao na tekme" frajeri koji u životu imaju manje utakmica od prosječnog godišnjaka u sezoni
    • Bosanci/Hercegovci koji su uvjereni da je jedini Mamićev krimen to kaj je Bosanac/Hercegovac
    • kladioničarski nogometni stručnjaci koji svakog igrača savršeno procijene čim čuju njegovo ime i sve bi uvijek napravili bolje jer znaju najbolje
    • i, naravno, "svi kradu, nekad je barem bilo jeftinih ulaznica i besplatnih šalova" debili kojima je lakše manipulirati nego gladnim psom

Vrlo lako im je pronaći zajednički nazivnik - gotovo nitko od tih ljudi nije član kluba, gotovo nitko ne dolazi na utakmice i gotovo svatko će biti prvi koji će se uzdizati u pobjedi i hvaliti na sva zvona, ali i prvi koji će posrati apsolutno sve što postoji i okrenuti leđa klubu čim nešto nije idealno.
  • Tvrdica McTvrdi
    801

Ma sve okej, kažem, mi ovdje kuzimo da nije crno bijelo, moj dida vidi da je Mamić 15 godina bio prvak a ovi "uspjeli sjebat u par mjeseci", i jedini način za to izbjeć je bilo ponovno suvereno uzet naslov. A na to se sad nastavilo s ovim prodajama Sučića i Baturine gdje bi "Mamić sigurno prodao za duplo". Da bi tako nekome okrenuo percepciju moraš nekoliko godina ponovno suvereno osvajat, stvarat nove Modrice, Mandzukice i Lovrene i prodavat ih za desetine milijuna
  • Paggini
    56.3k
    moraš nekoliko godina ponovno suvereno osvajaTvrdica McTvrdi

Da, slažem se. Samo što je ta suverena vladavina Dinama išla i uz puno asteriska, jelte.
  • NORTE
    17.1k
    Znači koliku u stvari nama štetu rade mediji i koliko su svi jebeni komentari po facebooku i tim novinskim člancima zatrovaniDragon1Warrior123

Nebitni su, kako zlonamjerni mediji tako i ti razni bolesnici što komentiraju po društvenim mrežama s tko zna kojim interesima.

Kad dinamo isporuči rezultat sve će to trajno prestati, a vjerujem da će to biti već negdje u 10.mjesecu kad se odvojimo od hnl sirotinje i budemo pri vrhu tablice EL.
  • Fan
    1.2k
    Vrlo lako im je pronaći zajednički nazivnik - gotovo nitko od tih ljudi nije član kluba, gotovo nitko ne dolazi na utakmiceBosskovitz

Hm, gledajući moju okolinu, a i sami zapad kroz zadnje 2-3 sezone, ne bih se baš složio.
    Ovo je samo moje mišljenje, ali družeći sa ljudima s kojima redovito idem na tekme kao i s onima koji idu na desetak utakmica godišnje, 30-ak ljudi okvirno, rekao bih da ako ćemo gledati istinske navijače kluba koji baš stoje iza Dinama po tvojoj definiciji, da ih nema ni 10, a koji prate Dinamo i idu barem povremeno na tekme.
    Uglavnom se kod većine sve svodi na to da ako Dinamo igra super, radi se super posao, ali su skeptični u smislu "ok, dobili su x, ali vidjet ćemo ih protiv y", a ako Dinamo igra loše, sve je katastrofa i sve odmah treba smijeniti i napraviti velike promjene.
    Ako izuzmemo sjever gdje su najvjerniji, rekao bih da nema ni 25% ostatka koji u potpunosti stoje iza Bobana npr i da se slažu sa ovime što radi.
    Jebiga, nemamo trenutno navijačku kulturu.
    Ako ne daj Bože ovu sezonu odigramo loše, očekuje nas neviđena paljba vlastitih navijača, to je 1/1, i većina će sigurno trubit da ulica vodi klub.
    I ovo nije problem koji se može riješiti preko noći, trebat će tu godine i godine rada, ali ne treba se praviti da problem ne postoji. Generalno gledajući, nismo dobri navijači našeg kluba.
    Btw, Zonu bih također izuzeo iz te računice jer mislim da su tu registrirani upravo ti najvjerniji i da će baš ovdje biti najviše pozitivnih, a najmanje negativnih komentara na sve odluke Dinama općenito.
  • Dzoni
    1.5k
    Pa ja bi tim ljudima zabrania prilazak Maksimiru u krugu od 500 metara.don

Nema potrebe, svi ti seratori se ionako drže na dobroj distanci od Maksimira kad god su utakmice
  • Jurki
    18.2k
    Ne treba se osvrtati na komentare na fejsu.
    S kim sam god se spominal o trenutacnoj situaciji u klubu.. misljenja su da klub ide u dobrom smjeru. Da nam je remont bil potreban tj micanje senatora iz kluba.
    A kaj se buducnosti tice.. jbg to nitko ne zna.. jer je to sport, a ne tvornica u kojoj izbacis stare masine i dopeljas najnoviju tehnologiju... pa da znas da bu to sto posto klapalo.
    Ako nist drugo, znamo da imamo vec sad jednu mladu i poletnu ekipu i da je onaj usrani penzionerski nogomet - mrtav.
    Ljudi se previse vezu na igrace i na ona prosla vremena..tj zaslijepljeni su nekim prijasnjim vremenima. Onda su ti igraci bili u prajmu i onda su bili igraci koji su opravdali svoje place itd. Sad su ostala samo skupa imena.
    Npr nitko ne gleda Pjacu iz 2025.te vec Pjacu iz 2016.
    Nitko ne vidi Petkovica koji u 2025.toj nemre nist, vec Petkovica od prije 2-3 godine, pa i lani. Ista stvar je i sa Ademijem i Riletom.

Osobno nikad nisam bil mirniji kaj se prijelaznog roka tice ili kak bi mutava piskarala rekla "mercato" jebo ih mercato.
    Zvone je napravil remont po Football Manageru isto kak bi ga napravili svi koji maknu emocije. A emocije moras staviti u stranu ako zelis napraviti pravu i ispravnu stvar.
  • Crle
    1.1k
    Ja bi rekao da u onom krugu ljudi koji su spremni ići glasati Zvone/DP odnosi uvjerljivu pobjedu. A to je u suštini najbitnije.
  • Thor
    252
    Nacin na koji Zvone zajedno s ostatkom ekipe sada vodi, preuredjuje klub, podrzavam apsolutno. Od svacionice nadalje.
    Naravno uvijek ce biti komentara i rasprave po birtijama,ovdje, ondje da li taj igrac ili ovaj. Da li ovaj ili onaj trener. To je normalno. Zvone nam je trebao, i cak mislim nitko drugi u ovom trenutku i godinama jos koje dolaze ne bi bilo bolje rjesenje od Zvoneta. I hvala Bogu da se htio primiti tog posla. Vide se promjene,zaokreti, ocito i odlucnost. Nesumljivo ima znanja i poznanstva koje su rezultirali svim ovim pozitivnim promjenama u klubu. Pogotovo u sportskom dijelu. Novinari ko novinari,neki i stvinari htjeli bi pisati sranja i bombasticne gluposti samo kako bi za svoje poslodavce osigurali klikove. Istina,bilo bi dobro da Zvone tu i tam malo izadje u javnost nekom pressicom ili intervjuem da malo usmjeri te piskaranja i da dodatnu sigurnost skepticnim navijacima. Nazalost biti ce medju nama nekih koji ce uvijek pljuvati na poteze uprave ali takve treba ignorirati. Mi malo stariji prosli smo sve od imena,smjena,bedaka,lopova,guzicara... tak da ovo sada daje nadu da slijedi konacno jedan dobar pocetak nove buducnosti pod Bobanovim vodstvom. Konacno pravi covjek na pravom mjestu. Nas covjek! :heart: :strong:
  • Jay
    1.9k
    Nade se svakakvih komentara, ali naravno da upadaju u oci oni zlonamjerni. I trebamo biti svjesni toga da ogroman dio javnosti i "navijaca" Dinama zeli kaos i neuspjeh. Popularna je mrznja prema nasem klubu i ismijavanje, jos popularnija ljubomora, a tu jos dolaze placenici i tatticevci koji jedva cekaju svaki los potez kako bi najavili apokalipsu. I takvi su nazalost najglasniji pa ispadaju najbrojniji, covjek se zapita gdje su bili kada je jedan Olmo slavio naslove prvaka pred 300 ljudi.
  • NKDZ86
    4.4k
    to si je od doma uzeo. mislim da je došao kao privatna osoba, ne kao predstavnik dinama službeno
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.