• prefontaine
    2.5k
    Obojica poveli svoje curecibona
    Ajde, sad mi je malo lakše. Već sam počeo sumnjati u Gabrijela...
  • Bosskovitz
    17.2k

Nije nijakva suradnja, radi se o klasičnom native članku.
  • NORTE
    17k
    Nije nijakva suradnja, radi se o klasičnom native članku.Bosskovitz

Takvi su i najskuplji.
    Navijačima dinama ne sjeda dinamova suradnja (jer to i jest) s tovarskim sportskim portalom, a posebno ako je istina da grcaju u dugovima.
  • The Undertaker
    8.3k
    Koliko vidim, članak je izašao samo na Telesportu. Koji je njegov smisao zna valjda samo naš marketing. Što je sljedeće, akcija u Tommy-ju?
  • Dragon1Warrior123
    4.4k
    Samo da jednu stvar spomenem. Došo za vikend stari iz švabije i on onako površno prati HNL (inače je navijač Hajduka, ali onako lagani haha). Uglavnom bio s njim na bazenima i pričamo bezveze malo o HNL-u, zajebavam da Hajduk evo samo što nije krenuo i da sigurno osvajaju, i onda krenemo malo komentirati pojačanja Dinama. I on mi onda bubne ko iz vedra neba da je vidio da nisu navijači baš previše zadovoljni Bobanom, da se i dalje krade i da bi moglo svašta bit... Znači koliku u stvari nama štetu rade mediji i koliko su svi jebeni komentari po facebooku i tim novinskim člancima zatrovani. I to nisam prvi put čuo od nekog casual pratitelja HNL-a da se dešava sve samo najgore u Dinamu. Nenormalnu nam štetu rade te štetočine u medijima, iako sad kao otkad je Boban došao natrag se neki s vremena na vrijeme prave fini.

Baš me zato malo smeta naš dosta loš PR prošle i čak i ove godine, uopće nismo iskoristili povratak Bobana u medijskom smislu. Zamislite kako bi izgledalo da je jedna ovakva legenda poput Bobana došla u Hajduk. Mislim tamo bi se pretjerivalo kao i sa svime drugime, ali ja sam siguran da bi svi mediji samo pisali o genijalnim potezima tog njihovog Bobana. U jednu ruku ja sam sretan s time što je sad veći fokus na rebuildu momčadi, ali i ta predstavljanja su napravljena baš nekak... prosječno... Sad ako bude kasnio previše taj stoper drugi i ti napači mislim da bi se vrlo brzo mogla okrenut opet priča protiv nas što će nam onda opet ujebat sezonu jer ce se onda to prelit i na momčad. Već vidim naslove i komentare nakon prvog poraza. Kakva je to pojačanja taj šarlatan doveo, uhljeb iz uefe sad tu se pravi pametan itd. Ja se samo nadam da se bude što prije završilo sve to da imamo barem koliki toliki mir na početku sezone da nam se momčad uigra, a kasnije sam siguran da ce biti dobro.
  • Tvrdica McTvrdi
    797
    I on mi onda bubne ko iz vedra neba da je vidio da nisu navijači baš previše zadovoljni Bobanom, da se i dalje krade i da bi moglo svašta bit...Dragon1Warrior123

Ima toga da, meni stariji gospodin jedan, riječanin inače isto neki dan "vidim da je raspad, svi odlaze iz Dinama, to je tak kad nema više Tatte". A drugi komentar minutu poslije "ma nema šanse da on to još ne vodi iz Međugorja telefonski". Daj se odluči jel je raspad il nije i jel ovaj iz Međugorja upravlja ili ne hahah. Jebiga za takve i 10 godina nakon kaj bu Zdravko pokojan oni će govorit da upravlja preko Nekronomikona, nemreš to promijenit.
  • Paggini
    56.2k
    Nisu ni mediji toliki krivci, nego i sami "navijači" Dinama, koji toliko svom silom žele povući paralele s tovarima, NH, sektarenjem, ulica nas vodi. To se piše i na Zoni, gdje je jos kudikamo civilizirano, a kamoli među prosječnim navijačem Dinama.

Njemu je sve ovo neki drustveni eksperiment, idemo u propast kao tovari, sve isto kao i dolje sto rade, uzas, zazivat ćemo mi mamića i slične gluposti.

Svaki potez se secira manijakalno, sve što nije ekstra pozitivno je ekstra negativno, pa se na to naseru i trogloidni tribuni kao balkan deda, onaj denis, pa ovi i oni.

A mediji onda samo nastave i hrane tu mašineriju a sebi daju klikove, citanost, ovo, ono.
  • Dragon1Warrior123
    4.4k
    Slažem se, ali u drugu ruku definitivno nam rade pizdarije. Mislim poraz se dogodi, navijači normalno nezadovoljni i onda ovi bubnu članak o nekom pojačanju koje uopće nije bilo loše tu tekmu i od njega naprave glavni problem. I onda to naprave od drugog igrača. Pa onda krenu udarat po upravi. Možda nisu jedini krivac, ali to je ko da kažeš da osoba koja je izlila litre benzina na pod i onda gurnula šibicu koja je gorila prema benzinu nije kriva za to što je kuca izgorila...
  • don
    13.9k
    dnovinari su govna koja će uvik izvuć negativno iz Dinama, ali van toga, Dinamo ima najgore navijače na društvenim mrežama, bez razmišljanja. Prelako padnu pod utjecaj medija i svega šta se napiše pa onda prosipaju žuć po komentarima di pljuju sve šta stignu.
    Ili još gore, kad san nakon dolaska Villara pročita "Opet stranac, do kad više?" Pa ja bi tim ljudima zabrania prilazak Maksimiru u krugu od 500 metara.
  • rioda
    9k
    Dinamo ima najgore navijače na društvenim mrežama, bez razmišljanjadon

Netočno, općenito su ljudi koji komentiraju po društvenim mrežama i ispod članaka uglavnom teški šljam, bez obzira radilo se o Facebook stranici Dinama ili nekog medija, 95 posto komentara je vrijeđanje, izrugivanje, pljuvanje, blaćenje i sve slično tome. Jedino što je malo drukčije kod Dinama je što tu ima još dodatno i provokatora s lažnih profila
  • Paggini
    56.2k
    kad san nakon dolaska Villara pročita "Opet stranac, do kad više?" Pa ja bi tim ljudima zabrania prilazak Maksimiru u krugu od 500 metara.don

Najjace je bilo kad je Capellas došao, sef Barcine akademije 12 godina

"Stranac bravo, jos jedan, sta nitko domaci ne moze u akademiju???"

Dva dana poslije, objava da je Vlaović operativac unutar akademije da pomaže trenerima i šefu akademije

"Evo jos jednog ste uhljebili bravo"

Nemoš pobijedit
  • KrunoPesca
    91
    Nekad želimo biti prerealni, nekada želimo biti veća gospoda od gospode, nekad pljujemo tek toliko da pljujemo. Malo nas navijača ima koja su uz klub u dobru i zlu, ne samo na tribinama, već i u razgovoru po birtijama, u društvu s kolegama na posla. Kao da se nekad sramimo tog Dinama, za razliku od tovara koji su sprdnja, ali to prikazuju kao borbu protiv Hns-a, sustava, za dobrobit hrvatskog nogometa. Presudržani smo, ne znam kako da to objasnim. Damo da svi pljuju po toj našoj svetinji, pogotovo tovari. Zaboravljamo što smo značili hrvatskom rodu u bivsoj jugi.
  • don
    13.9k
    ali ja govorin sveukupno, dakle kod svih nogometnih klubova. Pročitan komentare ispod objava gotovo svih klubova u hnlu i nitko ne sere poput navijača Dinama.

primjer, kad se Index posere po nama, 90% Dinamovih navijača će past pod utjecaj toga i krenit će srat po istom, dok tipa da se to desi hajduku, oni bi u komentarima vodili borbe protiv novinara, hnsa i mamića kako su krivi za takve članke. Dakle, ključ je da neće ić protiv svog kluba, a naši kobasičari oće.
  • Izet Hajrović
    5.7k
    pa dobro, kod nekih nama usporedivih HNL klubova niti nemaju mogućnost srati po komentarima :joke:
  • don
    13.9k
    nemaju na službenoj stranici, zato postoje mediji i sl :grin:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.