• Mislav24
    14
    E46

Sindrom 'uvijek je tuðinac bolji i pametniji', previše smo bili pod tuđim čizmom
  • Mislav24
    14
    E46

Nisam rekao da naši po defaultu trebaju igrati, ali nekakvu šansu zaslužuju. Proširimo to po cijelom terenu. Ne pričam o sadašnjosti nego općenito
  • Mislav24
    14

Da, sa 8 igrača koji igraju od prve i zatvaraju tekmu cijelo 2. poluvrijeme.
  • Tvrdica McTvrdi
    1.1k
    Buraz jedan komentar sastavi i onda stisni post, ako se sjetiš naknadno imaš edit
  • deda
    38.7k
    Zabranit ću vam frazu davanje šanse na forumu svega mi. :rage:
  • Mislav24
    14

On je novinar Sportskih. Ako i ništa ne zna, ružno je ne spomenuti Stojkovića, a fleksati na ostale
  • Mislav24
    14

Kaj ne valja?!?
  • vjeko1701
    16.6k
    Na forumu je strogo zabranjeno višestruko postanje zaredom. Ako imaš nešto dodati na svoj zadnji komentar, možeš ga urediti.
  • deda
    38.7k
    Fraza davanje šanse je demagogija. Svatko tko zaslužuje šansu ju dobije, prije ili kasnije, kod nas ili vani. Kog vraga meni nisu dali šansu, imam tri lijeve, ali sam bolji od Modrića. Tako veli moja žena.
  • Mislav24
    14

Ispričavam se! Samo da kažem je razgovor o sportu obično pun demagogije. Teško da je riječ 'šansa' nešto tako suprotno od uobičajenog, ali ok.

Btw, ne poznajem nikoga od spomenutih igrača. Kad razmislim, općenito ne poznajem nijednog igrača.

Ma mene to još od Smogovaca muči.
  • deda
    38.7k
    Ja ću ti reći samo jednu pragmatičnu stvar. Nađi jednog igrača kojem mi nismo dali šansu, a da je postao imalo ozbiljan igrač ja ću ti naći 20 onih kojima smo dali šansu, a nismo ni trebali. Izuzimam tu igrače tipa Kramarić koji su bili oponenti tattine managerske divizije.
  • Sava Krpa
    499
    do kad je kuk dozvoljen koristiti? Smišljam neku foru ali evo ne ide bas. Ne bi volio u zabrani je napisati
  • vjeko1701
    16.6k
    do kad je kuk dozvoljen koristiti?Sava Krpa

Dok ga ne istrošiš.
  • scooniepenn
    5.1k
    Ovo sto se zadnje spominje, opcija otkupa za 1.5 milja, a vec smo ga platili 750.000 i vjerojatno neki postotak mi je bezveze transfer za razliku od Vrbinog. Ako uzmemo da je Kaca primarno 8-ica, nakon njegovog odlaska mi za pozicije 6 i 8 imamo Miska, Villara, Ljubu i Soldu. Je li to stvarno dosta za igru na 3 kolosijeka. Bulata za nogomet kojem tezimo ne vidim ni u kakvim kombinacijama. Osim sto mi je, u slucaju da su ovi podaci tocni, transfer materijalno nikakav zar cemo sad dovoditi novog igraca za rotaciju.
  • BBB Mataa998
    2.6k

Zaboravio si Vidovica i Mudraziju?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.