• wolfgang14
    2.6k
    kaj nije fa su dosli u razlicito vrijeme? Da je cak kaca doso prije stojketa?Crni86

Nije, Stojke je dosao za 3 milje, Kač je bio na posudbi jer je dosao ozljeđen pa proslo ljeto otkupljen za 750kPaggini

Je je u pravu ste... Skroz sam zaboravio da je Kača bio prvo na posudbi zbog ozljede itd itd... Mea culpa
  • Omake
    10.5k
    Šteta Kačavende. Cijelo vrijeme nekako nedefiniran u Dinamu. I po pitanju uloga i po pitanju hijerarhije. Ako je dva milijuna eura i klub u Austriji, dobar deal za sve strane.
  • GOAT
    3.6k
    Dva milijuna bliži Belji :fire:
  • fakin
    1k
    Vidim netko pise da je popunjena stoperska pozicija. Moze mi objasniti koje to stopere imamo koji je iduce sezone odigrati 45-50 utakmica?

Kronicno nam fale 2 stopera i 2 napadaca, ni blizu nismo da nam je stoperska pozicija popunjena
  • DiddyGuela
    3.9k
    Dvije milje eura mi zvuci predobro za Kacavendu koji je skroz nedefiniran igrac unutar momcadi a jos ima i povijest ozbiljne ozljede. Jednostavno u ono malo vremena nije pokazao bas nista osim borbenosti. Divlji igrac, takticki neobucen a opet individualno ne dovoljno dobar da bi poput npr. Stojkovica sakrio svoje takticke nedostatke. Ali opet zao mi je zato sto je domaci decko koji je prije ozljede u Lokomotivi cak i naznacio potencijal.Kako god, zelim mu srecu.
  • crophantom
    1.1k
    Možda se Jakir Jr. nametne na pripremama, ko zna.
  • fakin
    1k
    Mozda

Sreca imamo jos vremena, ali stvarno moramo dovesti barem jednog renomiranog stopera, a ne nekog mozda
  • Mr Anderson
    12.9k
    Kačavendin najveći problem je što nema definiranu poziciju. Može pokriti nekoliko pozicija, ali na niti jednoj nije top igrač, nego samo solidan.
  • Jurki
    18.5k
    imamo renomiranog stopera. Nepoderivu masinu. Ostali se nek potuku za pozicije.

Edit: godine su samo broj.. who cares.
  • miro
    7k
    Ne valja nam ova prodaja Kačavende, pogotovo nakon što smo se riješili Vrbe. Loše po meni
  • sarenicvjetic
    122
    dobar je,ali teško će se nametnut,mislim da mu je tromost preveliki hendikep,s obzirom da ostale stvari nisu iznad prosjeka. Osim sto je lijevak.
  • Jurki
    18.5k
    Loksa ima kakve postotke za Kačavendu?
  • Mihaljević
    13.3k
    Je li DDB prava opcija za novce i može li bolje?
    2389498.jpeg
    Odma ću reći da se za Beljine novce (4-5M€) može dovesti kvalitetan igrač ali stranac, od hrvatskih devetki Beljo je najbolja opcija. Nakon one maestralne sezone u Istri i polusezone u Osijeku, stvarno sam ga želio u Dinamu, ali nakon pada u Augsburgu, malo je to sve splasnulo.

Lijeva noga
    Miha-20250629-113014-0000.png
    Odlična završnica koju je dodatno profilirao od odlaska iz HNL-a, lijeva noga je dodatna prijetnja i uvijek stoperi nisu naviknuti na nju, a sa njom je zabio i skoro sve golove u Rapidu.

Duel
    Miha-20250629-114203-0000.png
    Da može zaraditi loptu i poslati u trepavicu kao Petković - ne može. Ali da može zagraditi loptu dok se ostali igrači ne priključe napadu - može. Gore jedan lijep primjer na utakmici protiv Austrije iz Klagenfurta, gdje se bori protiv njih troje, ali uspije zadržati loptu.

CV/Statistika
    20250629-115846-0000.png
    Istra 1961 (19 godina) - 15G i 4A (1.HNL)
    NK Osijek (20 godina) - 8G i 2A (1. HNL) (Pola sezone)
    FC Augsburg (21 godina) - 3G i 2A (Bundesliga)
    SK Rapid Wien (22 godine) - 10G i 2A (A. Bundesliga)

Dion ima solidnu statistiku za svoje godine i bez ozljeda je, ali ipak cijena za koja se spominje ja sam iskreno skeptičan, a za igrača od 4-5M€ jednostavno nitko ne smije biti skeptičan. Treba uzeti u obzir i da bi Belji ovo zadnja sezona u kojoj je relativno mlad igrač (23g).

Tehnika

Samo prebacite na 5:30 i sve će vam biti jasno kakvu snagu i dribling ima Beljo, istina da je da on nema tehniku Modrića, Sučića i kompanije ali da meni je ovaj gol jedan od lijepših golova u povijesti HNL-a. Kada je ovo radio sa 19-20 bez velikog iskustva, da je mi veliku nadu da može ovo i nastaviti.

Golovi van 16m
    Miha-20250629-123037-0000.png
    Čak i Europi ove sezone je davao golove izvan 16 metara, e to mi se sviđa jer nakon onih pokušaja Kulenovića, Mišića, Rileta i sličnih jednostavno radujem se ovome. Inače kad smo već kod Europe, ove sezone prvi puta nastupio u europskim natjecanjima gdje je zabio 5 golova i podjelio dvije asistencije u konferencijskoj, što je dodatan plus.

Similar players (GS)
    In-Collage-20250629-124002352.jpg
    Dion Drena Beljo i Alexander Sørloth su slični tipovi napadača visoki, fizički snažni i jaki u duelima. Obojica igraju kao klasične “devetke” koje mogu zadržati loptu, odigrati leđima prema golu i spustiti suigračima. Nisu isključivo golgeteri, već napadači koji puno rade za momčad , guraju se s braničima, otvaraju prostor i koriste visinu u skok-igri. Stil im je “old-school špica” uz dozu modernog kretanja.

Ne znam iskreno šta da mislim, Beljo je odličan igrač ali cijena koja bi sa bonusima mogla prebaciti transfera Roga od 5 milijuna eura me zabrinjava iskreno.
  • don
    14.3k
    taj iznos od transfera se može isplatit u doslovno jednoj sezoni.
  • Izet Hajrović
    5.8k
    KTC-a obožavam, ali nećemo daleko dogurati ako on opet bude u paru s nekim kao prva opcija. Neka on bude primjer profesionalnosti i mentor na treninzima ovim mlađima i neka bude na raspolaganju ako nas baš zadese neke ozljede. Ako je bolji od ovih novih, onda neka slobodno igra stalno, ali to onda znači da smo totalno promašili s prijelaznim rokom na stoperskim pozicijama.

Copenhagen je iz Borussije doveo Youssoufa Moukokoa za 5 mil. Dečko ima tek 20 godina, to je primjer kvalitetnog stranca za slične novce.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.