• Jurki
    18.2k
    Loksa ima kakve postotke za Kačavendu?
  • Mihaljević
    13.2k
    Je li DDB prava opcija za novce i može li bolje?
    2389498.jpeg
    Odma ću reći da se za Beljine novce (4-5M€) može dovesti kvalitetan igrač ali stranac, od hrvatskih devetki Beljo je najbolja opcija. Nakon one maestralne sezone u Istri i polusezone u Osijeku, stvarno sam ga želio u Dinamu, ali nakon pada u Augsburgu, malo je to sve splasnulo.

Lijeva noga
    Miha-20250629-113014-0000.png
    Odlična završnica koju je dodatno profilirao od odlaska iz HNL-a, lijeva noga je dodatna prijetnja i uvijek stoperi nisu naviknuti na nju, a sa njom je zabio i skoro sve golove u Rapidu.

Duel
    Miha-20250629-114203-0000.png
    Da može zaraditi loptu i poslati u trepavicu kao Petković - ne može. Ali da može zagraditi loptu dok se ostali igrači ne priključe napadu - može. Gore jedan lijep primjer na utakmici protiv Austrije iz Klagenfurta, gdje se bori protiv njih troje, ali uspije zadržati loptu.

CV/Statistika
    20250629-115846-0000.png
    Istra 1961 (19 godina) - 15G i 4A (1.HNL)
    NK Osijek (20 godina) - 8G i 2A (1. HNL) (Pola sezone)
    FC Augsburg (21 godina) - 3G i 2A (Bundesliga)
    SK Rapid Wien (22 godine) - 10G i 2A (A. Bundesliga)

Dion ima solidnu statistiku za svoje godine i bez ozljeda je, ali ipak cijena za koja se spominje ja sam iskreno skeptičan, a za igrača od 4-5M€ jednostavno nitko ne smije biti skeptičan. Treba uzeti u obzir i da bi Belji ovo zadnja sezona u kojoj je relativno mlad igrač (23g).

Tehnika

Samo prebacite na 5:30 i sve će vam biti jasno kakvu snagu i dribling ima Beljo, istina da je da on nema tehniku Modrića, Sučića i kompanije ali da meni je ovaj gol jedan od lijepših golova u povijesti HNL-a. Kada je ovo radio sa 19-20 bez velikog iskustva, da je mi veliku nadu da može ovo i nastaviti.

Golovi van 16m
    Miha-20250629-123037-0000.png
    Čak i Europi ove sezone je davao golove izvan 16 metara, e to mi se sviđa jer nakon onih pokušaja Kulenovića, Mišića, Rileta i sličnih jednostavno radujem se ovome. Inače kad smo već kod Europe, ove sezone prvi puta nastupio u europskim natjecanjima gdje je zabio 5 golova i podjelio dvije asistencije u konferencijskoj, što je dodatan plus.

Similar players (GS)
    In-Collage-20250629-124002352.jpg
    Dion Drena Beljo i Alexander Sørloth su slični tipovi napadača visoki, fizički snažni i jaki u duelima. Obojica igraju kao klasične “devetke” koje mogu zadržati loptu, odigrati leđima prema golu i spustiti suigračima. Nisu isključivo golgeteri, već napadači koji puno rade za momčad , guraju se s braničima, otvaraju prostor i koriste visinu u skok-igri. Stil im je “old-school špica” uz dozu modernog kretanja.

Ne znam iskreno šta da mislim, Beljo je odličan igrač ali cijena koja bi sa bonusima mogla prebaciti transfera Roga od 5 milijuna eura me zabrinjava iskreno.
  • don
    13.9k
    taj iznos od transfera se može isplatit u doslovno jednoj sezoni.
  • Izet Hajrović
    5.7k
    KTC-a obožavam, ali nećemo daleko dogurati ako on opet bude u paru s nekim kao prva opcija. Neka on bude primjer profesionalnosti i mentor na treninzima ovim mlađima i neka bude na raspolaganju ako nas baš zadese neke ozljede. Ako je bolji od ovih novih, onda neka slobodno igra stalno, ali to onda znači da smo totalno promašili s prijelaznim rokom na stoperskim pozicijama.

Copenhagen je iz Borussije doveo Youssoufa Moukokoa za 5 mil. Dečko ima tek 20 godina, to je primjer kvalitetnog stranca za slične novce.
  • Jos-Optimus
    6.2k
    to su igrači koji trenutno nemaju mjesta u rotaciji, ne razumijem što bi ti sa njim radio? Ne mozemo njih 20 slati po posudbama
  • Slepicka
    138
    Moukoko nema tek 20, nego zapravo 24 godine :)
  • El Madrigal
    513

To zvuči ok. Nazalost Kacavenda se nakon ozljede nije uspio vratiti. Doduše, nije imao puno prilika, ali vezni red je zbilja popunjen, a dečko ako se ne zadovoljava statusom 5. veznog igrača neka ode. Kompromisno rješenje, ali sve kako piše Nacional su realne činjenice. Meni ga malo žao, ali niti ja na njegovom mjestu ne bih gubio godine na klupi. Cifra čak u redu za rezervnog igrača bez nekih naročitih brojki.
  • miro
    6.8k
    ma daj, pa Kač nije ni dobio pravu priliku, a koliko čujem vraćamo Bulata kojeg ne možemo prodat. Istra nama proda ozljeđenog igrača za 1,3 milje eura...ne dopada mi se to sve
  • Paggini
    56.1k
    Istra nama proda ozljeđenog igrača za 1,3 milje euramiro

Istra nama proda desnog beka koji je bio u najboljih 11 u HNLu za 1.3 milijun, a mi prodajemo veznog igrača s dva loma križnih koji se ni u Dinamu prošle sezone nije uspio nametnuti za 2 milijuna, a kamoli u Dinamu ove sezone.

I mi i Istra smo u oba slučaja prošli jako dobro. Ako je ta cifra točna, naravno.
  • E46
    1.6k
    koja je tvoja poanta sa time, da nismo trebali dovest valincica jer ima sitnu ozljedu iu koje je za 10 dana kao nov ili da nam je istra trebala dat popust zbog veeeeelike ozljede od 10 dana? Kacavenda ne bi dobio priliku pored svih ovih igraca u veznom redu ove godine i ti novci su odlicni koje cemo dobiti, skoro otplatiti villara sa tim parama.
  • emreli21
    430
    pola ljudi dođe na Zonu kukat samo da bi kukalo, čudo smo.
  • Dragon1Warrior123
    4.4k
    Realno nećemo ni sve pogoditi... Kačavenda je po meni solidan igrač, ali trenutno jednostavno nema mjesta a nama pare trebaju za rekonstrukciju. Možda fulamo s njim, možda s Vrbom, možda se nekim trećim, ali jednostavno moramo riskirat. Recimo prodaja Kačavende otvara moguće mjesto Jagušiću, otvara mjesto Paviću, Šunti, pa i Horvatu i Vareli!
  • Time
    1.3k
    2 milijuna za 22 godišnjeg prednjeg veznog je premalo i ne treba ići u taj posao,Kacavenda se bez problema potuce sa Vidovicem za poziciju ovu sezonu.
  • Cosimo
    30
    Loksa ima kakve postotke za Kačavendu?Jurki

Sumnjao bi da nema barem 10%.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.