• sarenicvjetic
    122
    Stojković nije krilo,hoxha se 2 sezone ne snalazi u Dinamu. Varela je prodan odavno,samo mora skupit par nastupa da dobimo još koji bonus. Vidović je sam rekao da je vezni. Ja bi tu doveo pravo krilo.
    Bolje izgleda desna strana od lijeve 100 puta. Makar ne kuzim Topića,produžio je ugovor,a minute neće skupit.
    Daleko smo od dovođenja špice.
    Navodno Dominguez nema jedan kuk. Valincic nije bas tako slabo ozlijeđen Kak se prenasa,nešto slicno ko Sučić,muci ga dugo vremena. Operacija će vjerojatno bit neizbježna kroz skorije vrijeme.
  • Teofil Kateran
    2.8k
    Stojković nije krilosarenicvjetic

Nego što je prirodno onda ako nije lijevo krilo? Koliko se ja sjećam doveden je kao lijevo krilo, u Lokomotivi je igrao lijevo krilo, a u sredini je praktički igrao najmanje jer tu i kad se izborio za prvih 11 je bio upravo krilo, ali desno.
  • Zagi
    10.4k
    Stojković je brz, prodoran, dobrog driblinga, može ponavljati i ima odličan šut.
    Ali nije krilo :rofl:
  • sarenicvjetic
    122
    Mozda kad je bio zdrav,puknućem kriznih je izgubio na brzini i eksplozivnosti.
  • Nogo
    7.9k
    Dok će Cordoba dobiti još jednu priliku, Lukas Kačavenda (22), očito neće. Kako saznajemo, Kačavenda će, u dogovoru sa Zvonimirom Bobanom, napustiti Dinamo. Za klub iz Maksimira odigrao je 32 utakmice, u kojima je zabio dva gola, uz četiri asistencije.

Dolaskom Villara i Ljubičića očito neće biti mjesta za Kačavendu, pa je za obje strane rastanak najbolje riješenje. Kako saznajemo, sljedeća Kačavendina destinacija je austrijska liga, ima ponudu nekoliko klubova i tamo će nastaviti karijeru.

Kačavenda ima ugovor do 2027. godine, pa će Dinamo dobiti i odštetu. Prema informacijama koje imamo radi se o dva milijuna eura.

/Nacional
  • Vedraca
    165
    Mario Pasalic u Dinamu? Sta je tebi?
  • Jos-Optimus
    6.2k
    pa ako bi plakao da to ne voklli igrati i da mu taj tip formacije ne odgovara, onda ne bi, koliko sam shvatio, sada mi želimo igrati slično Feyenoordu, a Ivanušec nam.sigurno ne bi bio projekt pa da mu damo polušpicu
  • vjeko1701
    16.2k
    Piše se o prodaji Kačavende za 2M.
  • ElDorado
    4.5k
    Žao mi za Kača, mislim da je sigurno bolji igrač od Solde i veći potencijal od Mudražije
  • Paggini
    56.1k
    Šteta za Kača, da, meni također jako drag igrač. Korektni novci s obzirom na to koliko je igrao.
  • Fan
    1.2k
    Ovo što je Kača odigrao mislim da je svakako bilo na razini Dinamove zamjene uz potencijal za nešto više.
    Da ne pričam koliko mi se čini da je polivalentan i da je dobro odigrao i na krilu i na ofenzivnom veznom i na osmici.
    Radije bih se riješio Solde za milju nego njega za dvije ali eto, izgleda da je on dio križaljke gdje namaknemo nešto resursa za kritičnije pozicije.
    Ako zbilja ode, bit će mi žao i sretno momku dalje, uvijek je davao 120% sebe.
  • skener
    4.3k
    Austrija, 2mil eura, igrač koji gotovo ništa nije igrao kod nas
    Ne zvuči mi baš realno
  • Crni86
    12k
    Meni je kaca isto drag i priraso srcu, al realno on nece imat minutazu pored ovih nkvih decki, a njemu kao igracu pod hitno treba konstantna sezona.

Ako dobijemo 2 miljke to je top poso, kacu smo platili malo manje od milju eura ako se ne varam.
  • wolfgang14
    2.5k
    kacu smo platili malo manje od milju eura ako se ne varam.Crni86

Mislim da su on i stojke došli u paketu od 3M
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.