• fakin
    925
    Je li istina da se svi bodovi ponistavaju za 5 dana (1.7.) i da od 1.7. svi krecu s 0?
  • Crusades
    16.6k
    Da. Do 01.07. ih moras iskoristit.
  • serbus
    5.1k
    Ja bi te bodove od iduće godine ostavio, još više dignuo pragove da te mami da što duže dolaziš veća nagrada.
    Trebalo bi mi 10g dolazaka i za nagradu bi vjerojatno skupio za potpisani dres. A isto tako neki mamac da me navuče da možda prije potrošim bodove. Igra sa bodovima bi mi bila zanimljivija od brisanja svake godine.
  • din
    862
    Možda će se od 1.7. i drugačije bodovati, tko zna, možda nas iznenade
  • criticus
    4.2k
    Neznam jel ovo tema i za Dinamo plus aplikaciju, ako ne nek moderatura prebaci.

Starci kupili Hisense TV i on ima VIDAA OS sa svojim storeom. Hladan tuš sam doživio kad ugledah HD tv aplikaciju tamo. Jel mi imamo ikakvu viziju sto bi a ovom d+ aplikacijom, kako širiti sadržaj i podršku?
  • Droljo
    17.7k

Nema d+ za hisense?
    Morati ću na kompu gledat...
  • criticus
    4.2k
    Nema d+ za hisense?Droljo

Koliko sam ja vidio nema.
  • KrunoPesca
    90
    Jel su vas zvali iz kluba za danas za obilazak stadiona u popodnevnim satima?
  • Sajla
    10k
    jesi bio? kak je bilo?
  • KrunoPesca
    90
    Bilo odlicno. Bila je grupa od recimo nas tridesetak.Obilazak je trajao gotovo 2 sata. Vip obilazak ukljucuje plavi salon, obilazak pomocnih terena, kapelicu, svlacionicu gostujucu i domacu, teretanu, tunel, vip lozu, teren, teretanu, sam dolazak na teren, dvorana za press konferenciju, hotel, pusacku sobu . Sve u svemu ima se kaj vidjeti.
    U svlacionici ima par praznih mjesta, tak da cekamo plavi 9.
  • NitkoBitan
    28k
    pusacku sobu .KrunoPesca

Opisi nam ovu mitsku prostoriju...
  • KrunoPesca
    90
    Ma šalim se. Tu mitsku sobu nismo vidjeli. Kazu da postoji, ali je nitko vidio nije. Ali svakako svakom ko može preporucam da obiđe stadion.
  • Sajla
    10k
    Bila je grupa od recimo nas tridesetak.KrunoPesca

i među njima najmanje 3, a možda i četiri zonaša. dvojica smo ti i ja, a drugi nek se sami jave ako hoće :)
  • mokoxax468
    1.3k
    Bio sam i ja danas, dosta sadržajno, očekivao sat vremena, a oni lagano duplo. Već sam prije posjetio prostorije pa mi je ovo više došlo kao fino osvježenje memorije.

Kule ima svinjac u ormaru, ako počisti ormar, bit će sigurno bolji i na terenu!
  • DZj
    47
    Ja sam također bil, pozitivno sam iznenađen duljinom obilaska mislil sam da bude kraće. Definitivno najbolji dio za mene prolaz kroz tunel i ulazak na travnjak pogled na sjever
    Preporučujem svima pogotovo ak se mislimo sad brzo(nadam se) privremeno selit na Kranjču
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.