• rioda
    8.9k
    Sad me samo zanima koji su oviTvrdica McTvrdi

Pa i nije baš nemoguće. Npr. Galešić, Vidović, Stojković. Možda Lisica ili Valinčić ako 'eksplodiraju'...
  • Paggini
    56k

Belju si zaboravio, a i Mierezu ćemo dati državljanstvo.
  • Žan
    650
    A ja znam iz prve ruke da se trazi model raskida sa feyeenordom na koji oni ne pristaju nikako a mi odstetu koju oni traze ne mozemo platit, znam i da Luka zeli doc isto kao i na zimu tako da pozdravi mu buraza i starog puno !
  • Dinamosaur
    2.3k
    ne mozemoŽan

Ne zelimo
    Nismo Hajduk da ne mozemo
  • El Madrigal
    508

Gle nakon SP a se oprošta puno njih, a odlazi sigurno i Zlatko Dalić. K tome Hrvatska uopće nema krilne igrače. Misliš li da novi izbornik neće gledati prema Dinamu, ako bude uspješno igrao ovako kako Boban i Kovacević žele? Naravno to je sve moja pretpostavka, ali ja nisam od onih likova koji su pesimisti, ali ove moje želje su realno ostvarive. Za SP sam rekao 1-2, ako dođe Beljo i zabije 15 golova u sezoni u HNL-u, a pri tome i 3-4 u Europi, on je jedan. Nakon SPa I slaganja novih Vatrenih bit ce za Dinamove igrače još poziva. Dinamo je činio okosnicu reprezentacije zadnjih 15 godina, činit će je ponovno. Zato je i Boban, između ostalog, ovdje. Jaki Dinamo sigurno znači i nekoliko reprezentativaca. Decki su ti već naveli imena.
  • dinamo vitez
    639
    Vjerujem da je uz potencijalno Stojketa i Vidovića idući naš reprezentativac Jakirović. Djeluje da mu ne fali talenta a ako se bude dobro razvijao u što ne sumnjam, mislim da može do repke, svakako nam treba obrambenih.
  • JakovK6
    169
    dobro stari, ak je ta info iz prve ruke iz nekog od novinskih clanaka ili od pijanog frenda koji ti je to pricao u 4h ujutro dok si napisao ovaj komentar, ja se najdublje ispricavam kaj sam rekao da mu znam starog i buraza
  • Jos-Optimus
    6.2k
    jel jednaka želja za dolaskom kao kad je cvilio da ode?
  • JakovK6
    169
    Al kak frajer cinicno napise, pozdravi mu starog i buraza...tak ko da zna prije njih da se on vraca. Nikaj onda, reci cu im pa kaj vi znate, žlŽan s foruma veli da se Luka vraca, onda tak mora bit!
  • Cosimo
    30
    Pustimo Ivanušeca, pustimo Radeljića.
    Popunjen stoperski dio, popunjena vezna linija.
    Za mene, konceptualno, nemaju više veze ni jedan ni drugi.

Udarni napadač i eventualno brzanac na krilnoj bi bili prioriteti i završnica prijelaznog roka.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.