• Sajla
    10k
    u mladosti zivio u Parizu, New Yorku i Londonuscooniepenn

jesu mu ovo agenti?
    13831596983_a7708829b1_b.jpg
  • JakovK6
    169
    Nije stvar u njemu..s jedne strane i je, ovisi kak gledas :D I stari i buraz su mu Dinamovci, ali jebiga kad se gospođa slusa to je tak
  • ShanKu
    1.6k
    nikakav Ivanušec, ni Brekalo... ajmo dalje, koje su još opcije?
  • Navijač Dinama
    10.2k
    ali jebiga kad se gospođa slusa to je takJakovK6

U nas se takve zove papučarima.
  • scooniepenn
    5k

Da ne znam da je Naletilic, otprilike bih na tom tragu bio :sweat:
  • modri7
    236
    Ni Pjaci se ispočetka nije vraćalo u HNL dok mu nije karijera nije krenula slobodnim padom, pa je došo do razine da plače kad ga se potjeralo iz Dinama. Mislite da bi se on vratio u HNL da je mogo bolje? Ivanušec nikad nije bio niti će ikad bit igrač za jake europske klubove. Sad nek dobro promisli gdje će jer ako ne uspije u idućem klubu sudbina Brekala mu se smiješi. Možda i u Hajduku na kraju završi.
  • scooniepenn
    5k

I ja sam ozenjen i imam obitelj, ali da sam profesionalni nogometas u njegovoj situaciji bome bih zarucnici objasnio kako stvari stoje s mojom karijerom ergo njenom/nasom buducnoscu. Ako se dobro sjecam zenina mamica se nije bunila kad je Vuga gural loptu u carobnom Trabzonu.
  • JakovK6
    169
    pa slazem se ja s tobom, nemojte mislit da ga opravdavam..bas zato jer znam da njegovi dišu za Dinamo, pogotovo buraz, bas zato mi je zao kaj je takav
  • mlinka
    5
    bolje desno krilo HNL-aFilip Međimurje
  • scooniepenn
    5k

I shvatio sam da smo na istom tragu, ovo je vise bilo u kontekstu zarucnice i sto frajer tolerira.
  • El Madrigal
    508
    Pozdrav svima, stalno sve i jednu stranicu čitam, ali ne volim puno raspravljati kad se tupi jedno te isto. Uglavnom, kratak rezime dosadašnjeg dijela prijelaznog roka:
    Dakle, prije svega, Zvonimiru Bobanu svaka čast na činjenici da se uhvatio čišćenja u klubu onih igrača kojima se više nije dalo ili koji su za preveliku plaću davali premalo. Takav se scenarij ne bi dogodio da su prijašnje uprave imale viziju i plan razvoja cjelokupne strukture kluba i da su se promjene, u skladu s vizijom, planom i ciljevima kluba događale postupno. Ovako je trebalo presjeći i reći dosta. Zvone je to učinio, a potjerao je i zamijenio i neke ljude u klubu koji nisu ili znali ili htjeli raditi posao. Osobito me veseli činjenica za dovođenje svjetske face na čelo škole nogometa. Doveo je 10 ak igrača, od kojih su neki prinove, a većina pojačanja. Igrače koji jesu potencijal, ali i igrače koji su iskusni. Igrače koji ce unaprijediti igru odmah, ali i one od kojih ce barem polovica kroz 1-2 godine biti oni koji ce nositi Dinamo i u Europi, a osobito u HNL-u, a na temelju toga se prodati dalje za dobar novac, od kojega ce klub živjeti i kupovati nove igrače... Ono što je najvažnije, puno tih igrača je htjelo doći isključivo kod nas, a ostalima je čast i oduševljenje što su došli u najveći hrvatski klub. Vec nagodinu u 9. mjesecu, Dinamo ce imati najmanje 3 stalna hrvatska reprezentativca, a očekujem barem 1 do 2 i na SP-u.

Što se trenera tiče meni je bio jedan od favorita, a svojim je nastupima u medijima i pristupom razbio neke stereotipe koji su nametnuti. Naravno da ce vrijeme pokazati hoće li i igraci i trener biti TOP ili FLOP, ali ja sam potpuni optimist da cemo biti prvaci HNLa, da cemo proci dalje u Europskoj ligi, da cemo nagodinu imati barem 3 hrvatska reprezentativca, da cemo svake godine razviti barem 1 igrača iz naše skole i da ćemo od ljeta 2026. imati svake godine jednog barem igrača za 14+ milijuna eura i još 3-4 igrača za 5+ milijuna eura.

Vjerujem da ce i tribine biti popunjene, da ce marketing raditi punom parom i da ce klubu rasti prihodi iz tog područja, da ce za 5 godina biti novi stadion i da ce Zvonimir Boban postati najjači čelnik kluba u povijesti.

Jedva čekam tekme, pa i ove pripremne. Idemo Dinamo!
  • Tvrdica McTvrdi
    772
    Dinamo ce imati najmanje 3 stalna hrvatska reprezentativca, a očekujem barem 1 do 2 i na SP-u.El Madrigal

Sad me samo zanima koji su ovi
  • rokikaciga
    2.5k
    Radeljić ako ga potpišemo.
  • Dubbbrava
    908
    Stojković i Beljo 100%, trećeg možemo samo nagađat do u nedogled
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.