• Agramer86
    602
    Dvoumim se između zlatnog 2011. i ovog. Ipak ovaj mi zero ljepši zbog prave Dinamo plave boje sa bijelim dodacima + grba u pozadini.
    IMG-2306.jpg
  • Paggini
    56k
    A6u0OyA.jpeg

Meni se ovaj urezao u sjećanje kao klincu, ta prekrasna nijansa srebrno bijele, sa plavim detaljima na rukavima i ovratniku. Verzija ovog dresa s dugačkim rukavima je najčišća perverzija, oh oh oh
  • Agramer86
    602
    moj prvi dinamov dres u životu. Stari kupio sestri i meni dok smo bili klinci. Tek sam se sad sjetio da ih imam i iskopam iz najdublje ladice. Boja je perverzna.
    IMG-2308.jpg
  • znajdatevolimja
    456
    Ljudi...pa nije počelo natjecanje...stanite..hahaha

Otvorit ćemo posebnu temu gdje ćemo stavit pravila.

Mislio sam da moderatura prvo potvrdi, žurim otvoriti temu.

Drago mi je da se ljudima sviđa.
  • rokikaciga
    2.5k
    Ovaj identicni, original jos uvijek moji starci cuvaju u ormaru. Moram jedan dan do njih da uzmem sve te stvari dok sam bio klinac, tinejder da ih slucajno ne bace.
  • Mihaljević
    13.2k
    k_6324561_640.jpg
    FB-IMG-1751118008188.jpg
    Dečki svaka čast svima, ali ovaj je daleko najbolji Dinamov dres ikad.
  • badjibadara
    5.9k
    Taj plavi imam, i danas je savršen.

Složi sve dresove od 1990/2000 do danas, otvori temu, glasovanje, prvih osam neka ide dalje na ispadanje 1-8, 2-7 itd
  • Eduardo
    24.8k
    predlažem da napravimo natjecanje u kojem biramo najljepši Dinamov dresznajdatevolimja

Ako je moderatura zaznajdatevolimja

Slobodno, slab sam na ovakve stvari... samo smisli dobar koncept i imaš slobodne ruke. U biti, možda da prvo otvoriš na određeni period temu za "nominacije" u kojoj svatko može predložiti npr. 1-3 dresa iz obaveznu sliku i sezonu iz koje dolazi dres.

Kad prikupiš nominacije ovisno o broju prijava napravi koncept natjecanja... možeš ih razvrstati po grupama pa prvi ili prva dva idu dalje u klasičnu KO sustav ili tako nešto... npr. glasanje je otvoreno 24 sata po grupi, isto tako i u KO dijelu. Ili možeš umjesto ovog sustava koji je pogodan za ankete ići na sistem lajkova koji si sam spomenuo.

BTW, nemoj ograničavati vremenski period... po meni nema smisla ograničiti se samo na posljednjih 25 godina. Ili sve ili ništa.

BTW 2, podrazumijeva se da samo službeni dresovi (domaći, gostujući ili treći) ulaze u izbor.
  • NitkoBitan
    28k
    Po meni bi posebna kategorija trebali bit prvi/drugi/treci dresovi. Domaci su svi plavi, dok su drugi i treci svi razliciti i po bojama i tu bi mogla bit i zanimljivija borba.
  • znajdatevolimja
    456

Dobar prijedlog, uskoro otvorim temu. Bit će posla narednih dana..
  • Navijač Dinama
    10.2k
    Nadam se drugi dres da ćr biti bijeli, treći nešto s dodirom s povijesti.

Popun mi je kufer onih neon i florescetnih boja... oči krvare od tog smeća, od onog zelenog iz 19-20 sezone i prošle sezone, pa do onog roznog horora od prije dvi sezone.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.