• Paggini
    55.9k

Jebate, trebat će nadmašit ovaj video, sretno ekipi s tim...
  • Georg Koch
    6.3k
    vrh vrhova po meni, cak nenadmasivo rekao bih. Neka bude i blizu ovoga bit ce top :cool:
  • Marley
    4.3k
    sto se mene tice, nenadmasno je. Evo i nakon godinu dana, svaaaaki faking put se najezim i oci mi se zastakle kad slusam. Bas remek djelo ova obrada.

Jos i Pero u videu, uf :cry:

Btw.ima netko link za zvono na mobitelu stavit? Ne mogu vise to pronaci.
  • Shkera
    480

koliko su Rile i Ademi ostarili u godinu dana od ovog videa...
  • Ritam Ulice
    938
    Sranje kaj je Moha otišo pa nemre bit u videu.. :cry:
  • Droljo
    17.7k
    Zgleda da su i 25sata popljugali foru ili sam ja :lol:

Screenshot-20250627-143507-2.png
  • Paggini
    55.9k
    Sranje kaj je Moha otišo pa nemre bit u videu.. :cry:Ritam Ulice

Ma i bolje, tko zna šta bi morao napraviti što bi ga dovelo u životnu opasnost u Iranu
  • NKDZ86
    4.4k
    ak budu slični, dobri su. već vidim da kupujes 3. dres
  • rokikaciga
    2.4k
    24h je...mislim da je @Bosskovitz vlasnik tih prototipova i ne nalaze se na navedenoj stranici
  • prefontaine
    2.5k
    Kad na kraju ispadne da su naši jednostavno ukrali @Bosskovitz dizajn i napravili takve dresove :lol:
  • Bosskovitz
    17.1k

Jesam, da. S tim da moram opet istaknuti - ovo je čisti fantasy, nije ni prototip. Prototip bi značio da je neka idejna verzija dresa, ali svaka sličnost mojih dresova i klupskih može biti jedino slučajna jer nemam veze s izradom dresova - ja ih crtam iz zabave, kao kaj netko gleda Netflix.

Pohvale za marketing, svakako. Dobio sam neke screenshote od ljudi iz medija (ne dresova) i ako će se ići u tom smjeru s promom - to je jako fora.

Kad na kraju ispadne da su naši jednostavno ukrali Bosskovitz dizajn i napravili takve dresove :lol:prefontaine

Znaju naši jako dobro da ih mogu dobiti kad god žele, ne moraju krasti :)
  • Olmic
    5k
    Dobio sam neke screenshote od ljudi iz medija (ne dresova)Bosskovitz

Prtisak na tlak je izbacio neku verziju dresa i da se ide u tom smjeru to bi bio spektakl
  • Bosskovitz
    17.1k
    Prtisak na tlak je izbacio neku verziju dresaOlmic

Ma to kod njega je loš AI. Mislim da je i sam svjestan da nikada u životu više ne bi kročio blizu Dinamovog stadiona da je načuo kako dres izgleda pa dao prompt na tom tragu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.