• AC1593
    518
    obzirom da nisam ni purgerPaggini

Za mene purger nije po rodenju, nego po uvjerenju. To mislim za navijace Dinama.

Jedan od nadimaka naseg kluba je "purgeri" pa samim time i svi navijaci Dinama su purgeri.
    Smatram da je to ispravan nacin gledanja na naziv purger u kontekstu Dinama i navijaca.
  • skener
    4.2k
    Rekao bih da je ovo nešto novo, za mlade snage

https://shop.gnkdinamo.hr/hr/p/450/majica-plavo-srce-jr
  • Olmic
    5k
    Potrosenih 100 eura na purgeri kolekciju top je i uzivo
  • badjibadara
    5.9k
    Potrosenih 100 eura na purgeri kolekciju top je i uzivoOlmic

Je, puno bolje nego na slikama, vrhunski kvalitet.
  • Olmic
    5k
    I za one koji ce narucivat online ona sirokog kroja je bas sirokog kroja
  • Probirštift
    935
    Ako ja danas kupim nekaj iz dućana i dobim bodove za to, hoće li se oni pobrisati 1.7 ili ostaju?
  • Gelipter
    4.2k
    Kupio upravo majicu "Purger - kratki rukav". Top je majica, malo širi kroj. Još da su prodavači u Ilici malo uslužniji i informiraniji bilo bi još bolje. Ovak imaš dojam da ih gnjaviš ak kupuješ više od jedne stvari. Odmah sam produžio i do Preradovićeve. Tam usluga top plus Prljavci rokaju, dok u Dinamovom shopu strani main stream pjesmuljci kao da sam u Zari il H&M-u. Mislim možda ovo malo glupo zvuči, ali sve je to dio psihologije potrošnje.

vjerujem da će se pobrisati.
  • ZGV
    3.5k
    ovo je FZWL kolekcija...odlicno
  • znajdatevolimja
    442
    Nešto razmišljam..jel moguće da ova zadnja modna kolekcija (Purger) ima nekakve veze s dresom?
  • FelceAzzurro
    455

Usluga u GNK Fan shopovima je očajna, radnici nemaju pojma kakve artikle imaju u ponudi, a znanje o klubu bolje ne spominjati :rofl:

Koliko su Purger i štikano d linije proizvoda za pohvalu toliko je ovo Camo izdanje teško susramlje. Platio bih da se makne iz polica. Ne znam koju populaciju su oni ciljali s ovim,možda za neki vašar ili benkovački sajam? Dizajn, kao da se netko igrao s paint-om i word template grafickim izgledom fonta iz 98.-e. Užas.
  • Crle
    1k
    Ja se i dan danas potajno nadam da će se pojaviti u shopu ona obična plava castore trening majica od pamuka. Ne mogu vjerovati da ne možemo imati opciju kupiti nešto tako jednodtavno.

Imam treči dres al ga ne mogu ga sad po ljetu nositi jer se pregrijem u njemu, no meni osobno je jedan od najljepših naših dresova. No kupit ću i novi čim izađe.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.