• miro
    6.7k
    Ljubičić i Villar bolji od Baturine i Sučića? :lol:
  • DiddyGuela
    3.7k
    Zanimljivo mi je kako prosjecan Dinamov navijac vise nema povjerenja u nase klince. Na ovom popisu postoji nekoliko vrlo kvalitetnih klinaca koje jos nismo vidjeli sto mogu u seniorskom nogometu ali su pokazali talent kroz nastupe u mlađim uzrastima.

Ne razumijem koja su tocno navijacka ocekivanja od ove sezone. Treba biti realan i svjestan situacije u kojoj se trenutno nalazimo. Zakasnjeli rebuild, promjene u upravi i na klupi, gubitak naslova. Nekakva realna ocekivanja bi bila u prvoj (ovoj) sezoni biti dominantan u HNLu a Europu odraditi najbolje sto mozemo, bez pritiska. Kljuc je u razvoju i postavljanju temelja za sezonu iza.

U tom kontekstu meni osobno je najbitnije razvijati igru i igrace. Ne postoji quick fix osim ako imas Arapa za vlasnika kluba. Zato je vazno da sto vise ovih klinaca sa popisa dobije sansu pokazati sto znaju i koliko mogu. Siguran sam da ce nas 1-2 od njih iznenaditi. Razumijem navijace koji zele nekakva top imena ili stranca koji ce na prvu zvucati atraktivno...ali sto klub dobiva sa forsiranjem necega naustrb ne davanja prilike nasim klincima? Pogotovo u situaciji gdje ti je konkurencija u ligi vrlo skromna. Moramo se vratiti klincima i davat im prilku a klub mora vjerovati u njih. To je nas DNK i nazalost smo se proteklih godina udaljili od toga.
  • don
    13.8k
    morate znati da je velika razlika između nas laika, koji igrače gledamo po tome u kojim klubovima su igrali i koliko vride na TM, i ljudi u klubovima koji na primjer nikad ni ne uđu na TM.

vi bi htjeli igrače koji su VAMA dokazani na način da su igrali u solidnim klubovima i to je za vas kapitalac. Evo kolega @Izet Hajrović je minutu nakon prvog spominjanja Villara reka da mu se sviđa, u smislu da je pojačanje, a sigurno mu nikad nije pogleda sekunde sažetaka do tog trenutka, nego je uša na Sofu i pogleda klubove u kojima je igra. Ne kažen da je Villar loš, dapače, za mene je do sad najveći kapitalac, već oću reć da klubovi dovode igrače analizirajući cili njihov nogometni put. Pa i privatni. Iznenadili bi se kad bi doznali da klubovi često znaju gledat emocionalni/socijalni život igrača i kako reagiraju na neke situacije u privatnom životu, šta bi ih možda moglo kočit u nogometu.

apsolutno svi su dovedeni sa razlogom, sa procjenom ljudi, u ovom slučaju Bobana da su igrači za Dinamo i ja virujen da jesu. Druga je stvar šta mi ne vidimo zašto.
  • Ijayi Atiemwen
    3.1k
    IMG-3953.jpg

Ovako nekako s trenutnim rosterom. Ja sam više-manje zadovoljan.
  • BBB Sibenik
    5.9k
    Treba nam stoper lijeva noga (Hrvoje Smolcic) , krilo kapitalac (Luka Ivanušec) napadač kapitalac (Ramon Mierez ) i napadac rotacija (Patrik Mijić )CastAway1986

Ovo bi bolesno bilo kad bi doveli
  • Dani Olmić
    1.7k
    i naprijed Beljo/Mierez
  • Ijayi Atiemwen
    3.1k
    Da, stavio sam Kuleta jer trenutno drugih špica u rosteru za prvih 11 nemamo.
  • Dzgšb
    1.7k

S obzirom da prijelazni rok još nije počeo i ja sam zadovoljan sastavom ,bude tu još promjena i odlazaka i dolazaka,ne sumnjam ja u Zvonu..
  • hardek
    4.9k
    U najmanju ruku čudna odluka ne uzeti Mikića na pripreme kada već nema Valinčića. Šta ćemo na pripremama igrat sa stoperom ili Špikom na beku? Nije to mali broj utakmica u kratkom periodu
  • Izet Hajrović
    5.7k
    pa ovdje se došlo do zaključka da nije zadnja linija krivac za hrpu golova koje smo primili, nego vezni red koji nije igrao obranu kako treba. U tom veznom redu su bili Sučić i Baturina. Dovedeni su odgovorniji i iskusniji igrači koji će u tom segmentu biti bolji.

napokon da negdje vidim pozitivu i opet ne valja. Za Villara barem nije teško stvoriti neku sliku u glavi nakon par sažetaka iz utakmica u Serie A. Da, ovaj proces za pronalaženje igrača koji si napisao je zasigurno točan, samo se pitam kako to da smo najidealnije igrače po tim parametrima našli u vidu Lisice i Gode.
  • Navijač Dinama
    10.2k
    Ne znam samo u kojem su parauniverzumu Villar i Ljubičić bolji od Sučića i Baturine. Vidović ako je doveden kao krilo nije nikakav upgrade na Pjacu.

Treba nam stoper lijeva noga (Hrvoje Smolcic) , krilo kapitalac (Luka Ivanušec) napadač kapitalac (Ramon Mierez ) i napadac rotacija (Patrik Mijić )CastAway1986

Ovo bi bomba bila. Čak bi i Erlića/Radeljića dozvolio prije Smolčića, ako će nam Mierez i Mijic plus Ivanusec doc( vratit se).
  • Jaki991
    321
    Komentari na ulazne transfere u sezoni 25/26 :

“svaka čast Bobanu, tak se to radi “, “napokon mladi i brzi igrači koji će ginuti za klub”, itd…

Komentari na listi igrača koji idu na pripreme :

“meni ovo izgleda jako tanko”, “slabiji smo nego prošle sezone”, itd…

WTF

dajte pustite dečke da bar koju pripremnu odigraju pa im onda sudite, moje mišljenje je da bi ova ekipa pojela onu letargičnu i bolikurčinu od ekipe
  • Ritam Ulice
    881
    IMG-6572.jpg

Ne znam tko je gori ovi tzv dinamovci na fejsu ili panicari na zoni.
  • Navijač Dinama
    10.2k
    pa ovdje se došlo do zaključka da nije zadnja linija krivac za hrpu golova koje smo primili,Izet Hajrović

Pa no??

Imali smo valjda svaku mogucu kombinaciju od imena (Galesic,KTC, RPG, Franjić, Ogiwara, Torrente,Mmae, Bernauer)

Ristovski. zadnji put dobar bio u tekmi protiv Qarabaga i Salzburga, imao onaj dobar prvi Osijek na Opusu i tjt od Riketa ove sezone. Direktni krivac za gol u zadnjem derbiju.

Mmae bio solidan do dolaska Bjelice, kasnije odigro dobro zadnje dvije u LP i tjt.

Torrente dobar kad se skupimo i branimo, jel se otvorimo šiba kroz obranu ko promaja, a on nažalost spor + sad ozljeđen na duže vremena.

Bernauer je i slabije igrao + otisao na posudbu na polusezoni pa da se može reć nešto, osim one krivice za penal protiv Monaca se i ne sjećam više

Galesic dosao na polusezoni, do susoenzije igrao ok, spasio protiv Hajduka, pa krivac protiv Lokomotive zadnju tekmu...

KTC i RPG su bili jedini kontstantni cijelu sezonu, uz polusezonu koliko je tu bio Franjić.

Ogiwaru radije ne bi komentirao.

Misic je na pocetku bio ozljeđen, mučilo ga malo malo, a koliko nam je falio, govori da nam Belcar nažalost, i Ademi+Rog nisu ništa donjeli.
    Sučić također propustio skoro 2 i pol mjeseca.

Jbg.kolega.
  • sarenicvjetic
    121
    iskreno,svi koji nešto vrijede igrački nisu pozvani.
    Pozvani su varela zbog bare,Horvat zbog skegre,jakir jedini zbog kvalitete i lijeve noge i loše situacije sa stoperima.
    Ja bih zvao Rimca,jer je 5 klasa bolji od cutuka.
    Al mu nije menađer Soldo pa jebiga.
    Valincica nema,RPG navodno neće produžiti. Može nam se desit cijele pripreme bez desnog beka.
    Mikic očito odlazi.
    Nebih komentirao popis sa 5 golmana. Kač ide iz kluba također.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.