• rokikaciga
    2.4k
    Pa nije ovo Football Manager di mores potjerati 20 igraca i 20 dopeljati drugih u tjedan danaJurki

Nemozes ni u FM tako brzo. Evo meni gori, za tjedan dana kraj prijelaznog roka i moram se rijesiti 4 igraca :sweat:
    Boban u stvarno zivotu bolji nego ja u FM...a igram ga duze nego je Boban na nekim funkcijama..
  • NVKOD
    5.6k
    Kaze se mercato.Ritam Ulice

A tek El Croatico?
  • sarenicvjetic
    122
    imam info da se ne vidi u klubu,kač ide u klub di je nas bivsi španer.
    Mišić traži 1 200 000 godišnje,dogovora nema..
    Nisam primijetio osim pranja love sa Barcelonom da se neko trga za varelu.
  • NKDZ86
    4.4k
    šteta za Kača, više prilike sigurno može dobiti, borben, zna igrat...
  • deda
    38k
    Tko god bi mi na bilo koji način napomenuo ili dao slutiti da se ne vidi u klubu bio bi jučer već vani. Tako i Boban razmišlja koliko vidim. SAmo je pitanje načina rastanka tj. najboljeg rješenja za obje strane. Boban traži vojnike spremne za rat, tko se premišlja nije za to (Petković, Pjaca itd.) Druga stvar su razgovori o visini ugovora. Tu se da pričati.
  • Tvrdica McTvrdi
    735
    kač ide u klub di je nas bivsi španer.sarenicvjetic

Marko Tolić?
  • deda
    38k
    Lukas je vrlo drag i simpatičan dečko. Njegovi limiti i taktičko-tehnička neizbrušenost su nažalost preveliki za Dinamo. Stvar je procjene da li se mogu i kojem roku riješiti ti problemi.
  • reziser
    7.5k
    Upravo u jednom mjestu na srednjem jadranu- jura stublic i ima jedan vlak, a ekipa pjevusi ima jedno mjesto … :strong:
  • Dadox
    483
    S tobom u društvu bih za 2 min pukno od depre
  • sarenicvjetic
    122
    jedno je depra,drugo je istina i realnost.
    Očito imamo skroz drugačiji pogled i informacije oko svega.
    Vidjet cemo
  • Jurki
    18.2k
    al gle rista ne pije ti bas vodu ta tvoja teorija.
    Zvone je ispratil iz kluba igrace koji su bili kičma Dinama zadnjih 6-7 godina... i sad da bi kleknul pred jednim Barrom ili Škegrom i to zbog koga? 2-3 juniora?
  • sarenicvjetic
    122
    hobotnica koja je zalijepljena u svim strukturama vlasti i nogometu,znaš i sam i čemu pričam. Tolko je jako zalijepljena da je počela isisavati sve živo..neznam kolko si upućen tko stoji iza Bare i Škegre..
    Jebiga,teski kriminal
  • JakovK6
    166
    Pozvani su varela zbog baresarenicvjetic

sva sreća da nisi davao komentirao u vrijeme Olma. I on bi bio prebačen iz Dinama 2 u prvu ekipu zbog Bare? Stari moj, Varela je jedan od najvećih talenta portugalske lige zadnjih godina, Barcelona je već sad bacila oko. Ali dobri naš sarenicvjetic ima neprikosnovenu teoriju da je pozvan zbog Bare. Ajde nemoj zajebavat.
  • Ludovic IX
    9k
    Daliban opet jaše
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.