• Nolifer
    11.7k
    Kao Ivušić povezan s tovarima, čekaj oni nemogu potpisat Banića, a potpisali bi Ivušića? :lol:
  • Mr Anderson
    12.3k

Doći će badave...more, sunce, najlipši grad...sam će platiti odštetu da dođe.
  • Nolifer
    11.7k

Za kolike, 1 ili 2 eura? :lol:
  • Tvrdica McTvrdi
    726
    Kae najgore odabrao je za život Pafos - jedino mjesto na Cipru kaj nije na moru i uvjerljivo najgori grad tamo...dakle more pišemo kao privlačan faktor
  • Schpatz
    761

Navodno su Rijeka i Osijek bili zainteresirani, aii Simic je odbio i Rijeku i Osijek. Zainteresiran je i KSC te je navodno danas bio u Karlsruheu na lijecnickom. I to je u pitanju posudba, jos se ne zna sa ili bez otkupne klauzule za KSC.

Tak pisu Nijemci.

Izvor: https://www.liga-zwei.de/ksc-wohl-zeitnah-alles-klar-mit-roko-simic/
  • Navijač Dinama
    10.2k
    Ne treba baš ni podcjenjivat toliko tovariju u smislu baš da ce se desit epski raspadi.

Doveli su Garciu kojeg su i ovdje neki forumaši zazivali, gledajući rang trenerski vjerujem da ništa lošiji/bolji nije od recimo gospodina Kovačevića. Bolji od tulipana Gatussa je svakako, jer Senore bi vjerovatno davno dobio nogu samo tovari nemaju i nisu tad imali prebijene lipe pa nisu mogli mu platit odštetu koja je iznosila ako se ne varam 2 milje. Izšikanirao i Sigura, Pustkasa, Hrgovica, gurao onog anti talenta Kalika, Rysina i Bambu.

okosnica momčadi je skoro ista ostala. Golmana i da ne dovedu, gurat ce Silica koji se dobrim pokazao na kraju sezone. Plus ova mlađarija što imaju, govorilo se da su pred rapsadom nakon odlaska Kalinica, pa sjetite se da su nam šuknuli napo Maksimira, napalili smo se i sa Bjelicom tamo, pa opet nam ga ispod pojasa i završili polusezonu na prvom mjestu ako se ne varam.

Što se Rijeke tiče, za njih vjerujem da će utopit i Radeljića, Fruka, Jankovica, uz već neslužbene odlaske Selahia, Djuahre. Za njih opet ne sumnjam, dovest ce po nekog igrača iz donjeg doma prve lige, anonimuse iz druge, treće i koje kuda, izgurat nekog svojeg i sklopit ce kompaktnu momčad koja ce pretendirat oost za vrh, vjerovatno kvalitetom ne kao ove sezone, ali neće biti kanta sigurno.

Ocekuje nas vjerovatno opet nešto napetije i zanimljivo prvenstvo, sumnjam, ne treba samo protivnike podcjenjivat i toliko ih baš izrugivat da su nekakvi kloše, jer smo do zadnjeg kola sa istima bili u nijansama, iako ovi jedni od doli i nisu za nista drugo nego ruganja.
  • rioda
    8.9k
    Kae najgore odabrao je za život Pafos - jedino mjesto na Cipru kaj nije na moru i uvjerljivo najgori grad tamoTvrdica McTvrdi

Jesi siguran u ovo? :chin:
  • deda
    38k
    Ma glupost, naravno da je Pafos na moru.
  • Facke
    6.3k
    Po mojem mislenju je tak svejedne ste bu trener Hajduka. Sakumu treneru se dogodi ista stvar v Hajduku. Nekad traja duze nekad krace. Dogodi im se pad. I to stalne. Gattusov Hajduk je startal s 11 utakmica bez poraza. Nije to zgledale sjajne ali su igrali ko momcad. A to je vec veliki uspeh napraviti dele. I sve je bile vredu do zimske stanke. I tu se je nekaj desile gde je pukle izmedu Gattusa i Hajduka. Ali po mene, da su na kraju bili male vise inteligenti igraci , Hajduk bi sigurne osvojil koji bod vise. Ali su dobivali crvene kartone zbog svakakvih gluposti na terenu.

A tu ko trener nemres nist. Uopce ne gledim taj Gattusov period v Hajduku tak lose. Dapace. I nije on nikuga sikaniral. Nije mi jasne kaj se tulke vidi v tomu Pukstasu. Neguv doprinos kad je ulazil s klupe je bil pune bolsi nek kad je dobil sansu v prvih 11. A Pukstas je v padu jos od prosle sezone. Verovatne se je zasitil Hajduka.

Iste vredi za Sigura. On je z glavu vec u drugem klubu i same ceka da napusti Hajduka ko napeta puska.

Stem okruzenjem dele, s takvem vodstvem kluba morete zabiti bile koj napraviti. Jedva su tih par hiljada eura za Garciju skupili. A s prodaju bi trebali poceti pokrivati dugove. Raspali se nebudu sigurne. Ali im bude teske neke stvari realizerati.

Kaj se Banica tice, 20+ dani se njemu niste s Hajduka nije javil pa vise nije stel cekati kaj budu olducili u Splitu. Jednkstavna stvar.
  • BBB Sibenik
    5.9k
    Ocekuje nas vjerovatno opet nešto napetije i zanimljivo prvenstvo, sumnjam, ne treba samo protivnike podcjenjivat i toliko ih baš izrugivat da su nekakvi kloše, jer smo do zadnjeg kola sa istima bili u nijansama, iako ovi jedni od doli i nisu za nista drugo nego ruganja.Navijač Dinama

Slažem se u potpunosti. Kad se sitin prošle sezone i kako smo izgledali na papiru, doslovno sam mislija da ćemo se prošetati ligom. Tako da se ne usudim tako razmišljati, al opet virujem da ćemo dobri bit. Sviđa mi se smjer i šta ćemo gledat novi Dinamo
  • don
    13.8k
    isključivo smo bitni mi, i samo mi. Ako mi odradimo posa kakav svi i očekujemo, ne mogu nam parirat. Kvalitetniji i zdraviji smo u svim segmentima nogometnog kluba.

dakle, ovo je još jedna sezona u kojoj ako se desi još jedno neosvajanje titule kriv isključivo Dinamo, a ne zaslužan hajduk/Rijeka.
  • fakin
    917
    greška. brišite
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.