Tvrdica McTvrdi
Tvrdica McTvrdi         
          Schpatz
Schpatz         

Navijač Dinama
Navijač Dinama         
          rioda
rioda         
         Kae najgore odabrao je za život Pafos - jedino mjesto na Cipru kaj nije na moru i uvjerljivo najgori grad tamo — Tvrdica McTvrdi

Facke
Facke         

BBB Sibenik
BBB Sibenik         
         Ocekuje nas vjerovatno opet nešto napetije i zanimljivo prvenstvo, sumnjam, ne treba samo protivnike podcjenjivat i toliko ih baš izrugivat da su nekakvi kloše, jer smo do zadnjeg kola sa istima bili u nijansama, iako ovi jedni od doli i nisu za nista drugo nego ruganja. — Navijač Dinama
 don
don         

bbb medimurje
bbb medimurje         
         Po mojem mislenju je tak svejedne ste bu trener Hajduka. Sakumu treneru se dogodi ista stvar v Hajduku. Nekad traja duze nekad krace. Dogodi im se pad. I to stalne. — Facke
 Jurki
Jurki         
          Tvrdica McTvrdi
Tvrdica McTvrdi         
          Mali dioničar
Mali dioničar         
         Mislim totalni off topic na temu, ali da sam neki nogometaš kaj može birat tamo di će ić odabro bi Limasol definitivno.
Edit: možda usporedba s Rijekom, na karti to je grad na moru, u praksi tko će oće ić kupat ide na Krk ili Opatiju — Tvrdica McTvrdi

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.