na početničkim pozicijama dao šansu bivšim igračima koji se žele baviti tim poslom radije nego ljudima izvana koji su na istom nivou — Sajla
kak odgajamo igrače, tak trebamo i drugi kadar — Sajla
A ono, kaj ne opisuješ skoro pa doslovno identične situacije? — Zagi
Ne znam zasto bi on preskakao red ako ima boljih i sposobnijih za neku funkciju. — jakov1
Ovdje si odgovorio sam sebi, a tuzno je da se covjek koji dobiva proljev od jednog od najvecih kapetana u povijesti dinama zove navijacom tog kluba.Ovo naravno mogu pričati samo na temelju onoga što vidim izvana — Fan
S ovime se skroz slazem, ktc je upravo olicenje kako profesionalac treba izgledati. I bas zato bi i njega volio vidjeti da ostane kod nas kada zavrsi karijeru.Aki je veličina koju će jako teško ikad itko nadići, ali za mene je KTC definitivno primjer kojeg bi volio da svi igrači slijede. — Dino
Nama trebaju i ademi i ktc i svi ostali igraci koji se vide u dinamu kada zavrse s karijerom. Mi moramo pocet uklapljat nase legende u rad kluba i pocet stvarat vlastite kadrove. — Crni86
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.