• Tvrdica McTvrdi
    726
    To se slažem, isto kako za neku majicu ne bi možda dali ni 10, ali čim se otisne malo d gore damo 25.
    Medijalna je oko 3 puta veća, za detaljnije bi trebalo sad raščlaniti po dobi, regiji itd. Nemojmo zaboraviti i da tim klubovima stadione pune i ekstremno bogati turisti, dok kod nas domaći ljudi.
    Ne razumijem od svih tema zašto sad odjedanput toliko replayeva na ovo, nisam nikome rekao da ne uzima godišnju ili moralizirao da se ovo nije smjelo napravit.
  • Sajla
    9.9k
    pa kaj se onda imam uspoređivati s onima rođenima u muenchenu i liverpoolu? mi trebamo manje plaćati jer gledamo lošije igrače? stadion je lošiji? pa i plaćamo manje, u čemu je onda poanta, zašto uopće povlačimo taj "argument"?

brzinski upit internetu mi veli da je u liverpoolu prosječna mjesečna plaća 2250 funti. ako im je najjeftinija godišnja trećina tog iznosa, onda naša najjeftinija godišnja od 170 eura na prosječnu plaću od 1500 eura znači da je kod nas puno povoljnije i pristupačnije.
    uglavnom, nema smisla prepirati se oko cijene, uvijek će biti onih kojima je preskupo. ja mislim da je dobro pogođena, netko drugi bi i skuplje, trećem je preskupo. ali ako povlačimo neke argumente u raspravu, ajmo da to bar budu objektivni i mjerljivi kriteriji.
  • mokoxax468
    1.3k
    Nisi moralizirao, samo si napisao pogrešno, a to je da oni imaju 5x veću plaću. Sada si odjednom skočio s 5x veće plaće na "medijan od 3x, ali regija, dob, ovo ono" argumente, a dolaze im i bogati. I da ti počnem vaditi tu statistiku na razini grada (gdje jedan Zagreb postotno ima prosječno veću plaću iznad Hrvatske nego što ima Liverpool u odnosu na prosječnu UK), onda ćeš se baciti na neki sedmi argument, a nećeš reći, sorry, bio sam u krivu, nemaju 5x veću plaću
  • ZrnTSCHeZ
    1.2k
    Taj koji nema godišnju, a ide na sve tekme je najvjerniji, ali je i budala.nemapredaje

Ili nije uspjel do godišnje jer je broj ograničen i u (online) prodaji su bile svega koju minutu, remember...
  • Tvrdica McTvrdi
    726
    Ispričavam se, samo je 3 puta, bio sam uvjeren da je veća razlika. Sve je U redu.
  • Shkera
    420
    Već vidim 30 stanica rasprave kak je jeftino ili skupo, kome je skupo neka ne kupuje, jeftinije nikad neće biti, samo mogu biti skuplje kada dobijemo novi stadion.
    Eventualno netko tko će htjeti ići u zadnje redove bude malo jeftinije od 170 eura godišnje jer to ispada cca 5 eura po tekmi ako imamo oko 30 u sezoni. Onom tko ide redovno nije skupo, onom tko bi išao tu i tamo je neisplativo i to je to.

Ak nemrem za svoj klub dat 170 eura godišnje da mogu ići na sve tekme bez redova (+ osjećaj ponosa i previlegije) i razmišljanja o kupovini karata po bilo kojim vremenskim uvjetima onda sjednem doma i upalim Maxsport ili ako sam i za to škrt odem u kafić i naručim čašu vode.
  • deda
    38k
    i naručim čašu vodeShkera

Kaj se i to more? :cool:
  • Rile
    91
    Meni sve ok, samo mi nije ok da se nece vrednovati dolaznost godišnjaka i nas koji za prošlu sezonu nismo stigli kupit godisnju a dolazili na prek 90% tekmi.
    Iako, kužim i to jer skeneri do nove godine više nisu radili neg kaj su radili.

Bilo bi fer da se odigra ko prošle godine i da se svima koji su u red na karatani za godišnju stali do 12:00 14.7. omogući kupovina iste.

Nadam se da će bit insajderski info za zonaše od strane Dede, Papaštrumfa i ekipe koja je tranu
  • Shkera
    420

karikiram jer ja imam od prvog dana godišnju za Sjever, al vjerojatno može u nekom lokalnom bircu gdje svi znaju da si džiber.
  • The Undertaker
    8.3k
    Sad se opet vraćamo na priču iz prošle godine. Pretpostavljam da će prodati godišnjih kolika bude potražnja. Nema smisla da ne uzmu odmah novac koji se nudi. Ove godine nema LP a time ni puno "event" posjetioca.
    Koliko puta smo prošle sezone rasprodali stadion?
  • Porculanka
    66
    mene fakat ne dira dolaznost, jedino mi bezveze da se uvodi pojam/parametar koji se (kasnije) ne prati. ja sam analitičarski tip, pa to u tom svjetlu to i promatram. ove sezone sam u ovih 128...na tekme idem zbog sebe, ne treba mi brojač ljubavi i odanosti. no, velim, svakaj nekaj se tu da mjeriti i tak to...no to sve nisu procesi kaj se događaju prek noći. sve u svemu jako sam zadovoljna s ovim uvjetima za 25/26, em se može mijenjat tribina, em je Dekodovih 8% srezano na fix 5 €, em je ukinut cashless, pa bu sad sve na jednom kodu.....pozdravljam. a cijenu uopće neću komentirat, nigdar jeftinije ne bu!
    lp svima. Neka živi dinamo i majka Hrvatska!
  • Dr Hofmann
    3.2k
    Osobno radi posla i čestog izbivanja iz Zagreba neću uzeti godišnju, dovoljno mi je sad u ovoj fazi života da kao član mogu doći do karte na vrlo jednostavan način. Bez uvrede onima koji možda nije financijska situacija dobra, ali 170€ za garantirane 22 utakmice je stvarno odlično. 7,72€ prosječna cijena za kartu, nemaš brige o ničemu... Pivica, dve prije tekme, koja na stadionu (e tu se kvaliteta proizvoda mora poboljšati) i jedna, dve poslije tekme, ma i da je nekih 30 do 40€ sve skupa, di ćeš ljepše, protegne se to nekad i na pet sati zajebancije i druženja. OK, ja živim relativno blizu stadiona i mogu pješke za pola sata max biti kod stadiona pa nemam troškove prijevoza itd, ali mislim da je Value for money na godišnjoj više nego korektan
  • Neron53
    1.7k

Nece ziher prodati kolika ce biti potraznja.
    Ali bi trebalo nakon isteka zasticene prodaje objaviti koliko je prodano i koliko je 14.7.na raspolaganju i na karatani i online.
  • deda
    38k
    Moram se malo nasmijat. Nadam se da se neće nitko uvrijedit. Čim je objavljeno za godišnje poskočilo je učlanjivanje. Od jutra preko 100, a zadnjih dana je prosjek bio 50-ak.
  • Jurki
    18.1k
    Rekel bi da ih je "natjerala" cinjenica da se nebu moglo na Sjever ako nisu clanovi :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.