• Mikato01
    79
    Ja se slažem s tobom, ali eto ogradio sam se jer ne volim da nekom kom je teško ja možda objašnjavam kaj je jeftino, a kaj ne. Po meni je 170 smešna cifra kad znaš da ide i Europa, prvokup gostovanja i Kranjčevićeva uskoro.
  • deda
    38k
    Priča o skupoći ili jeftinoći je stara kao i svijet. Ponovo uzmite u obzir naš disfunkcionalni stadion. Tek izgradnjom novog stadiona moći ćemo dobiti normalne razlike u cijenama i sigurno zadovoljiti ljude plićeg džepa.
  • mokoxax468
    1.3k
    Na Anfieldu se moze nabaviti karte za 9 funti, a Anfield Road (nasuprot Kopa) je 30 funti uz godisnje clanstvo od 40 funti. Njihove place, ugodaj i sama igra su neusporedivi s nasim prilikama.jakov1

Na istom Anfieldu najjeftinija cijena godišnje ulaznice iznosi 835 EUR za odraslu osobu, što je skoro 5x skuplje nego cijena najjeftinije godišnje ulaznice za odraslu osobu (170 EUR) na Maksimiru. a čisto sumnjam da imaju 5x veću plaću nego mi

Tako da ti je ova usporedba mrvicu promašena
  • Neron53
    1.7k
    Naravno da 170 nikome nije nedostizno, tko kaze suprotno, jednostavno laze/sere.
    Sto se tice potrebnog postotka koji je iskomuniciran kao potrebna granica za zadrzavanje prava na prvootkup, treba se jasno napisati da se od toga odustalo(ili nije) i zasto se odustalo.
  • ivanzg
    375

Pliće od sjevera za 50 centi dnevno a zapada 1 euro dnevno?

Poznajem dosta ljudi koji su u lošoj financijskoj situaciji ali ne poznajem nikoga tko ne može prosječno odvojiti za nešto kaj kao voli 50 centi ili euro dnevno.
  • Bosskovitz
    17.1k
    plićeg džepa.deda

I puno dubljeg. Doći će nam to kao šok; jedna Rujevica na tri tribine ima devet različitih sektora godišnjih ulaznica s cijenama od 145€ do 1.440€, bez skyboxa i glavne lože.

Na novom Maksimiru bit će mnogima najveći problem odlučiti se između svih opcija, zato uživajmo u ovoj nezahvalnoj situaciji u kojoj biramo između samo dvije tribine.
  • Tvrdica McTvrdi
    726
    1. Imaju toliko veću plaću
    2. Igraju Premier ligu, a mi HNL
    3. Gledaju Salaha, mi Špikića
    4. Igraju na Anfieldu, mi na Maksimiru.
    Naša realna usporedba su Ludogorets i neki od ovih Bukurešt klubova, a ne Anfieldi i Minheni
    Edit: Realna u smislu jesmo li skuplji, jeftiniji, kolika je razlika i treba li korigirati. Sve je jednostavno postalo preskupo, pa tako i karte i to je okej, treba iskoristit
  • Bosskovitz
    17.1k
    Naša realna usporedba su Ludogorets i neki od ovih Bukurešt klubova, a ne Anfieldi i MinheniTvrdica McTvrdi

Naša realna usporedba nisu ni jedni ni drugi.
  • Sajla
    9.9k
    samo kaj za bayern i liverpool ne bih izdvojio jedan euro dnevno, a za Dinamo izdvajam i više. kao godišnjak i navijač ne postavljam se kao da biram hoću li uzeti pretplatu za HNK, Komediju ili Kerempuh na temelju njihovog programa, motivacija za odlazak na utakmicu je sasvim drugačija.
  • deda
    38k
    Neki se moraju pomiriti da praćenje nogometa na stadionu više nikad neće biti socijalna kategorija kao u bivšoj državi gdje je pola publike ulazilo mukte.
  • fakin
    917
    pa zato sto si rođen u Zagrebu, da si rođen u Liverpoolu ili Minhenu izdvojio bi
  • mokoxax468
    1.3k

1. Nemaju, imaju duplo veću plaću, nemaju 5x veću plaću
    2/3/4 Naravno, zato njihova cijena je i dalje duplo skuplja i ako podijelimo prosječne plaće, radi svih tih razloga popularnosti. Njihov sadržaj vrijedi duplo više, no to ne znači da bi trebao vrijediti 10x više nego utakmice Dinama (pogotovo uz europske utakmice u paketu)
  • Neron53
    1.7k

Tko ima toliko puta vecu placu? Kakve su to gluposti?
    Da je prosjecna engleska placa 5 puta veca od Hrvatske ? Vjerojatno 2, 2 i pol puta max.
    Za ostale tocke, radije gledam Dinamovog igraca u Banjolama i Bjelovaru nego Salaha gdje god igrao.
  • ShanKu
    1.6k
    Nekad se pitam zakaj pjevamo na tribini "za Dinamo dao bi sve.." :sweat:
  • badjibadara
    5.9k
    nikad neće biti socijalna kategorija kao u bivšoj državi gdje je pola publike ulazilo muktededa

Ne treba ići tako daleko. Imali smo i u bližoj prošlosti tamna razdoblja, jednokunaše i besplatne ulaznice za podobne. Izgleda da se nekima teško riješiti nekih navika.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.