• Nolifer
    11.7k

Bravo, i onda kaj, ako Vrbi naraste cijena u Osijeku, a tražil buš pojačanja, onda buš iskeširao kolko 2 i pol milje?
  • Dragon1Warrior123
    4.4k
    Nije mi jasno što će Vrbancic igrat u Osijeku? Na desetci je ovaj Bugarin s dobrom statistikom i mali Farkas koji je pred kraj sezone izgledao dosta zanimljiv. Na šestici su Jugovic i Babec koje je Rožman koristio u paru.Omake

Gle Jugović ima godina, treba im sigurno rotacija. Plus po meni je Vrbančić isključivo nekakva osmica koja moža igrati i desetku i šesticu. Ali ima sve da bude solidna osmica u budućnosti.
  • ElDorado
    4.4k
    Vrbančić je spor i to je njegov najveci problem. Otisao je i vise nema smisla plakati kad ispred njega imas 8-9 igraca.
  • fakin
    917
    Meni se cini da ce njegov iduci klub nakon Osijeka biti rudes ili vukovar. Bas nista nije pokazao u lokomotivi, a di ce tek onda u jacem klubu. Talentirani junior koji se pogubio u seniorskom nogometu, vec stvarno toliko puta viđeno
  • miro
    6.7k
    Nadam se da sve ovo s Vrbom barem znači da će Kačavendu dobiti poštenu priliku ove godine
  • Omake
    9.9k
    ključna riječ, nekakva
  • Sajla
    9.9k
    ako je točno ono o 40% sljedećeg transfera, znači da za 2,5 mil dobijamo igrača koji vrijedi više od 4 mil. odnosno, igrača od 2,5 mil dobijamo za 1,5 mil jer plaćamo samo 60%.
    da je idealno - nije. ali koje su druge opcije? ostaviti ga u klubu da se bori za poziciju - sa ili bez novog ugovora? pustiti ga da ode besplatno za godinu dana? dati mu novi ugovor (kakav? želi li on to?) i poslati ga na još jednu posudbu (gdje? hoće li tamo dobiti minute?)?

još jednu godinu smo popušili s B momčadi, nadam se da od sljedeće sezone ovakvih slučajeva više neće biti nego će dečki poput Vrbe igrati drugu ligu, odnosno prvu slovensku (ako ovo s Murom dobro ispadne). a onda će sve biti jasnije - je ili nije za Dinamo, a ako nije onda čista prodaja bez otvorenih pitanja, sumnji i dvojbi jer o igraču znamo dovoljno. osobnih simpatija i preferenci će uvijek biti, ali ljudima u klubu će biti puno lakše donositi ispravne odluke na vrijeme i minimizirati će se greške.
  • wolfgang14
    2.5k
    ja bi radije pričao o mierezu nego o vrbi. Trenutno je prosječan igrač HNLa, imao sam i ja veća očekivanja ali jbg, često viđamo takve situacije. Ne treba lupat sad 10 stranica o Vrbi i paničarit jer što ako eksplodira. Ako eksplodira tad ćemo se sekirat
  • Zagi
    10.4k
    Imate inbox ako vam se ne sviđaju rasprave.
    Svašta si ljudi dopuštaju napisat...
  • Shkera
    418
    Evo Bojan Krkić senior za SN piše da Sergi Dominguez nije imao sreće pa su izgubili 4:2 od Osasune gdje je ispao u B momčad koja nije imala sreće pa su ispali u 3. rang natjecanja.

E sad... poslije ga hvali, ali rezultati nisu bajni i vidjet ćemo kakav je.

Kaže da je stoper, može igrati i desnog beka, ali nije to njegova pozicija, 191 cm je visok.
  • Hrc-Vg
    787
    Koliko puta sam Vrbu vidio na futsalu kad je bilo 200-300 ljudi, pravi dinamovac…Želim mu sve najbolje i da se brzo vrati u svoj Dinamo.
  • Dadox
    472
    i ono najzanimljivije da je baš brz što će nama,pogotovo u Hnl-u, kad se zadnja linija digne visoko biti bitno…
  • Jurki
    18.1k
    još jednu godinu smo popušili s B momčadiSajla

Bravo, ovo je najbitnija recenica.
    Nije vezano na transfer Vrbe, vec jednog drugog igraca... Franjica kojega bi isto tak "ftopili" nekam za sicu da nije bilo B momcadi jer on po sadasnjim pravilima igre nebi nikad dosel do prve ekipe Dinama. Ili bi mu dali papire i zelje za sretnim nastavkom karijere.
    I sam dragi Bog zna koliko smo milijuna eura spusili zbog te pizdarije nase vrle bivse uprave.

Kaj se samog Vrbancica tice.. s obzirom da ima ugovor jos jednu godinu, on igrati negdje mora.
    Bolje i 300 keka + 40% nego ga pustiti za pol godine za dzaba.
    Dal on bu igrac za Dinamo, to se ne zna, ali znamo da nije u Loksi pokazal nist bajnog. S obzirom na sve nije zasluzil ni produzenje ugovora jbg.
    Ovak moze ispasti win-win situacija.. mi ga vratimo za godinu dve za neku sicu, ili jos nekaj usicarimo iber ako pe van iz Os.
    Ako ostane kod nas, bu samo stagniral i na kraju otisel za dz..
  • Izet Hajrović
    5.7k
    Evo Bojan Krkić senior za SN piše da Sergi Dominguez nije imao sreće pa su izgubili 4:2 od Osasune gdje je ispao u B momčad koja nije imala sreće pa su ispali u 3. rang natjecanja.Shkera

Baš sam gledao jučer te sažetke, sudjelovao je kod 3 primljena gola, skrivio je penal i bila je u sažetku usporena snimka neke situacije gdje je krivo poslao loptu pa ne znam je li se izrodilo nešto opasno iz toga. Dečko je neiskusan s 20 godina i ne treba nagliti s njim, čujem da neki već pričaju kako je u startu najbolji stoper HNL-a. Treba oprezno s njim i takvim najavama.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.