• Crusades
    16.6k
    Objasnio ti je deda iznad gore kaj znači "davanje prilike". Nitko Vrbi nije zabranio da u Loksi bude nezamjenjiv igrač i da zabije 10 golova i ima 5 asistencija prošlu sezonu. Misliš da bi netko ignorirao takvu statistiku i ne poveo ga na pripreme?

Nije se ni Šutalu dala prilika u Dinamu pa ju je izborio u Istri.
  • Cosimo
    30
    250k je zanemarujuća svota. 40% je pravo ogledalo dogovora. Ako je Vrba tako dobar, pokazat će to u Osijeku kroz puno prilika koje će dobijati. I onda možda kapne koji milijun na Dinamov račun. Za 'koji milijun' ga danas ne možeš prodati. Hoću reći: 40% > parsto tisuća eura više, iz sadašnje perspektive.
  • emreli21
    419
    stize tek u sloveniju, ne na početak, nego negdje tijekom priprema.
  • cron1ck
    1.8k
    minus za ovaj posao, ajde ako se već trebao prodati, ali 250k i 40% je stvarno malo i tome prodaja u Osijek koji bi od nas tražio minimlano 2 milijuna da je obrnuta situacija, ne sviđa mi se što se opet podilazi klubovima koji nas cijede za svaki euro, pr Rijeka i Osijek
  • Cosimo
    30
    Ili da je nekom zabavnije ogledati ovaj transfer: dobili ste Kulušića u zamjenu za Vrbančića, ali na Vrbančićev budući transfer vam ide 40%.

Dobar dogovor. Nema šta.
  • JakovK6
    159
    da, za toliko Varaždin proda Šegu koji im je najbolji igrač i u to vrijeme možda čak najbolje lijevo krilo lige (kaj se tiče forme). A mi prodamo igrača koji nebi dobivao prilke i dobimo 40% od idućeg transfera, nije savršeno ali nije ni toliko loše. Ne vidim razlog zašto bi toliko plakali i gunđali oko ovog transfera
  • VolimDinamoOo
    65
    ma bitno samo da stigne. Hvala na infu.
  • Omake
    9.9k
    Nije mi jasno što će Vrbancic igrat u Osijeku? Na desetci je ovaj Bugarin s dobrom statistikom i mali Farkas koji je pred kraj sezone izgledao dosta zanimljiv. Na šestici su Jugovic i Babec koje je Rožman koristio u paru. Jedino da izbaci Jugovića, pa bude Vrba kao šestica play, a Babec bude čisti destruktor. Općenito mi nije jasno što Petrović radi, Rožman igra 4231, a u medijima samo 10ke i 9ke, gdje su već pokriveni.
  • Navijač Dinama
    10.2k
    Vrbančić je dobio šansu u Lokomotivi da se nadmetne, da pokaže jel jest ili nije, u ovom slučaju nije.

Nema i nije Dinamo imao vremena(pogotovo zadnje dvije sezone da može iztrpit klinca, bacit ga u vatru ili nešto).

Šteta što posudbu kakvu je Vrbančić dobio, nije dobio recimo Cordoba, Pavić, Baković, npr.Jakir jr. i Oliveras, igraš u klubu bez pritiska(nit navijača nit išta) i di ti je cilj valjda samo da ne ispadneš iz lige, pa i ako pogriješiš nece te pribit na stup srama.
  • badjibadara
    5.9k
    Stvar je krajnje jednostavna. U igri kakvu planiraju Kovacevic i Boban, za igrace tipa Vrbancic jednostavno nema mjesta sve da je jedini veznjak.
    U trenutnoj situaciji, gdje smo nakrcani potentnim veznim igracima, tesko da bi dobio poluvrijeme u cijeloj sezoni.
  • E46
    1.6k
    mozda smjeni i rozmana mada to sada trenutno nema smisla ali nikad ne treba sumnjat u odluke Petrovica, jedan od najboljih u Hr.
  • Bosskovitz
    17k
    Mislim da se nekad previše emotivno vežemo za te naše klince. Vrba je super lik, Dinamovac, baš ono dobar zagrebački dečko, ali naprosto nije pokazao da ima kvalitetu za Dinamo. Taj prijelaz iz juniorskog u seniorski sport je zajeban i to što si među najboljima u svom godištu plus-minus godinu dana nije garancija da ćeš biti među najboljima i generalno.

Dapače, mislim da je i za njega ovo najbolja opcija. Posudbom Osijek ne bi imao nikakvu motivaciju da ga razvija kao igrača, samo da ga koristi za popunjavanje rupa koje imaju; ovako će ga htjeti razviti i prodati negdje, istrpit će više, neće se dogoditi "Čavlina situacija", a mi ćemo uzeti skoro pola tog iznosa ako u tome uspiju.
  • Paggini
    55.7k
    A i na kraju krajeva, ako mali se probije u Osijeku i ima fantastičnu sezonu, sigurno će htjet u Dinamo i samo Dinamo, u tom slučaju su Osijeku vezane ruke, a cijenu tehnički mogu staviti koju žele, ali sumnjam da će Dinamo davati više od 1m, 1.5m ovisno o učinku i postotku kojeg imamo.

S druge strane, ako malog ne vidimo u Dinamu, a bude interesantan nekom europskom klubu, opet nama ide neka para od prodaje.

Radije bih volio fiksni buyback, ali ako je istinit postotak od 40%, ne mislim ni da je to loš posao.
  • Droljo
    17.6k
    Ja to gledam na način da kod nas mjesta nema, ugovor pri kraju a dobio si lovu da su ti on i još jedan takav đaba bili u klubu do dvadesete godine. Još bonus možemo profitirati jebački ako se mali proda zbog tih 40% pa onda imaš za još takvih deset čekat do dvadesete i vidjeti jel šta bude od njih.
  • Zagi
    10.4k
    Svi koji imate argument da se mali nije pokazao u Loksi, nadam se da vam je Robert Ljubičić samo loš lijevi bek, a ne neshvačeni genij vezne linije.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.