• bazooka93
    66
    Sučić je imao top sezonu u Zrinjskom i njegovih kvaliteta bili su svjesni jer su ga htjeli i Jakir i Krznar dovesti i onda je ostao na pripremama s Dinamom. Pripreme je vjerovatno razvalio poznavajuci njegove kapacitete tako da je vjerovatno i Bišćana zadovoljio, Kad je Dinamo uzeo Jakira to je bio bingo za Sučića
  • deda
    42.1k
    Valjda si pročitao moj prvi post. Da najveća je krivnja trenera tj. krivog rada u omladinskoj školi.
  • Nolifer
    13.6k
    Očito je to to od Vrbe...

"U ovom poslu ne postoji 'buy-back' opcija, Dinamo nema pravo prvokupa, Osijek na to nije pristao,"
  • Efes Pilsen
    14.1k
    Nema razloga za drame, visok postotak nam daje prostora ako se nametne. Jedino ostaje ono "mozes bilo gdje, samo ne u Dinamo". To ako se nastavi odgovor mora bit reciprocan.
  • Cosimo
    52
    Nemojmo uspoređivati Sučića i Vrbančića. Fizički kapaciteti su nedvojbeno Sučićev forte u ovoj komparaciji. A nogomet danas je takav da fizikalnosti dominiraju.

Vrba mi se čini kao onaj tip igrača kojemu je tempo HNL-a dovoljan. Tehnička nadarenost važi i pokazuje se tek ako pratiš ritam igre. U suprotnom si pojeden.
  • scooniepenn
    6k
    Koliko smo onda na kraju dobili. 300.000 i 10 posto od iduceg transfera?
  • NitkoBitan
    33.7k
    Znaci vrlo jednostavno, igrac nije razina za Dinamo. Koliko sam pratio nije se ni u Loksi nametnuo, momcadi koja je zavrsila na osmom mjestu lige. I jos je lutao s pozicije na poziciju...
  • Cosimo
    52

Germanijak kaže 250k i 40-ak%.
  • Nolifer
    13.6k
    Nema razloga za drame,Efes Pilsen

Nije drama, nego nebih se čudio da zabljesne u Osijeku.

Nego što je s Matkovićem?
  • scooniepenn
    6k

Iznos je smijesan, ali je barem postotak velik pa ako se nametne sjest ce dobra lova.
  • Cosimo
    52
    Tko bi to igrao sa Vrbom u ovakvoj konkurenciji veznog reda? Igrač bi samo izgubio godinu razvoja, u sezoni koja mu ugovor znači. Ovako je pronađen kompromis.
    Ako taj procvjeta u Osijeku, pa... tih 40% je i kao povratna klauzula.
  • Zagi
    13.5k
    Pročitao sam Deda ali nije mi baš jasno.
    kad ga pitaš što on igra, on ti ne zna odgovorit.deda

ali u velikom dijelu treneri koji su ih odgajali tj. puštali da igraju što hoće. To je jedan od važnijih naglasaka koje će Boban implementirati uz pomoć Španjolca u radu omladinske škole.deda
    Prvo imamo situaciju da se mladi igrači šaltaju po terenu u različitim fazama školovanja da bi naučili uloge i odgovornosti različitih pozicija. Ništa novo, svi igrači su to prošli.
    Vrba od kadeta igra samo lijevu osmicu . Vrba-Pavić-Čaić

Loksu boli ona stvar, nije njihov igrač. Nakon uvodnih par tekmi u kojima je bio jako dobar na 10ci, povratkom svojeg igrača Mudražije ga šibnu na desno krilo jer desnog krila nisu imali.

ali dio i na njemu jer kao nogometaš mora postati svjestan kako napredovati i izgraditi svoju karijeru.deda
    I u tom trenutku bi kaj trebao, reći Čabraji da on neće igrati desno krilo jer ta uloga ne paše njegovim kvalitetama/nedostatcima? Pa ja bih ga (a i cijeli ovaj forum) iste sekunde otpisao da čujem tako nešto.

Taj dio "puštali da igra kaj hoće" nekak zvuči kao da ga se baca u isti koš sa Halilovićem i Ćorićem u kontekstu ne igranja obrane, a to je onda daleko od istine.
  • Teofil Kateran
    3.6k
    Mislim da je ovo dobra odluka ako je istina da imamo 40% od iduće prodaje. Vrbančić jednostavno u Dinamu nema mjesta, a realno nije zaslužio novi ugovor. Ovo je praktički zadnji prijelazni rok kad imamo koliku-toliku pregovaračku moć oko njega. Igrama u Lokomotivi si realno nije digao cijenu, niti se dokazao za Dinamo.

Po meni je on dobar igrač, ali za klub poput Osijeka ili Rijeke. Dinamo je zasad za njega ipak prevelika razina.

Ako igra dobro u Osijeku i Osijek dobije ponudu od karikiram 3 milijuna, njima ide 1,8 milijuna. U slučaju da Vrba toliko izdominira mi ga uzmemo u tom slučaju za 2 milijuna eura nazad. Tako da je i ovo svojevrsna mjera kojom bi ga potencijalno mogli vratiti u budućnosti.
  • Damir1986
    358
    Okej za Vrbu nema mjesta sve stoji, ali da nismo mogli dobiti bolje od 250 tisuća i 40 %?
  • VolimDinamoOo
    240
    Kao da prodajemo Osijeku Paul Scholesa prime verziju, a ne Vrbancica.. nek ide ako mu se ide, Boze moj. Ima tko info u vezi Domingueza? Kad bi moglo predstavljanje bit
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.