• Jurki
    18.1k
    Kustiću smeće drotovsko hadezeovsko drago mi je da vidite prostor za napredak i da ste se sjetili ulagat. Da mi je vidjet gdje će te pare završitRitam Ulice

Isto gdje su zavrsile pare od kazni za baklje.
  • Navijač Dinama
    10.2k
    Ljubo Pavasović Viskovic je najveće govno kojeg su ti tovari iznjedrili u zadnjih sigurno 20-ak godina, iako je konkurencija jebena od agenta/klauna - predsjednika Bilica, Burića, pa onda onaj partizanski okot i smrad Reić, partizancina Ivo Bego, i slična orjunaška i narodno oslobodilačka stoka sitnog zuba.

Ne znam samo što jednome Sasi Pavlicicu Bekicu, koji je cijenjen od sporta do odvjetništva(vjerovatno i šire, a da i ne znam) treba slikavanje - poziranje i objavljivanje slika, sa istim tim globus-tourom i orjunaškim mrziteljem svega Hrvatskog.

Samo ce biti povod da ga besramni debili poput bivšeg prvog pendreka HR(K. Antolica) ali i svi drugi krenu prozivat, tlačit i provlačit kroz svoja prljava usta.

Ovo kakav su tretman gubavi imali sada u zadnjih 3- 4 godine(od taman dolaska Livaje) će ništa bit kad krene mafijaška i udruženo zločinačka mašinerija podno sv.Roka da radi i pegla, ispravlja krive Drine, plasira narative, i gromovnikuje Dinamo,Rijeku, Osijek, i svakog ko nije član ili navijač te seljačke zadruge pod nazivima Naš Hajduk- Hajduk - Torcida.
  • PetkoDaniOršaGol
    300
    Potpisujem od A do Ž. Prištavi štakor će od 1. kola krenut medijski udarat po nama iz svih oružja, a vjerojatno idu i pritisci i lobiranja protiv Dinama na svim razinama svih nogometnih struktura u RH.
  • Filip85
    264
    Ma može on lajat na mjesec, mi ako ćemo biti pravi ne bi se čudio da ih ostavimo 15+ bodova na kraju...
  • Keyser Soze
    14.5k
    Banić u Sarajevo, Majkić u Aris
  • NitkoBitan
    27.9k
    Kakav zavrsetak dana...Odjebo ih Majkic, odjebo ih Banic, Ivusica mogu samo na slikama gledat... Jos ce im zalizani opet na kraju bit prvi golman. Laku noc :love:
  • znajdatevolimja
    433
    Možda uspiju vratit iz Reala Karla Leticu, kažu da se zasitio igranja na najvećoj razini, a i srce ga vuče doma i sviđa mu se projekt.

Posao je iznimno jednostavan, hajduk njima Sigura, oni hajduku Rodryga i Leticu. Vjerujem da će Pavasović to lako odraditi, pogotovo kad Perez ugleda takvu veličinu ispred sebe..na kraju krajeva možda je dovoljno da Ljubo okrene broj.

MLADO, STARO, ŽIVOT CILI!
  • NORTE
    16.9k
    Poskupljenje bi trebalo biti oko 20%.
    Predsjednik kohorte kojeg se respektira na ultra sceni podnio ostavku zbog klinaca.
    Klub im uzeo ključeve od prostora na stadionu,šank ispod juga koji su također držali oni i imali jeftinije pivo nego na ostatku stadiona također preuzet od kluba.
    Čohar ih guzi opasno :grin:
    BBBaranja

Upravo čitam da je u gradu Osijeku najezda žohara.
    Kakva ironija, da ne povjeruješ.

img-1-1750908501401.jpg

Čohar po svome, a navijači i dalje laju jer žele borbu za titulu.
    Nakon što ih pobijedimo u 1.kolu vrijeđat će upravu cijelu sezonu.
  • criticus
    4.1k
    59.5m / 5 god = 11.9m godišnje ---- ovo je novorokikaciga

HT je na 5 god, ali SS je na 4 god. Tako da je zapravo godisnji iznos 12.34m. Petu godinu ce se traziti novi/stari za ime lige.
  • NORTE
    16.9k
    Čitam komentare navijača malog nebitnog klubića s istoka, kaže jedan da će Bobanov dinamo bit sredina tablice. :grin:

Mislim da je slično mišljenje i kod dijela navijača obalnih rivala.
    Raspadamo se ljudi!
  • Ivdzo11
    7.4k
    Kad je Zvonimir Boban s kompletnim nogometnim ovlastima zasjeo u čelnu fotelju Dinama, dosta je Hajdukovih navijača komentiralo kako bi bilo dobro da tim putem krenu i na Poljudu. I eto, samo je pitanje dana kad će Goran Vučević postati Hajdukova verzija Bobana. Neće Vučević postati predsjednik, ali dobit će kompletne ovlasti, njegova će biti zadnja za sve što se tiče nogometa, od prve momčadi, do akademije.
  • Keyser Soze
    14.5k
    kad će Goran Vučević postati Hajdukova verzija Bobana.Ivdzo11

:rofl: :rofl: :rofl:
  • Imamo Dinamo
    4.1k

Boban za siromasne, ali cak razumijem sto zele rec
    Nije Vucevic isti kao prije dok je bio u hajduku, radio je u ozbiljnim sustavima nakon tog, zna posao, mora se priznat. Nije Boban, ni blizu, al ozbiljan kadar za njihove pojmove ja bi rekao
  • Droljo
    17.6k
    Tako je. Ako čovjeka nebudu bušili bit će im super riješenje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.