• Jurki
    18.1k
    Kustiću smeće drotovsko hadezeovsko drago mi je da vidite prostor za napredak i da ste se sjetili ulagat. Da mi je vidjet gdje će te pare završitRitam Ulice

Isto gdje su zavrsile pare od kazni za baklje.
  • Navijač Dinama
    10.1k
    Ljubo Pavasović Viskovic je najveće govno kojeg su ti tovari iznjedrili u zadnjih sigurno 20-ak godina, iako je konkurencija jebena od agenta/klauna - predsjednika Bilica, Burića, pa onda onaj partizanski okot i smrad Reić, partizancina Ivo Bego, i slična orjunaška i narodno oslobodilačka stoka sitnog zuba.

Ne znam samo što jednome Sasi Pavlicicu Bekicu, koji je cijenjen od sporta do odvjetništva(vjerovatno i šire, a da i ne znam) treba slikavanje - poziranje i objavljivanje slika, sa istim tim globus-tourom i orjunaškim mrziteljem svega Hrvatskog.

Samo ce biti povod da ga besramni debili poput bivšeg prvog pendreka HR(K. Antolica) ali i svi drugi krenu prozivat, tlačit i provlačit kroz svoja prljava usta.

Ovo kakav su tretman gubavi imali sada u zadnjih 3- 4 godine(od taman dolaska Livaje) će ništa bit kad krene mafijaška i udruženo zločinačka mašinerija podno sv.Roka da radi i pegla, ispravlja krive Drine, plasira narative, i gromovnikuje Dinamo,Rijeku, Osijek, i svakog ko nije član ili navijač te seljačke zadruge pod nazivima Naš Hajduk- Hajduk - Torcida.
  • PetkoDaniOršaGol
    300
    Potpisujem od A do Ž. Prištavi štakor će od 1. kola krenut medijski udarat po nama iz svih oružja, a vjerojatno idu i pritisci i lobiranja protiv Dinama na svim razinama svih nogometnih struktura u RH.
  • Filip85
    263
    Ma može on lajat na mjesec, mi ako ćemo biti pravi ne bi se čudio da ih ostavimo 15+ bodova na kraju...
  • Keyser Soze
    14.5k
    Banić u Sarajevo, Majkić u Aris
  • NitkoBitan
    27.9k
    Kakav zavrsetak dana...Odjebo ih Majkic, odjebo ih Banic, Ivusica mogu samo na slikama gledat... Jos ce im zalizani opet na kraju bit prvi golman. Laku noc :love:
  • znajdatevolimja
    426
    Možda uspiju vratit iz Reala Karla Leticu, kažu da se zasitio igranja na najvećoj razini, a i srce ga vuče doma i sviđa mu se projekt.

Posao je iznimno jednostavan, hajduk njima Sigura, oni hajduku Rodryga i Leticu. Vjerujem da će Pavasović to lako odraditi, pogotovo kad Perez ugleda takvu veličinu ispred sebe..na kraju krajeva možda je dovoljno da Ljubo okrene broj.

MLADO, STARO, ŽIVOT CILI!
  • NORTE
    16.9k
    Poskupljenje bi trebalo biti oko 20%.
    Predsjednik kohorte kojeg se respektira na ultra sceni podnio ostavku zbog klinaca.
    Klub im uzeo ključeve od prostora na stadionu,šank ispod juga koji su također držali oni i imali jeftinije pivo nego na ostatku stadiona također preuzet od kluba.
    Čohar ih guzi opasno :grin:
    BBBaranja

Upravo čitam da je u gradu Osijeku najezda žohara.
    Kakva ironija, da ne povjeruješ.

img-1-1750908501401.jpg

Čohar po svome, a navijači i dalje laju jer žele borbu za titulu.
    Nakon što ih pobijedimo u 1.kolu vrijeđat će upravu cijelu sezonu.
  • criticus
    4.1k
    59.5m / 5 god = 11.9m godišnje ---- ovo je novorokikaciga

HT je na 5 god, ali SS je na 4 god. Tako da je zapravo godisnji iznos 12.34m. Petu godinu ce se traziti novi/stari za ime lige.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.