• OsamŠest
    5.6k
    Možda je neki deal za Matkovića u igri.
  • rioda
    8.9k
    Za njega mi se bolja čini posudba u klub u kojem će se morati nametnuti kao jedan od top tri igrača ekipe, tipa Vukovar. U Osijeku može lako završiti na klupi ako se tako razviju okolnosti, a u Vukovaru bi, vjerujem, bio prva violina ekipe
  • DiddyGuela
    3.7k
    Prema NKOS i šmrči Petrovicu osobno trebamo pokazati "Pamela Anderson" tip suradnje. S tim kokosarima ne treba imati nikakvog posla. Od Cavline do Miereza...
  • Paggini
    55.6k
    prema osjecanima i gore s obzirom kakve gadosti su prema nama upucivali i kako su se ponasali prema Cavlini kad je bio na posudbidmil

A mislim, s jedne strane se slažem, gade se i meni poprilično, ali s druge strane, ako gledamo što je u najboljem interesu Dinama, to je što bolji poslovni odnos sa svim HNL klubovima.

To ne znači odnos da mi njima dajemo sve, a oni nama ništa, jel, nego da si ne zatvaramo vrata iz nekog navijačkog inata jer to radi jedan klub sa juga, kojeg ne može smisliti nijedan klub u Hrvatskoj.

Vukovaru bi, vjerujem, bio prva violina ekiperioda

A mislim, ovo je ista logika koju smo imali sa Loksom i posudbom tamo. Ne mislim da je nesto napredovao, a Osijek je kudikamo ozbiljniji klub od Vukovara.
  • sanjinlego
    4k
    Ne znam detalje, ali posao je gotov. Objava ide vrlo moguce vec sutra.
  • hardek
    4.9k
    Meni bi bilo idealno u Zrinju da je išao. Ekipa koja igra napadači nogomet u malo slabijoj ligi, možda će i u Europu. To mi je nekako idealna stepenica za Dinamo
  • dmil
    756
    slazem se, treba se okrenuti prema Varazdinu, Belupu i po novom Vukovaru, klubovima s kojim smo dobro suradivali dosad i koji takoder znaju dobro razvijati igrace u zadnje vrijeme (mislim na SB i VZ s ovim), ostalima klubovima koji reže na nas i koji na meću kajlu kad god mogu treba zatvoriti vrata pa nek vide kako ce bez Dinama. Prvi korak prema suradnji s Dinamom treba biti uzajamno poštovanje.

Samo mali podsjetnik kakvi su to ljudi..

''Pred utakmicu u Opus Areni direktor Osijeka Vlado Čohar je dao jednu izjavu o sucima koja je bila čisti sarkastični izričaj. Kazao je Čohar da su ‘ljudi odgovorni za delegiranje poslali su svoju najjaču postavu da uveličaju nedjeljnu utakmicu i da se pobrinu da sve prođe sukladno hrvatskim pravilima nogometne igre‘.''

''Naime, po onome što znaju u plavom domu, u Osijeku su svojevremeno, kad je plavi klub želio dovesti neke igrače Osijeka, poput recimo Ramona Miereza, tim igračima govorili; ‘možete bilo gdje osim u Dinamo‘.''
  • CastAway1986
    3.3k
    nebi ni u Zrinji lako uletio u prvih 11 u to budi siguran
  • hardek
    4.9k
    Stvarno ne gledam Zrinju i možda si u pravu. Moja poanta je da bi volio da tamo šaljemo jednog igrača godišnje na njima deficitarnoj poziciji jer mi izgledaju kao najbolji poligon za naše potrebe.
  • CastAway1986
    3.3k
    Pa sigurno da bi ga volio vidjeti u Zrinjskom ali to nije pozicija koja im baš gori..Recimo prije bi Pavica
  • Jay
    1.9k
    Veliki sam zaljubljenik u Vrbančića i nadam se najboljem, odlazak u Slavoniju je možda trenutno to.
    Nije ni meni Osijek neka sreća, kompleksi i način na koji se ponašaju prema nama je nešto odvratno, ali očito se ide na zaglađivanje odnosa. I super, podržavam to ako će Dinamo od toga imati koristi, pregrist ću jezik svako malo i ajmo dalje.
    Buyback klauzula i ako ispliva super, ako ne krivim šarane
  • Tvrdica McTvrdi
    716
    Nema smisla posudba ako ima ugovor do idućeg ljeta. Ili neki Soldo deal da prodamo za tipa 500k i imamo pravo vratit za milju ili u nekoj trampi. Nema on puno godina, ali isto tako je već nekoliko godina on tu na radaru i već je trebao pokazat da može imat mjesto barem kao onaj 23i igrač u rosteru.
  • Ivdzo11
    7.4k
    Nadam se deal kao kod Solde... da imamo neku buyback klauzulu
  • CastAway1986
    3.3k
    Ako Mmaee kojim slučajem potpiše za Qarabag definitivno nam treba još jedan stoper
  • Facke
    6.3k

Kratki video dolaska naseg beka :)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.