• sanjinlego
    4k
    Ne znam detalje, ali posao je gotov. Objava ide vrlo moguce vec sutra.
  • hardek
    5.2k
    Meni bi bilo idealno u Zrinju da je išao. Ekipa koja igra napadači nogomet u malo slabijoj ligi, možda će i u Europu. To mi je nekako idealna stepenica za Dinamo
  • dmil
    766
    slazem se, treba se okrenuti prema Varazdinu, Belupu i po novom Vukovaru, klubovima s kojim smo dobro suradivali dosad i koji takoder znaju dobro razvijati igrace u zadnje vrijeme (mislim na SB i VZ s ovim), ostalima klubovima koji reže na nas i koji na meću kajlu kad god mogu treba zatvoriti vrata pa nek vide kako ce bez Dinama. Prvi korak prema suradnji s Dinamom treba biti uzajamno poštovanje.

Samo mali podsjetnik kakvi su to ljudi..

''Pred utakmicu u Opus Areni direktor Osijeka Vlado Čohar je dao jednu izjavu o sucima koja je bila čisti sarkastični izričaj. Kazao je Čohar da su ‘ljudi odgovorni za delegiranje poslali su svoju najjaču postavu da uveličaju nedjeljnu utakmicu i da se pobrinu da sve prođe sukladno hrvatskim pravilima nogometne igre‘.''

''Naime, po onome što znaju u plavom domu, u Osijeku su svojevremeno, kad je plavi klub želio dovesti neke igrače Osijeka, poput recimo Ramona Miereza, tim igračima govorili; ‘možete bilo gdje osim u Dinamo‘.''
  • CastAway1986
    3.5k
    nebi ni u Zrinji lako uletio u prvih 11 u to budi siguran
  • hardek
    5.2k
    Stvarno ne gledam Zrinju i možda si u pravu. Moja poanta je da bi volio da tamo šaljemo jednog igrača godišnje na njima deficitarnoj poziciji jer mi izgledaju kao najbolji poligon za naše potrebe.
  • CastAway1986
    3.5k
    Pa sigurno da bi ga volio vidjeti u Zrinjskom ali to nije pozicija koja im baš gori..Recimo prije bi Pavica
  • Jay
    2.1k
    Veliki sam zaljubljenik u Vrbančića i nadam se najboljem, odlazak u Slavoniju je možda trenutno to.
    Nije ni meni Osijek neka sreća, kompleksi i način na koji se ponašaju prema nama je nešto odvratno, ali očito se ide na zaglađivanje odnosa. I super, podržavam to ako će Dinamo od toga imati koristi, pregrist ću jezik svako malo i ajmo dalje.
    Buyback klauzula i ako ispliva super, ako ne krivim šarane
  • Tvrdica McTvrdi
    1.1k
    Nema smisla posudba ako ima ugovor do idućeg ljeta. Ili neki Soldo deal da prodamo za tipa 500k i imamo pravo vratit za milju ili u nekoj trampi. Nema on puno godina, ali isto tako je već nekoliko godina on tu na radaru i već je trebao pokazat da može imat mjesto barem kao onaj 23i igrač u rosteru.
  • Ivdzo11
    7.9k
    Nadam se deal kao kod Solde... da imamo neku buyback klauzulu
  • CastAway1986
    3.5k
    Ako Mmaee kojim slučajem potpiše za Qarabag definitivno nam treba još jedan stoper
  • Facke
    6.3k

Kratki video dolaska naseg beka :)
  • Ivdzo11
    7.9k
    Vrbancic ulazi u zadnju godinu ugovora i zbog toga izgleda da nista od deal-a kao kod Solde.... Vise kao cista prodaja
  • Ijayi Atiemwen
    3.3k
    IMG-3936.jpg

Javio sam se ovom Azeru vezano za Mmaeea, evo što kaže. Morao sam Sammya malo pohvalit da se lakše proda :rofl:
  • Paggini
    59.3k

Ovo obožavam, DIY insiderstvo, svaka čast.
  • Ivdzo11
    7.9k
    ❌️ Rangers i Qarabag su kontaktirali Samya Mmaeea za njegove usluge, ali po informacijama on je tu ponudu odbio. Nećemo lagati nemamo nikakve druge informacije zašto je odbio klubove osim da je kontakt ostvaren..možda ipak prevelika plaća u Dinamu odgovara?
    Sve u svemu kad se mislilo da neće biti zainteresiranih strana za igrača, sad kad Dinamo zna da ipak postoji i službeni interes, očekujemo reakciju kluba oko budućnosti Mmaeea.

S fb iz one grupe
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.