• Navijač Dinama
    10.1k
    ne daj Bože. Dizajn i marketing bi bili lošiji i na većem amaterskom nivou nego u klubova po županijskim ligama. :grin:
  • Davieboy86
    591
    Sto ces ti privatno uraditi je tvoja stvari ali nema potrebe vise trovati nepotrebno ovaj dio foruma.Shvatili smo , imas drugu temu za takve stvari pa tamo ozezi. Ovdje nas zanimaju buduci transferi mislim...
  • Dragon1Warrior123
    4.4k
    ChatGPT_Image_Jun_25_2025_02_10_20_PM.png?ex=685d5341&is=685c01c1&hm=c639c26ecf6c504a754574f8fb640ac6b6ebe3e62653ca75145e0571eb95e3d2&=&format=webp&quality=lossless&width=744&height=1116

Reupload s obzirom da se prvi link potrgo iz nekog razloga :rofl:
  • Peškaman
    7.2k
    Vidio sam danas negdje da je u Dinamo prešao i mladi u10 igrač Lokomotive David Šaka ili tako nešto.
    Je li zna tko više o dječaku, jedino što sam našao je članak da ga je Barcelona zvala u njihov kamp prije godinu/dvije.
  • nemapredaje
    5.4k

Ukucaj njegovo ime i prezime u instagram pa ćeš imat kaj vidjet. Starci od njega rade instagram zvijezdu.

Mali je dobar, ali je meni to kaj rade od njega malo previše.
  • đole
    369
    dijete od 8. godine života na svim utakmicama ima akreditiranog snimatelja koji stoji uz teren, snima samo njega, zatim montira video najboljih poteza i uploada na društvene mreže. Vidi se da je bolji od velike većine klinaca, ali s obzirom na tretman koji već sad ima, ne bu to dobro završilo.
  • mali M
    7.9k
    na svim utakmicama ima akreditiranog snimatelja koji stoji uz teren, snima samo njega, zatim montira video najboljih poteza i uploada na društvene mrežeđole

Starci od njega rade instagram zvijezdu.nemapredaje

samo sam kratko škicnuo i samo rekao "bolesno, ti starci su za zatvor". Strašno nešto... Taj mali nema nikakvu šansu u životu kraj takvih staraca jedino ako se pobuni i odmakne.. sirotek pokušava čitati i govoriti šta mu sufliraju iza kamere, pa radi nekakve giveawayeve, a sav zamuckuje i ukipljeno prati scenarij.. baš bi takve roditelje zatvorio na duže vrijeme.. al nije tema pa da ne odemo u krivo...
  • Dadox
    465
    Ima talvih na ogradi roditelja koliko želiš.Lijepo ih je Jeličić nazvao VBR-i (vrlo bolesni roditelji),
  • rokikaciga
    2.4k
    Mom malom su od pete godine pacijenti na treninzima. Deru se na klince a neki jedva i loptu znali udarit. To je za psihoterapiju.

Dijete treba podupirati, a ako je manijak za nogomet ne treba ga sputavati. Isto tako ne treba raditi Messija od svakog klinca. Tek sa 13-14 se MOZDA vidi tko bi mogao biti igrac
  • Omake
    9.9k
    u najboljem slučaju biti će HR verzija Juliana Newmana, što je samo po sebi jako tužna sudbina.
  • GOAT
    3.1k
    Juliana NewmanaOmake

Jel taj jos u srednju školu ide? 7 godina komplikacija i nijedna diploma
  • Omake
    9.9k
    mislim da je sada neki d2 kršćanski college
  • Filip85
    263
    suprugeskener

Taj koji bi pitao suprugu meni bi odmah letio iz Dinama, trebaju nam ratnici a ne papučari.
  • Filip85
    263
    Znam mu oca, isto smo godište i iz istog kvarta. Dapače, družili smo se kao klinci. Navodno je mali veliki talent.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.