• Jurki
    18.7k
    84 000 eura godišnje više nego do sada.hardek

Zlobnici bi rekli: jedna malo jača bakljada i nema vise.
  • Dr Hofmann
    3.6k
    Screenshot-2025-06-25-20-06-11-962-com-android-chrome-edit.jpg[

Ali slika na profilu sa Svjetskog 1998. :lol:

@Jurki Taman sam zaboravio :lol:

@Droljo Ivica je za narod, za masu. Ivan je na titulama i u ozbiljnim situacijama
  • Droljo
    20.1k
    Kaj nije on ivica :lol:
  • Jurki
    18.7k

Blažičko, Blažičko - Mamićeva pičko.
  • T90d
    2.1k

Kažu tovari da njima pripada 40milja od toga, da nije njih nebi liga ni postojala :groan:
  • Ivdzo11
    8.2k
    Husic potpisao sa Rijekom... Tako kucni novinar javlja
  • Danko
    2.2k

Odlična cifra obzirom da će liga bit potpuno nezanimljiva sljedećih 5 godina zbog dominacije Dinama.
  • Jurki
    18.7k
    Kažu tovari da njima pripada 40milja od toga, da nije njih nebi liga ni postojala :groan:Toni90d

Reci mi da se zajebavas.
  • T90d
    2.1k

Kad je čovjeku dosadno na plaži i otvori komentare ispod članaka, onda pronađeš takve bisere. Pametnije mi je bilo da sam krenuo brojati kamenje na plaži.
  • dumitrumitu
    1.6k
    Ne znam od kud vam ta cifra od 840 000 godišnje. Koliko ja vidim povećanje je preko 3m godišnje za tv prava
  • Ritam Ulice
    1.4k
    Hrvatski Telekom i SuperSport pokazali su se kao vrlo pouzdani, konstruktivni i posvećeni partneri s kojima smo značajno unaprijedili naša natjecanja te ćemo nastaviti raditi u tom smjeru. Posebno me raduje što smo već u okviru ovog ugovora predvidjeli ulaganja u travnjake i stadionsku infrastrukturu, gdje svi vidimo najveći prostor za napredak", izjavio je predsjednik HNS-a Marijan Kustić.

Kustiću smeće drotovsko hadezeovsko drago mi je da vidite prostor za napredak i da ste se sjetili ulagat. Da mi je vidjet gdje će te pare završit
  • hardek
    5.6k
    Prošli deal je bio 44 na 4 godine a novi je 59 na 5 godina. 11 milja vs 11,8 godišnje
  • rokikaciga
    4k
    59.5m / 5 god = 11.9m godišnje ---- ovo je novo

44m / 4 god = 11m godišnje ---- ovo je staro

Tako da ta cifra od 840tis eura odgovara
  • dumitrumitu
    1.6k
    aha, nisam skužio da je na razdoblje od 5 godina. Hvala.
  • Tvrdica McTvrdi
    1.4k
    Da postoji udruga prvoligaša koja bi skrbila o interesu lige izvukao bi se bolji ugovor. Ali kako bi to kod nas kada imamo "vrlo kooperativne" magarad, šarane, istre, Rudeše, ajkule itd itd
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.