• FrodoJePurger
    354
    ajme meni... evo iskreno mi je žao poštenih i normalnih navijača tog kluba. Sada pojačanja dolaze u zimskom prijelaznom roku ahahaha
  • Jurki
    18.1k
    Ovo ako je istina da su uspjeli sjebati sjednicu.. je definitivno next level gluposti.
    Bas ono kaj njima prilici.. tovarski i luzerski.
    Isto tak, ipak su nam konkurenti za naslov.. sjajna stvar.. izgubit ce jos dodatna dva tjedna za rjesavanje igracke krizaljke.

Glup, gluplji, tovar.
  • Ludovic IX
    9k
    Pa vec sad vucevic je tak koji dogovara pojačanja
    Ne čekaju sjednicu kao sto ni boban nije čekao 1.6.
  • NORTE
    16.9k
    "Pajazitiju zazvonio telefon, a s druge strane je bio Rakitić, koji je mladom albanskom reprezentativcu biranim riječima govorio o atmosferi na Poljudu, o veličini Hajduka"wolfgang14

E sad im se moram rugat, dobra je prilika.
    Nevjerojatni su. :rofl:
  • Jay
    1.9k
    Nogo

Koliko se sjećam, njega je Sučić umirovio na poljudu
  • Sajla
    9.8k
    sve bi ovo bilo samo smiješno da oni okolo ne drže lekcije i moraliziraju drugima. ovako je to u prvom redu postalo gadljivo.
  • Omake
    9.9k
    Tovari su kao jedan fiktivni lik koji nije ima za jabuku, pa pita u susjeda pare, rekao vratit će mu kasnije, od više puta. Ovaj mu dao pare. Ovaj opet ostao bez Jabuke jer je u svatovima natengnuo neku iz Bosne i dao joj pare koje je trebao dati za jabuku.
  • serbus
    5.1k
    Sad će Ljubo obećati još više penala... Mafijaški klub postali..
  • Dadox
    466
    Odlukom IO HNS-a Prva NL je od sljedeće natjecateljske godine (2026./27.) proširena na 16 klubova uz mogućnost sudjelovanja drugih momčadi prvoligaša.
    Sada je valjda konačno da od iduće sezone imamo B ekipu.
  • Efes Pilsen
    11.6k
    Sta ce bidni Maloca sad opet iz Rudesa u Hajduk II?
  • Filip85
    263
    Football Manager je goli k kaj oni mogu smisliti.Jurki

Eee...ali u FM-u nema LJPV-a, njegov poziv, kak ono veli 24sata, otvara sva vrata u Hr :rofl:
  • Bosskovitz
    17k
    Učlanjuju se u udrugu Naš Hajduk (ne klub) i nije potreban OIB.Dadox

Ključni element nije ni NH, nego DPH. Da bi se učlanio u Udrugu "Naš Hajduk" i dalje trebaš OIB kad se ona na nalazi u Hrvatskoj i na nju se primjenjuju hrvatski zakoni, ali ako se učlaniš u "DPH Los Angeles" onda OIB ne trebaš.
  • Tvrdica McTvrdi
    709
    Jebote nisam čito ovo, sad me zanima
  • Pacho
    1.7k

Odnosno on je 24/7 spreman primiti pozive od strane najveceg mafijaskog sljama u drzavi. U koji i sam spada.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.