• YasutoWakizaka
    241

Da, covjek je ugasio "strucnjake".
    Kad se zeli, nade se nacin, ali isto tako ne postoji osoba van Bobana koji ima ovakav autoritet da moze ovako nesto napraviti.
  • vjeko1701
    21.3k
    Po meni je Nevistiću ovo zadnja polusezona u kojoj mora pokazati da može bez ozlijeda i ozbiljnih amplituda odraditi posao jedinice, u tom slučaju posudba Čavline da bude jedinica u slovenskom prvoligašu pod slovenskim trenerima golmana nije loša opcija. Na zimu se onda može podvući crta i vidjeti gdje smo s njih dvoje.
  • Jurki
    20.9k
    ajde konacno... fala dragom Bogu..
    odlicna liga za klince da skupljaju iskustvo seniorskog nogometa.
    Bravo bravo bravo.

Da mi je prije 6 mjeseci netko rekel da se budu stvari rjesavale tak brzo, rekel bi mu da je lud.

Za 25 dana Zvone pojeo igricu.
  • Borovljanin
    404
    Čak se i Kačavendu može poslati na takvu posudbu. Teško da će se puno naigrati ove sezone, a bolje da igra nego da mu cijena opada.

On bi tamo imao 10 golova i 12 asistencija, sigurno. Ili bi nam se vratio u top formi i sa samopouzdanjem, ili bi ga nekom na konto tih rezultata prodali.

Konkurencija u sredini je trenutno Mišić, Villar, Ljubičić, Soldo i još ofenzivno Mudražija i Vidović-Stojković
  • Navijač Dinama
    11.1k
    jedva čekam kraj transfer roka i Dabca kako kao Pablo Escobar na onoj slici usamljen stoji i pita se a šta sad.zmujcinslbrod

Snapchat-870140498.jpg

Pogled u budućnost:
  • E46
    2k
    ne, tog kriminalca treba osuditi isto kao i neke prije, jer je unazadio klub, ja kad ga vidim i ako ga vidim na ulici cu mu osobno jebat kosatu nesposobnu mater.
  • Sajla
    15.6k
    mislim da ti nisi jedan od ona dva dizajnera koji rade u klubu koje je @Fantom danas spomenuo? :wink:
  • zmujcinslbrod
    58
    moramo mu pružiti svu podršku tad...
  • Navijač Dinama
    11.1k
    ne daj Bože. Dizajn i marketing bi bili lošiji i na većem amaterskom nivou nego u klubova po županijskim ligama. :grin:
  • Davieboy86
    1k
    Sto ces ti privatno uraditi je tvoja stvari ali nema potrebe vise trovati nepotrebno ovaj dio foruma.Shvatili smo , imas drugu temu za takve stvari pa tamo ozezi. Ovdje nas zanimaju buduci transferi mislim...
  • Dragon1Warrior123
    4.8k
    ChatGPT_Image_Jun_25_2025_02_10_20_PM.png?ex=685d5341&is=685c01c1&hm=c639c26ecf6c504a754574f8fb640ac6b6ebe3e62653ca75145e0571eb95e3d2&=&format=webp&quality=lossless&width=744&height=1116

Reupload s obzirom da se prvi link potrgo iz nekog razloga :rofl:
  • Peškaman
    8.3k
    Vidio sam danas negdje da je u Dinamo prešao i mladi u10 igrač Lokomotive David Šaka ili tako nešto.
    Je li zna tko više o dječaku, jedino što sam našao je članak da ga je Barcelona zvala u njihov kamp prije godinu/dvije.
  • nemapredaje
    6.6k

Ukucaj njegovo ime i prezime u instagram pa ćeš imat kaj vidjet. Starci od njega rade instagram zvijezdu.

Mali je dobar, ali je meni to kaj rade od njega malo previše.
  • đole
    484
    dijete od 8. godine života na svim utakmicama ima akreditiranog snimatelja koji stoji uz teren, snima samo njega, zatim montira video najboljih poteza i uploada na društvene mreže. Vidi se da je bolji od velike većine klinaca, ali s obzirom na tretman koji već sad ima, ne bu to dobro završilo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.