• IvanS
    288
    Samo čitam i uživam.
    Ova sezona i transfer politika, top!

Kada se većina furuma slaže sa svakom odlukom i dovedenim igračem, onda znaš da je nešto dobro.

Još napadač i to je to.
    Može Beljo, može Mierez, i jedan i drugi bi bili upgrade... Beljo je mlađi, zna zabiti, treba se nametnuti Daliću, a Ramon je radilica, neumoran, igra glavom je 10/10, i uvijek ide 100%.
    Ne možemo promašiti niti s jednim od njih.
  • Nogo
    7.7k
    Prema nekim neslužbenim informacijama 'u offu', doznali smo da su u Dinamu uvjereni kako će novi igrači Modrih postati Dion Drena Beljo i Stjepan Radeljić. Iako je razgovora s Rijekom već bilo, a s Augsburgom oko odštete nisu ni počeli, uvjereni su u Dinamu da imaju jake adute i argumente. Recimo, kad je Beljo u pitanju, smatraju da će na kraju presuditi njegova velika želja da dođe u Dinamo i to što se ne vidi više u Augsburgu. I da će to biti početna i presudna točka pregovora, koji bi se trebali odigrati sljedeći tjedan. Što se Radeljića tiče, također u redovima hrvatskog doprvaka vlada misao da će Dinamova ponuda na kraju zadovoljiti Damira Miškovića. Još uvijek je 'opasno' u igri i Ramon Mierez, iako je pitanje kako bi funkcionirali on i Beljo, kako bi dijelili minutažu. No, u Dinamu žele obojicu, a ako se ostvari, bit će to slatke brige za Marija Kovačevića, u svakom slučaju, Dinamov prijelazni rok još nije gotov! Štoviše, tek sad bi mogli doći 'kapitalci'.
  • NitkoBitan
    27.9k
    a s Augsburgom oko odštete nisu ni počeliNogo

Oli cemo i mi zavrsit ka Kale :rofl: :rofl:
  • zmujcinslbrod
    44
    jedva čekam kraj transfer roka i Dabca kako kao Pablo Escobar na onoj slici usamljen stoji i pita se a šta sad.
  • Jurki
    18.1k
    nisam htel klikati na clanak.. kaj Nicota nas pak tovi s Radeljicem?

Znaci, transfer Belje je "rijesen" a nismo ni poslali sluzbenu ponudu? :rofl:
  • keppi
    418
    Kada bi jednog od napadača (Beljo ili Mierez) uspjeli dovesti onda bi to već bilo blizu onoga što trebamo.
    Stoper, drugi napadač ili još netko prema potrebi mogli bi se u miru i bez žurbe odraditi.
    Prijelazni rok traje još dugo i lako bi moglo iskrsnuti i neko novo zanimljivo ime jer dolaskom Bobana otvaraju nam se i neka "vrata" na koja prije nismo smjeli niti zakucati.
    U velikim klubovima postoji niz zanimljivih igrača koji nisu još na razinama koje ti klubovi zahtijevaju, a za nas bi mogli biti bingo.
  • Orc123
    12.3k
    Daj netko nek kupi roga Radeljica da stavimo tocku na i konacno! Rađe da mali Jakir dobi te minute nwgo da njega dovodimo....uzas.
  • bazooka93
    12
    Lyon ispao u drugu ligu. Dabac go for DĆC
  • rakurs
    1.6k
    Kako je malo potrebno da se od pozitive dođe to totalne negative... Nikad mi to neće biti jasno.
  • nwankwo646
    635
    Svaka čast na svemu ali kod Bobana mi je najdraže to šta nakon svih ovih godina, do ovih godina, nakon svega šta je proša ima tu dječačku ljubav prema Dinamu!
  • Davieboy86
    591
    Slazem se 1/1.Ljubav prema Dinamu pretvara takodjer u djela.Bez ljubavi prema necemu svaki proces je dugorocno osudjen na propast.Dodaj jos njegovo iskustvo i znanje jel moze biti savrsenije? Cak i da promasi sa nekim igracima, za obavljeni dio posla do sada cista 5.
  • dd29
    734

Daleko je to od užasa, 2 sezone u rijeci, 2 sezone u najboljoj postavi prvenstva, bolje je igrao od svih naših stopera

Ja ga iskreno ne bih dovodio samo zbog upitnog zdravlja, ali mi ne pada na pamet omalovažavati sasvim pristojnog stopera koji bi u najmanju ruku bio ravnopravan sa našim najboljim stoperima

Čini mi se da su ljudi zaboravili značenje užasa i sličnih termina
  • Hrc-Vg
    780

Ekipa ovdje je pljuvala i Uremovića kad se pričalo da će u Dinamo…A lik hladni bio najbolji stoper lige. Većina ljudi nema pojma o nogometu, više vejrujem Bobanu nego sebi.
  • Besek
    41
    Internet Explorer
  • Jurki
    18.1k
    nije problem u Radeljicu, vec je problem u tome kaj Miskovic zeli 2 mil eura za njega.
    Jbg dati za stopera 28 god sa samo jos jednom godinom ugovora 2 mil eura je uzas.

Nebi bilo lose po "Realovom poucku" pricekati istek ugovora.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.