• Borovljanin
    404
    A kaj je sad s onim Teom Barišićem. Prije par tjedana su ga povezivali s nama, ali je navodno sve palo zato što je potpisao profesionalni ugovor s Lyonom, ako se dobro sjećam.
  • građanin
    77
    Momci, mislim da trenutno po Lyonu probire pola europe, i masu igrača će dobit minimalno taj ugovor koji su imali u Lyonu, a masu njih i veći s obzirom da nema odštete, tako da, tu sva priča za nas s ograničenim budžetom staje.

Idemo se mi pozabavit rađe s napadačem koji nam realno još jedino fali da kompletiramo momčad za europu do zime.
  • Mr Anderson
    15.7k
    Momci, mislim da trenutno po Lyonu probire pola europe, i masu igrača će dobit minimalno taj ugovor koji su imali u Lyonu, a masu njih i veći s obzirom da nema odštete, tako da, tu sva priča za nas s ograničenim budžetom staje.
    građanin
    Bravo, realno razmišljanje. Duje će imati ponuda na biranje.
  • Markoslav
    22
    Ono kad ideš ujutro na posao u tram i sve nervozan čekaš neke nove vijesti na zoni.wtf
  • Cosimo
    52

Otkupljen/bit će od Verone za 3.5
  • BPAM
    312
    Olivari danas piše, između ostalog, da nije završena priča oko Stjepana Radeljića i Dinama.
    A istovremeno iz riječkih medija stižu napisi da Rijeka dovršava transfer Anela Husića koji stiže kao zamjena za Radeljića.
  • Božo
    35
    Još nije to sve 100%, imaju pravo da se žale, a koliko znam taj dug su davno riješili i cijeli klub je u šoku ovakvom odlukom. Mislim da ih neće izbaciti nakon žalbe. Tako da ništa od dovođenja njihovih igrača.
  • IvanS
    457
    Samo čitam i uživam.
    Ova sezona i transfer politika, top!

Kada se većina furuma slaže sa svakom odlukom i dovedenim igračem, onda znaš da je nešto dobro.

Još napadač i to je to.
    Može Beljo, može Mierez, i jedan i drugi bi bili upgrade... Beljo je mlađi, zna zabiti, treba se nametnuti Daliću, a Ramon je radilica, neumoran, igra glavom je 10/10, i uvijek ide 100%.
    Ne možemo promašiti niti s jednim od njih.
  • Nogo
    9.5k
    Prema nekim neslužbenim informacijama 'u offu', doznali smo da su u Dinamu uvjereni kako će novi igrači Modrih postati Dion Drena Beljo i Stjepan Radeljić. Iako je razgovora s Rijekom već bilo, a s Augsburgom oko odštete nisu ni počeli, uvjereni su u Dinamu da imaju jake adute i argumente. Recimo, kad je Beljo u pitanju, smatraju da će na kraju presuditi njegova velika želja da dođe u Dinamo i to što se ne vidi više u Augsburgu. I da će to biti početna i presudna točka pregovora, koji bi se trebali odigrati sljedeći tjedan. Što se Radeljića tiče, također u redovima hrvatskog doprvaka vlada misao da će Dinamova ponuda na kraju zadovoljiti Damira Miškovića. Još uvijek je 'opasno' u igri i Ramon Mierez, iako je pitanje kako bi funkcionirali on i Beljo, kako bi dijelili minutažu. No, u Dinamu žele obojicu, a ako se ostvari, bit će to slatke brige za Marija Kovačevića, u svakom slučaju, Dinamov prijelazni rok još nije gotov! Štoviše, tek sad bi mogli doći 'kapitalci'.
  • NitkoBitan
    33.8k
    a s Augsburgom oko odštete nisu ni počeliNogo

Oli cemo i mi zavrsit ka Kale :rofl: :rofl:
  • zmujcinslbrod
    58
    jedva čekam kraj transfer roka i Dabca kako kao Pablo Escobar na onoj slici usamljen stoji i pita se a šta sad.
  • Jurki
    20.9k
    nisam htel klikati na clanak.. kaj Nicota nas pak tovi s Radeljicem?

Znaci, transfer Belje je "rijesen" a nismo ni poslali sluzbenu ponudu? :rofl:
  • keppi
    476
    Kada bi jednog od napadača (Beljo ili Mierez) uspjeli dovesti onda bi to već bilo blizu onoga što trebamo.
    Stoper, drugi napadač ili još netko prema potrebi mogli bi se u miru i bez žurbe odraditi.
    Prijelazni rok traje još dugo i lako bi moglo iskrsnuti i neko novo zanimljivo ime jer dolaskom Bobana otvaraju nam se i neka "vrata" na koja prije nismo smjeli niti zakucati.
    U velikim klubovima postoji niz zanimljivih igrača koji nisu još na razinama koje ti klubovi zahtijevaju, a za nas bi mogli biti bingo.
  • Orc123
    14.1k
    Daj netko nek kupi roga Radeljica da stavimo tocku na i konacno! Rađe da mali Jakir dobi te minute nwgo da njega dovodimo....uzas.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.