• Droljo
    17.5k
    Najgore je to što 5 mil nije nikakva garancija za 10 bar golova u sezoni. 5 mil je herta platila kangu.
    A nama je tih 5 mil neki vrh vrhova što (ako uopće) bi dali za igrača.
  • Patak
    3.5k
    Evo pokupio sam dosta negativnih komentara da trolam i da je glupo. Ok, vidjeti ćemo. I ja bi volio da dođe netko bolji od Kuleta. Gore spomenuti Matanović je, piše po medijima, odbio Dinamo i želi ostati u Bundesligi, a iza sebe ima jednu dobru sezonu u 2. ligi, prošle sezone skoro ništa. Tako da treba pronaći kvalitetnog igrača, platiti ga, a uz to taj igrač i želi doći u HNL što nije jednostavno. Pa ćemo vidjeti koliko je moje mišljenje glupo, trolam li ili je bilo samo nepopularno kako i stoji u naslovu ove teme.
  • Nolifer
    11.7k
    Ostavio bih Vrbančića, dao bi mu minutažu, nek se kroz rotaciju probije za udarnih 11...
  • Droljo
    17.5k
    Teško pokraj mišića, ljubičića, villara, kačavende, vidovića, stojkovića pa i pavića. Previše je tu igrača za par pozicija.
  • Jos-Optimus
    6.2k
    Ja mu želim da uspije, ali ispravan put je mukotrpan rad kroz posudbe, nerijetko to ispadne i najbolje rješenje
  • Nolifer
    11.7k

Kao što rekoh, kroz rotaciju ima šanse. A sad po meni je već bio na posudbama i dao bi mu priliku...
  • Ludovic IX
    9k
    Ali se nije nametnuo na posudbi. On tamo mora bit najbolji igrac da moze natrag u borbu za poziciju u dinamu.

Pozitovni primjeri - dudu, carli u inkeru, modric vec u zrinjskom ali zbog kranjcara je otišao u inker pa je tamo nam zapaprio.., sutalo u istri..

Kužim da klubovi ne žele razvijati igrača drugom klubu ali par stotina tisuća eura se isplati dat istri, Varaždin ili belupu da daju dovoljno minuta nekom tvom megatalentu
  • jakov1
    716
    Oprostit cu Bobanu i Kovacevicu jos jednu sezonu bez titule ako cemo opet kiksati u malim utakmicama, ali u derbijima i kao underdog u Europu pokazati muda i koji put nekog razmonitirati.

Drugim rijecima, titula uz kilavu igru iz zadnje 2-3 sezone nije nikakav napredak.
  • rokikaciga
    2.4k
    Oprostit cu Bobanu i Kovacevicu jos jednu sezonu bez titulejakov1

Nedopustivo.
  • Brusa
    3.4k
    Bože dragi.... ovo je najgori post koji sam ikada na Zoni pročitao.... a morao sam čitati na primjer kako ljudi prošle sezone navijaju za rijeku i slave golove rijeke dok ih mi lovimo...
    Ja često mislim nešto napisati, ali onda odustajem, iz poštovanja prema svima ovdje na forumu, prema ljudima iz kluba i prema klubu

A ovakvo razmišljanje kao tvoje nas može voditi samo tome da postanemo kao hajduk....
    Iskreno se nadam da drugi Zonaši i ljudi koji rade Klubu ne dijele tvoje mišljenje, niti razmišljaju na taj način niti 1%
  • Blueshadow86
    3.6k
    Ostavio bih Vrbančića, dao bi mu minutažu, nek se kroz rotaciju probije za udarnih 11...Nolifer

Nije se u Lokomotivi mogao probiti za udarnih 11, a sad bi se trebao kod nas probijati... kako da ne.
    Najbolje bi bilo za obje strane da mu se opet posudba nađe gdje konkurencija nije toliko jaka.
  • Brusa
    3.4k
    @deda je već prije prošle sezone napisao da igrač kojem u njegovim godinama treba posudba, očito nije za dinamo. Ili jesi ili nisi. Nažalost (ne zbog @deda , da me se ne bi krivo shvatilo :smile: nego jer mi je Vrba izuzetno simpatičan) moram se složiti i reći da je to to
  • deda
    37.8k
    Najveći Vrbin problem je nedefinirana pozicija u sastavu u čemu bi mu trebali pomoći treneri no i on bi to trebao rasčistiti u glavi. Sličan problem ima i Stojković.
  • deda
    37.8k
    Kolika je Zvone faca i koliko nogomet ima u malom prstu mi ukazuje jedna stvar koju sam odavno primjetio i o kojoj sam govorio, ali većina ljudi nije shvaćala. On ju je uočio u par dana.

Radi se o tome da svi igrači koji dolaze iz Lokse su taktički i strateški neuredni, sirovi i nedisciplinirani tj. potreban im je poduži period na prilagođavanje ozbiljnom nogometu kakav Dinamo pokušava igraiti. Svi redom.

To su problemi koje su imali Majer, Ivanušec, a danas ih imaju Stojkovići i Kačavenda. Loksa očigledno bazira svoju školu na slobodi igre, ali zapušta ovaj formativni faktor bez kojeg se ne može postati ozbiljan igrač.
  • jakov1
    716
    Kolika je Zvone faca i koliko nogomet ima u malom prstu mi ukazuje jedna stvar koju sam odavno primjetio i o kojoj sam govorio, ali većina ljudi nije shvaćala.deda

Kolika je deda faca i koliko ima nogomet u malom prstu mi ukazuje da je Zvone tek sad primijetio jednu stvar o kojoj deda odavno prica :wink:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.